ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


ΑΘΗΝΑ 13-9-2011.“Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι, χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν.”

Η ιστορία του έθνους μας είναι αμείλικτη όσο και ένδοξη. Μας δίνει επαρκείς λόγους εθνικής υπερηφάνειας και την ίδια στιγμή μας δίνει ισχυρό χαστούκι μέσα από συγκρίσεις αληθινά δυσβάσταχτες. Φωτίζει πλήρως τα βήματα και τα επιτεύγματα ενός κραταιού και ηγήτορος Ελληνισμού και μας στιγματίζει όταν τα εμπόδια του παρελθόντος που είχε κατανικήσει ο λαός μας έρχονται τώρα να μας φέρουν στο χείλος του γκρεμού. Εμπόδια που επιτρέψαμε εμείς οι ίδιοι να στραφούν σε βάρος μας αφού δεν φανήκαμε έως τώρα καλοί γνώστες του χθες και ικανοί μαχητές στο σήμερα.

Η Μάχη του Μαραθώνα αποτελεί κορυφαία στιγμή Ηρωισμού και Εθνικού Καθήκοντος στο Πεδίο της Τιμής για τη Φυλή μας. Μια ολόχρυση σελίδα στο μακραίωνο βιβλίο του Ελληνισμού όταν αποκρούστηκε η εισβολή και η αλλοτρίωση τόσο της πατρίδος μας όσο και της Ευρώπης εν συνόλω. Στην πραγματικότητα με τη μάχη του Μαραθώνα αποκρούστηκε η επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και η επιβολή της Παγκοσμιοποίησης του καιρού εκείνου που κουβαλούσε η πολυεθνική πολεμική μηχανή των Περσών από τους υπερασπιστές και εκφραστές του Ελληνικού Έθνους και του Λευκού Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

Η Περσική Αυτοκρατορία είχε όλα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει σήμερα η υπερεθνική συμμαχία του διεθνιστικού νεοταξισμού. Διέθετε το ποσοτικό προβάδισμα του στρατού, στηριζόταν στη δύναμη του χρήματος, αφαιρούσε εθνικές κυριαρχίες και πλούτη, επιδίωκε την υποδούλωση των λαών, την κατάργηση των εθνικών κρατών, την αλλαγή της πληθυσμιακής τους σύνθεσης, την κατάκτηση της παγκόσμιας εξουσίας. Είχε όμως η Περσική Αυτοκρατορία και ένα ακόμη κοινό στοιχείο με τον σημερινό νεοταξισμό. Φοβόταν τον Ελληνισμό και γύρευε αφορμές και λαβές εισβολής εναντίον του.

Η αφορμή δόθηκε όταν η Αθήνα και η Ερέτρια αποφάσισαν να εκστρατεύσουν εναντίον της Περσίας προκειμένου να βοηθήσουν τους Έλληνες της Ιωνίας που αγωνίζονταν να κερδίσουν την ελευθερία τους από τους κατακτητές του Δαρείου. Η εκστρατεία αυτή τελικά δεν στέφθηκε από επιτυχία αλλά αρκούσε προκειμένου να ξεκινήσει ο Πέρσης βασιλιάς την προγραμματισμένη επιχείρηση κατάληψης του ευρωπαϊκού χώρου. Η περσική ηγεμονία και η υπερίσχυση της ασιατικής πλημμυρίδας, η τελική αφαίρεση της Ελλάδος και της Ευρώπης από τους γηγενείς λαούς ήταν ο στόχος της εισβολής κάποιων άλλων «εκλεκτών».

Η Ελλάδα ήταν στο στόχαστρο της παγκοσμιοποίησης του καιρού εκείνου όχι μόνο διότι βρισκόταν στην πύλη της ευρωπαϊκής ηπείρου αλλά διότι αποτελούσε την Δύναμη της εποχής σε πολιτικό, οικονομικό, στρατιωτικό και πολιτισμικό επίπεδο. Η Ελλάς της κραταιάς Αθήνας του Μιλτιάδη και οι σύμμαχοί τους Πλαταιείς δεν γνώριζαν απλώς την ποιοτική διαφορά των Ελλήνων έναντι των Βαρβάρων και τα δομικά στοιχεία της υπεροχής τους, αλλά ήταν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα Ιερά και τη Γη των Προγόνων τους για να τα κρατήσουν αμόλυντα από ξένη κατοχή και παρουσία. Την δε Πατρίδα τους δεν επιτρεπόταν να την δουν μικρότερη ή υπόδουλη και τα οικεία πρόσωπα σκλάβους. Λευτεριά και μεγαλείο ήταν η βούληση εκείνων των Ελλήνων Ηρώων.

Σοβαρό μερίδιο στην επικράτηση των Αθηναίων και των συμμάχων τους είχε η φιλοσοφία της προσήλωσης και της πίστης στην Πατρίδα χωρίς τον υπολογισμό της αριθμητικής υπεροχής του εχθρού ή τα χρυσά αντίδωρα ξένης κυριαρχίας όπως συμβαίνει σήμερα από τους ελληνόφωνους ταγούς του καιρού μας. Ο εχθρός είχε περισσότερους στρατιώτες αλλά στο ελληνικό στρατόπεδο υπήρχε περισσότερη καρδιά και αποφασιστικότητα. Κι αυτά τα όπλα καλλιεργούνταν μεταξύ των πολιτών – οπλιτών από Ηγέτες κι όχι ο φόβος και το πουγκί των απέναντι από ριψάσπιδες.

Και η ηγεσία του Μιλτιάδη και των άλλων τρανών συμπολεμιστών του είχε εμπεδώσει στον άξιο λαό τους ότι έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσουν αφού αν έχαναν οι Πέρσες είχαν που να επιστρέψουν. Αν όμως ατιμάζονταν και χάνανε οι Αθηναίοι και οι σύμμαχοί τους δεν θα είχαν που να στραφούνε και που να πάνε.

Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι, χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν. Οι Τρανοί Πρόγονοι του Γένους μας απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι η Πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. Ουδείς μπροστάρης σκέφτηκε να μηδίσει όπως συμβαίνει σήμερα με την άνοδο των μηδισάντων σε θέσεις εξουσίας. Πατριωτισμός, δύναμη και ευφυΐα ελληνική οδήγησαν τους Πέρσες στην επίπλαστη εντύπωση μιας εύκολης νίκης και στον εγκλωβισμό από Έλληνες γεμάτους από αυταπάρνηση και αυτοπεποίθηση στην υπεροχή και τη Νίκη της Φυλής.

Εμείς σήμερα ως Έλληνες και Εθνικοκοινωνιστές καλούμαστε να ιχνηλατήσουμε τα βήματα Τρανών Προγόνων και να σταθούμε μπροστά στις Πύλες του Ελληνικού Έθνους υποτάσσοντας τους σύγχρονους υπερεθνικούς Βάρβαρους και τους Εφιάλτες που τους παραστέκουν. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: