ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ


ΑΘΗΝΑ 12-9-2011.

Ο πολιτικός καιροσκοπισμός και η υποχωρητικότητα της ελληνόφωνης πολιτικής ηγεσίας δημιουργούν το κλίμα για την διενέργεια της αιχμαλωσίας του Ελληνικού Έθνους στις δυνάμεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης με τον συνδυασμό των οικονομικών και των πολιτικών πιέσεων. Η διάλυση του κοινωνικού μας ιστού με την φτωχοποίηση του λαού και την κοινωνική αναστάτωση είναι μια συνειδητή επιλογή του διεθνιστικού νεοταξισμού και των ντόπιων εργολάβων του προκειμένου να επιτευχθεί η εθνική μας αιμορραγία και συρρίκνωση.

Πολιτικές δηλώσεις και «αντιπαραθέσεις» των κομματικών μνηστήρων της ελληνόφωνης εξουσίας και τοποθετήσεις διεθνών παραγόντων των μηχανισμών οικονομικής υποδούλωσης των λαών συμβάλλουν στο βάθεμα της στημένης οικονομικής κρίσης της Ελλάδος, δίνοντας ουσιαστικό περιεχόμενο στην κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας. Με την ανθελληνική τους δράση όλοι αυτοί δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να συνεχίζουν να σπέρνουν τη φτώχια στον ελληνικό λαό και να φέρνουν την πρόκληση και τη διευκόλυνση εμφυλίων συγκρούσεων. Ελληνισμός και Νεοταξισμός εισέρχονται σε μια μάχη για έναν και μόνο νικητή.

Στην μάχη της νεοταξικής προπαγάνδας σταθερή είναι η συμμετοχή της βρετανικής εφημερίδας Financial Times. Ανταποκρίτρια λοιπόν της εφημερίδας στην Αθήνα αποδίδει το δυσοίωνο κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ελληνική κοινωνία λέγοντας πως όσο περισσότερο η οικονομία βυθίζεται στην ύφεση, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να ξεσπάσει νέος εμφύλιος στον απόηχο των νέων φορολογικών μέτρων! Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος μάλιστα βασίζει όπως λέει την αναφορά της σε εκτιμήσεις που κάνουν …κυβερνητικοί αξιωματούχοι! Πρόβλεψη, επιθυμία, βαθιά εσωτερική γνώση ή μια πορτοκαλί ελεγχόμενη «επανάσταση»;

Στις εκτιμήσεις της Financial Times ήρθαν να προστεθούν οι αντίστοιχες εκτιμήσεις της ελβετικής τράπεζας UBS. Η ελβετική τράπεζα «προβλέπει» μείωση του ΑΕΠ κατά 50% και πιθανό εμφύλιο πόλεμο(!), ενώ στην καλύτερη περίπτωση «βλέπει» σοβαρές ταραχές που θα ανατρέψουν το υπάρχον καθεστώς ασφαλείας σε περίπτωση που η χώρα μας πτωχεύσει. Κάνει λόγο για μείωση του ΑΕΠ κατά 165 δις δολάρια και πως η κοινωνική αναταραχή θα είναι τέτοια που η χώρα δεν θα μπορεί να κυβερνηθεί από κανέναν! Με τη διαφορά ότι η επιβεβλημένη κατάρρευση του καθεστώτος ως αναγκαιότητα αφορά μόνον τους Έλληνες κι όχι τη φύτευση μιας νεοταξικής εναλλακτικής «λύσης» που θέλουν κάποιοι «σύμμαχοι».

Παράλληλα η υπουργός Παιδείας βγαίνει τάχα ξαφνικά στο καθεστωτικό ραδιόφωνο Βήμα Fm και αναφέρεται στο χειρότερο όπως λέει σενάριο της επιστροφής της χώρας στη δραχμή με τον επόμενο πρωθυπουργό να είναι ο πρωθυπουργός της δραχμής. Με τον εκπρόσωπο της ΝΔ Μιχελάκη να ανταπαντά για προσπάθεια τρομοκρατήσεως των πολιτών και πρόκληση ζημίας στην εθνική μας οικονομία όταν τα spread ανεβαίνουν και οι εταίροι «μας» εγγυώνται τάχα ότι δεν θα βγούμε από το ευρώ.

Η ΝΔ ονειρεύεται ανύπαρκτες προοπτικές αυτοδυναμίας και ο λαός εκβιάζεται με χρεοκοπία και στάση πληρωμών. Η κ. Διαμαντοπούλου, εξέχον στέλεχος ΠΑΣΟΚ και Νεοταξισμού, προβαίνει άραγε σε μια προαναγγελία ή σε μια προειδοποίηση νεοταξικής «συμμόρφωσης» και συνεννόησης των εξουσιαστικών μνηστήρων; Γιατί η επιβεβλημένη επιστροφή του εθνικού μας νομίσματος μπορεί να γίνει ορθά μόνον με μια εθνική και λαϊκή διακυβέρνηση της χώρας.

Η Έρευνα Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης Κ. Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καταδεικνύει πως οι κάτοικοι της Κ. Μακεδονίας ζουν ζούνε με το φόβο της φτώχιας και της ανεργίας. Εννέα στους δέκα συμπατριώτες μας στην εθνικά ευαίσθητη περιοχή μας σε ποσοστό 90,9% πιστεύουν ότι ακόμη περισσότεροι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους στο επόμενο διάστημα, ενώ είναι δύσκολο να βρεθεί θέση εργασίας στην περιοχή τους αυτή την περίοδο. Ταυτόχρονα δηλώνουν σε ποσοστό πάνω από 80% ότι η ήδη υψηλή φτώχια θα αυξηθεί κι άλλο. Κάποιοι συστημικοί θα ευχαριστηθούν αν σημειωθεί φυγή Ελλήνων από τις εστίες τους.

Στο μεταξύ ευρωπαίοι αξιωματούχοι επιτάσσουν την τάχιστη εφαρμογή των δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων που έχουν συμφωνήσει οι γραικύλοι πολιτικάντηδες για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Σόιμπλε διαμηνύει ότι η Ελλάδα δεν θα λάβει την 6η δόση του τοκογλυφικού δανείου αν οι απεσταλμένοι της τρόικας δεν καταλήξουν σε θετική συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται Μπαρόζο και Τρισέ ζητώντας άμεση υλοποίηση των μέτρων που ευνουχίζουν την οικονομία και το Ελληνικό Έθνος.

Η Royal Bank of Scotland «προβλέπει» με τη σειρά της χρεοκοπία της χώρας μας έως τα μέσα Δεκεμβρίου λόγω αδυναμίας εφαρμογής των «μεταρρυθμίσεων» από την κυβέρνηση. Τα λεφτά λοιπόν μπορεί να τελειώνουν για τους Έλληνες, αλλά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες και για να δοθούν 12000000 ευρώ για την ανέγερση Τζαμιού σε χώρο του Πολεμικού Ναυτικού μας στο Βοτανικό. Η δε κοινωνική ευρυθμία και η εθνική ενότητα θυσιάζονται την ώρα που τα τύμπανα του πολέμου ηχούν στην αυλή μας για την αρπαγή του γεωφυσικού πλούτου σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο.

Η εθνική συνοχή είναι η απαραίτητη οδός για την προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας και την ισχυροποίηση της Πατρίδος. Η δε σύμπνοια και κοινή ενέργεια των εθνικών και λαϊκών δυνάμεων είναι έργο ενός αδέσμευτου Εθνικού Κράτους και μιας προσηλωμένης στα πεπρωμένα της Ελληνικής Φυλής Εθνικοκοινωνικής Διακυβέρνησης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: