ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ


ΑΘΗΝΑ 24-9-2011.

Οι ιστορικές και κρίσιμες στιγμές που ζούμε για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους καταδεικνύουν την ισχύ νομοτελειακών αληθειών και την κατακρήμνιση επικίνδυνων καθεστωτικών μυθοπλασιών. Αναδύεται ξεκάθαρα η απόλυτη σύνδεση των εθνικών και των κοινωνικών ζητημάτων που αυθαίρετα διαχωρίστηκαν προκειμένου να επιβληθεί ο διαχωρισμός των Ελλήνων σε διαφορετικές παρατάξεις. Στην πραγματικότητα ο αληθινός διαχωρισμός είναι ανάμεσα σε πατριώτες και προσκυνημένους. Από την άλλη πλευρά γίνεται αντιληπτός ο λόγος για τον οποίο καλλιεργήθηκε απέναντι στον Ελληνικό Στρατό κλίμα ενοχοποίησης και απαξίωσης.

Ο λόγος είναι η διάρρηξη του ενιαίου μετώπου λαού και στρατού, η δημιουργία ηττοπαθούς ψυχολογίας και η διατάραξη της εμπιστοσύνης των Ελλήνων στην αποτρεπτική ικανότητα του στρατού και την διεκδικητική ικανότητα της Ελλάδος. Ο στόχος των κατοχικών πολιτικών διαχειριστών και των διεθνών αφεντικών τους είναι να γεμίσουν τραύματα και κατακτητές την πατρίδα των θεών και των ηρώων, το προπύργιο των αγίων και το θυσιαστήριο εθνομαρτύρων. Γίνεται λοιπόν αντιληπτή η επιδίωξη στην βρώμικη δίκη των ανδρών των ΟΥΚ ένεκα των πατριωτικών συνθημάτων που ανεφώνησαν εν μέσω παρελάσεως. Αλλά και οι χαλαρές αντιδράσεις «συμμάχων» και Άγκυρας στους διακρατικούς σκυλοκαβγάδες που στήνουν στην περιοχή μας.

Οι πολιτικάντηδες δεν έχουν διαμορφώσει καμία απολύτως σκέψη για την υπεράσπιση της χώρας σε κανένα επίπεδο. Δεν τους ενδιαφέρει η ακεραιότητα της Πατρίδος και δεν πρόκειται να πολεμήσουν για να διώξουν τους φίλους τους Τούρκους και νεοταξίτες. Διαφορετική όμως αντίληψη και διαφορετικά σχέδια έχουν ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός λαός. Το μέτωπο που απαρτίζουν τα γνησιότερα και τελειότερα κύτταρα της Ελληνικής Φυλής δεν πρόκειται να λυγίσει. Τα κάστρα του Ελληνισμού δεν παραδίνονται και δεν παραδίνουν γη και ψυχή ελληνική αμαχητί. Μάχονται και νικούν όταν οι προδότες παραμερίζουν και καλωσορίζουν τον εχθρό μοιράζοντας γη και ύδωρ.

Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά του Έλληνα Πολεμιστή από τα συστημικά ασπόνδυλα και αυτός είναι ο λόγος που στέκει ψηλά ο Στρατός μας στη συνείδηση και τη ψυχή του ελληνικού λαού. Δίκες στημένες και αποχουντοποιήσεις από δημοκρατικούς της πλάκας σκορπίζονται στον Καιάδα του Αιώνιου Ελληνισμού μας. Ο Έλληνας Στρατιώτης και ο Έλληνας Πολίτης τιμούν τα Ελληνικά Όπλα και το Ελληνικό Αίμα και συμμετέχουν αρμονικά στην διαμόρφωση των εθνικών και πολιτικών πραγμάτων της Ελλάδος.

Ο Έλληνας Πολίτης είναι από τα πρώτα του βήματα Στρατιώτης του Έθνους θεωρώντας Τιμή του την υπηρεσία στο Στράτευμα και Υποχρέωση την Άμυνα και το πλάτεμα του Έθνους. Αποδιώκει με τρόπο απόλυτο όποιον υβρίζει και προσβάλει τα Ελληνικά Όπλα και την Ελληνική Σημαία. Και ο Έλληνας Στρατιώτης έχει απαράγραπτο δικαίωμα και ιερό καθήκον να νοιάζεται και να συμμετέχει στα κοινωνικά ζητήματα και την προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας ομού με την εθνική.

Στρατός και Λαός έχουν κάθε δικαίωμα και όφελος να ενεργήσουν από κοινού προσδίδοντας πατριωτικό σχήμα στην Εξουσία της Πατρίδος και στρατιωτική ετοιμότητα για την καταδίωξη των εχθρών του Γένους μας από την περιοχή. Ο ήχος γιούρια των ενδόξων προγόνων μας αντηχεί βροντερά στα αυτιά μας και θεριεύει σκέψη και θέληση όταν λύγισαν κάτω από ξίφος ελληνικό δυνατότεροι εχθροί και αντίπαλοι. Λάθος πράττουν οι επίδοξοι κατακτητές και οι αιώνιοι βάρβαροι που νομίζουν πως θα τα βγάλουν πέρα με το Ελληνικό Έθνος και θα το τραυματίσουν θανάσιμα ένεκα πάσης φύσεως δυσκολίας.

Είμαστε Έλληνες. Που πάει να πει πως είμαστε μαθημένοι να επιβιώνουμε και να κυριαρχούμε εν μέσω πάσης μαύρης περίστασης. Και ακόμη δεν συνηθίζουμε να σκύβουμε το κεφάλι και να προσκυνούμε. Ποτέ! Διότι για τον Έλληνα μέσα από το πιο φριχτό σκοτάδι ξεπηδάει και επικρατεί η πιο λαμπρή αυγή του Ελληνισμού. Ο μόνος ασφαλής σύμμαχος του Ελληνικού Στρατού είναι ο Ελληνικός Λαός. Και ο μόνος πιστός Φρουρός του Ελληνικού Λαού είναι ο Ελληνικός Στρατός. Μπροστά στις επάλξεις λοιπόν. Για την Εθνική Ασφάλεια και την Μεγάλη Ελλάδα. Με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στο πλευρό Στρατού και Λαού http://www.youtube.com/watch?v=z8vKw_XHcvM .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: