ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


ΑΘΗΝΑ 1-10-2011.

Ο καιρός των ταπεινώσεων της Ελλάδος μας πρέπει να τελειώσει διότι έχει ήδη βαστήξει χρόνους πολλούς και δυσανάλογους ως προς την ιστορία μας, τον χαρακτήρα του λαού μας και την αποστολή του έθνους μας. Η ζημία που έχουμε προκαλέσει στους εαυτούς μας με τα μνήματα και τις εκπτώσεις σε αξίες και ελευθερίες ένεκα κακών επιλογών και ανόητων ανοχών έχουν οδηγήσει σε κατάσταση ηδονής και αλαζονείας τους εχθρούς του Θεού, της ανθρωπότητος και των Ελλήνων. Γιατί οι εχθροί αυτοί έχουν κοινή φύση και κοινές επιδιώξεις. Είναι οι εμπνευστές και εκφραστές της Παγκόσμιας Νεοταξικής Διακυβέρνησης.

Σ’ αυτούς τους εχθρούς ανήκουν οι δοσίλογοι πολιτικάντηδες του δικού μας καθεστώτος και αυτών τα θελήματα φέρνουν στις ζωές μας. Πως θέλετε λοιπόν να συμβεί διαφορετικά από τους θρήνους και τις δυστυχίες που βιώνουμε στην καθημερινότητα; Την δική μας αυλή πρέπει να καθαρίσουμε άμεσα και τη Φάλαγγα Καθαρών Ελλήνων να στρατολογήσουμε και να την ετοιμάσουμε ώστε να φέρουμε την Ελληνική Αναγέννηση στον τόπο των Ηρώων και των Μαρτύρων που έχουμε την Τιμή γεννήματα να αποτελούμε.

Για να το πετύχουμε όμως αυτό πρέπει να διαλύσουμε τα σκόπιμα εμπόδια και σκοτάδια που έχουν θέσει μπροστά μας τάχα ημέτεροι και ενάντιοι από κοινού. Να τελειώσει ο καιρός των ταπεινώσεων. Και θα τελειώσει. Τώρα που οι «πονηροί» θέλουν να παντρέψουν τις θρησκείες, να αλυσσοδέσουν οικονομίες και να απορροφήσουν λαούς και έθνη, τώρα αποδεικνύεται η σύμπνοια τάχα διαφορετικών ιδεολογικών αρχών και αντιλήψεων. Μια υπάκουη μάζα μπροστά στην αντεθνική, αντιλαϊκή και αντίχριστη εξουσία του διεθνιστικού νεοταξισμού. Τα ταυτόχρονα χτυπήματα των εχθρών μας στους τρεις πυλώνες και η τάση ομογενοποίησης των μαζών είναι κορυφαία ένδειξη του κακού που πάει να πάρει τελική μορφή και σχήμα.

Η συγκέντρωση όλων των βλεμμάτων της οικουμένης επάνω στην Μεγάλη και Αγία Ελλάδα και η επιδρομή εχθρών και «φίλων», οικονομικά και στρατιωτικά και λαθροεποικιστικά, συμβαίνει διότι οι Έλληνες είναι έτοιμοι να βγάλουν από επάνω τους τα πολύχρωμα χαλινάρια ιδεοληψιών και πολιτικών επιλογών που τους έχουν φορέσει λαοπλάνοι και δημαγωγοί, χρυσοθήρες και δοσίλογοι.

Τώρα είναι η ώρα να μιλήσει ο συγκροτημένος και ενωμένος λαός μας μέσα από τις γραμμές μιας Φάλαγγας Ελλήνων Πολεμιστών που πιστεύουν μονάχα σε Θεό, Ελλάδα και Λαό. Διότι η προσήλωση σε Πίστη, Πατρίδα, Κοινωνική Ευημερία και Εθνική Ισχύ είναι η επιδίωξη κάθε Έλληνα. Όποιος δεν διαθέτει νου και ενέργεια στο χτίσιμο σωστής Ελληνικής Πολιτείας, αυτός μολύνει το Έθνος μας με την παρουσία του.

Σήμερα που τα σημεία των καιρών μιλούν μέσα από την συμπτωματική τάχα ενωτική τάση παλαιών ιδεολογικών «αντιπάλων» και τα γυάλινα θεριά του κόσμου συγκεντρώνονται γύρω από την Ελλάδα μας, τώρα που θεοποιείται ο υλισμός του νεοταξισμού και χτίζονται ηλεκτρονικά μέσα ελέγχου, τώρα οφείλουμε να απαντήσουμε με την δική μας ενότητα. Είναι ο μόνος τρόπος να ανατρέψουμε τις σημερινές ανθελληνικές πολιτικές και να φτιάξουμε Πολιτεία αντάξια παλιών δοξασμένων εποχών.

Να φτιάξουμε Κράτος Δικαίου και Δυνάμεως Ελληνικής. Διότι και το Έθνος και το Δίκαιο επιβάλλονται και καθιερώνονται μονάχα από μονιασμένους και δυνατούς ανθρώπους με σιδερένια πυγμή και θέληση. Η ύπαρξη σκέψεων και προτάσεων διαφορετικών υπήρξε πάντοτε οδός ζυμώσεων και επιλογής ηγετικών προσώπων και εθνικών επιλογών. Όμως ο λαός μας είχε άμεσο λόγο, η εξουσία είχε εθνική κατεύθυνση και η τελική πολιτική επιλογή είχε κήρος πάνδημης στήριξης. Η Αναγέννηση της Ελλάδος είναι ιερός σκοπός που αξίζει την απόλυτη συντριβή και την κονιορτοποίηση του καθεστωτικού κομματισμού που διασπάει την ορμή των Ελλήνων και παραδίδει την Ελλάδα βορά στην παγκοσμιοποίηση.

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι ο Αγώνας για την Ελληνική Αναγέννηση είναι ταυτόχρονα δικαίωμα και καθήκον. Επιδίωξη που ταιριάζει στη φύση, την αποστολή και την ανάγκη του Ελληνικού Έθνους στα σημερινά ζητούμενα. Ασπίδα και δόρυ συγχρόνως. Ένα Ζωντανό Έθνος αξίζει να διατηρήσει την ύπαρξη και την λευτεριά του, να εξακολουθήσει να είναι δηλαδή ζωντανό, μονάχα αν έχει βλέψεις και όραμα ηγεμονικό. Αλλά και τον ηγεμονικό του ρόλο θα διατηρήσει μόνον εφόσον βασιλεύει ανάμεσα στην Εθνική Κοινότητα η εξουσία των Αρίστων Πολιτών του και πνεύμα Δικαίου.

Η Ελλάς είναι υποχρεωμένη λοιπόν να αναστήσει αυτή την Εθνική Κοινότητα. Να φτιάξει εθνικά αρραγές και ομοιογενές εσωτερικό μέτωπο και να πάρει πίσω ό,τι της έχουν στερήσει. Ανθρώπους, πόρους και γη. Αλλά μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα δίχως κομματικές και «συμμαχικές» αλυσίδες μπορεί να δημιουργήσει μονάχα μια Φάλαγγα Ενωμένων και Αποφασιμένων Ελλήνων με Ελληνική Καρδιά και Εθνικοκοινωνική Σκέψη.
http://www.youtube.com/watch?v=ObA-uMXmT7Y&feature=related

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: