ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ - ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ


ΑΘΗΝΑ 7-9-2011.

Το Ελληνικό Έθνος έχει ποτίσει το δέντρο της λευτεριάς με το τίμιο αίμα των παιδιών του αιώνες ολόκληρους. Ένας αδυσώπητος αγώνας επιβίωσης είναι η πορεία των Ελλήνων μες στο διάβα της ιστορίας. Αγώνας που πολλές φορές διεξήχθη από το λαό ερήμην του υποτιθέμενου ελληνικού κράτους που είτε κιότευε είτε ξεπουλούσε την πατρίδα και τους αλύτρωτους Έλληνες. Όμως ο Έλληνας ουδέποτε εδέχθη να εγκαταλείψει τη φυλή και τη γλώσσα την ελληνική. Και όσο πιο σκληρό ήταν το καθεστώς της σκλαβιάς, τόσο πιο τραχιά και ανυποχώρητη ήταν η πάλη των Ελλήνων για λευτεριά.

Αυτό είναι το ανηφορικό οδοιπορικό που έχουν ακολουθήσει οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Οδοιπορικό που ακολούθησαν με μοναδική Πίστη Ελληνική τόσο στους χρόνους του αυτονομικού αγώνα του 1914 όσο και στους χρόνους του Μετώπου Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου αλλά και την επιμονή των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών να στηρίξουν την ελληνικότητά τους στα στυγνά και μισελληνικά αλβανικά καθεστώτα μέχρι και τις μέρες μας. Για να προδοθούν και να ακυρωθούν όλες οι ενέργειες της αυτονομίας από το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας και έπειτα με απόλυτη ευθύνη ριψάσπιδων πολιτικάντηδων και «συμμάχων».

Όμως η διεκδίκηση για γλώσσα, σχολείο, εκκλησία και πολιτική διοίκηση ελληνική δεν σταμάτησε διότι η Βόρειος Ήπειρος, η γη των αετών και των ευεργετών του Ελληνισμού, δεν έπαυσε να γεννά ήρωες. Και ο σύγχρονος εθνομάρτυρας που ενσάρκωσε όλους τους πόθους του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού με τρόπο τραγικό και μνήμη ανεξίτηλη είναι ο Χιμαριώτης Αριστοτέλης Γκούμας. Ένας νέος Έλληνας που δολοφονήθηκε με σκαιό τρόπο και σκοτεινή μεθόδευση από Αλβανούς που λειτούργησαν ως οι τέλειοι παρακρατικοί. Και σίγουρα τα καλύτερα εκτελεστικά όργανα του νεοταξισμού στην περιοχή. Η δολοφονία του Αριστοτέλη στηρίχτηκε αποκλειστικά και μόνο στην επιμονή του Εθνομάρτυρα να μιλάει την γλώσσα των προγόνων του.

Το περιστατικό στήθηκε με γνώμονα τον εκφοβισμό της ελληνικής ομογένειας. Εκφοβισμός που για όσους γνωρίζουν τις τοπικές συνθήκες διενεργείται με την κινητοποίηση ακραίων τάχα ομάδων που όμως εστιάζονται σε όλους τους αλβανικούς πολιτικούς χώρους και εξυπηρετεί την επιχειρούμενη ποδηγέτηση των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, την απομάκρυνσή τους και τις αλβανικές διεκδικήσεις σε βάρος μας. Την ημέρα της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση ούτε συνέβη καμία συμπλοκή με τους δολοφόνους. Αυτό πιστοποιούν οι μάρτυρες και η οικογένεια του Αριστοτέλη. Υπήρξε μονάχα μια θρασεία παρατήρηση των Αλβανών υπανθρώπων στον Αριστοτέλη για την επιλογή της ελληνικής λαλιάς του.

Αμέσως μετά το πρώτο συναπάντημα οι θρασύδειλοι δολοφόνοι αποχώρησαν. Ειδάλλως αν υπήρχε συμπλοκή, είναι βέβαιο ότι οι Αλβανοί θα είχαν λάβει το μάθημα που τους ταίριαζε. Στη συνέχεια ο Αριστοτέλης αποχώρησε για λόγους οικογενειακούς με τη μηχανή του. Όμως τα ενεργούμενα της τρομοκράτησης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού είχαν στήσει καρτέρι στον ηρωικό Βορειοηπειρώτη. Με τη χρήση αυτοκινήτου επιτέθηκαν επανειλημμένα περνώντας επάνω από το σώμα του Εθνομάρτυρα. Τα χάδια της αλβανικής «δικαιοσύνης» δεν δικαίωσαν όπως έπρεπε το χαμό του αδελφού μας, μολονότι ο Μπερίσα ομολόγησε τον ύποπτο χαρακτήρα του φονικού.

Το κοινό μυστικό της υπόθεσης κρύβεται στα λόγια του αδελφού του Αριστοτέλη Γκούμα. Είπε λοιπόν ο εξίσου υπερήφανος αυτός Έλληνας πως ότι κι αν συμβεί οι Βορειοηπειρώτες δεν θα πάψουν να αισθάνονται και να είναι Έλληνες. Αυτός είναι ο σκοπός του αλβανικού κράτους. Ο αφελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, η αλλοτρίωση της εθνικής συνείδησης των Βορειοηπειρωτών, η απώλεια σποράς ελληνικής. Διότι γνωρίζουν οι Αλβανοί ότι όσο υφίσταται στη θέση της η ελληνική πλειονότητα κι όχι μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο, η ανάσταση του Ελληνισμού στην περιοχή και η απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου θα γίνει. Όσο κι αν επιστρατεύονται ψεύτικες απογραφές, μαγειρέματα συνόρων και τραμπουκισμοί τσάμικοι με νεοταξικές ευλογίες.

Αλλά οι ριψάσπιδες πολιτικοί θα γονατίσουν κάτω από το βάρος αληθινών Ελλήνων που θα δικαιώσουν το Ελληνικό Αίμα του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα. Και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα φέρει Ελληνίδα Λευτεριά στα αιματοβαμμένα χώματα της Βορείου Ηπείρου. Το θέλει ο Θεός, το ζητάει η Ιστορική Δικαιοσύνη, το επικροτεί ο ελληνικός λαός http://www.youtube.com/watch?v=IifKz-DrjdQ&feature=youtu.be.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: