ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


O παγκόσμιος άνθρωπος


ΑΘΗΝΑ 10-9-2011.

Οι αρχιτέκτονες του νεοταξικού χάους έχουν ξεκινήσει το χτίσιμο της τερατουργήματος της παγκοσμιοποιημένης οικουμένης από καιρό. Το χρονοδιάγραμμα που έχουν ακολουθήσει και οι μεθοδεύσεις αποκαλύπτονται μέσα σ’ ένα πλαίσιο γενικευμένου φόβου. Από το ζήτημα της τρομοκρατίας μέχρι τις εκδημοκρατίσεις τάχα των εθνών και την οικονομική «συμμόρφωση», όλα τα όπλα του διεθνιστικού νεοταξισμού επιστρατεύονται για να φύγουν τα εθνικά κράτη και οι ατίθασοι μαχητές των εθνών από τη μέση. Ακόμη κι αυτοί που υπήρξαν καλοί συνοδοιπόροι των παγκόσμιων τρομοκρατών με τα κουστούμια.

Η φυλετική ψυχή και η εθνική συνείδηση είναι ο μεγάλος ένοχος για τις δυνάμεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης και ο απόλυτος ένοχος του χάους, που όμως στην πραγματικότητα σκορπούν οι «καλοί» προστάτες της οικουμένης που πάντοτε κερδίζουν τις μεγάλες μάχες και προπαγανδίζουν το «δίκιο» που έχουν, καλώντας πρόθυμους συνεργάτες στο πλευρό τους. Η παραπληροφόρηση γύρω από τα πραγματικά περιστατικά, η χρήση παράλογης και έκνομης βίας και η καλλιέργεια του φοβικού συνδρόμου είναι οι λόγχες του σατανικού παγκόσμιου στρατού. Η υπόδειξη πλασματικών ενόχων και ενοχών μαζί με τους προδότες που έχουν σκορπιστεί μεταξύ των ελεύθερων τάχα εθνών δίνουν το έσχατο δολοφονικό χτύπημα.

Η μεγάλη αρχή έγινε με το ασύλληπτο τρομοκρατικό χτύπημα που σκηνοθετήθηκε στους δίδυμους πύργους των ΗΠΑ το 2001. Μ’ αυτό το χτύπημα δόθηκε το έναυσμα για την σύγκρουση ανάμεσα στον χριστιανικό και τον ισλαμικό κόσμο και παράλληλα ξεκίνησε μια ψεύτικη σταυροφορία της Δύσης για την δημιουργία τάχα ενός κόσμου του νόμου και της τάξης ενάντια στον υποτιθέμενο νόμο της ζούγκλας.

Στην πραγματικότητα επιβλήθηκε μια άλλη ζούγκλα, απείρως χειρότερη και χειροπιαστή. Παράλληλα εκκινήθηκαν η λαθρομετανάστευση, οι κοινωνικές αναταραχές και οι θρησκευτικοί πόλεμοι που έχουν σκοπό την δημιουργία μιας παγκόσμιας εξουσίας και μιας παγκόσμιας θρησκείας για την ειρηνική τάχα συνύπαρξη της ανθρωπότητας.

Τα φαινόμενα των συγκρούσεων των λαών έκτοτε συνεχίζονται με περισσότερη ορμή φέρνοντας τον όρο και την επιδίωξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Οι επιθετικές ενέργειες και οι παράνομες εισβολές στα ελεύθερα κράτη από τους συμμαχικούς στρατούς και οργανισμούς έχουν επεκταθεί από τα Βαλκάνια στην Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή και όπου αλλού υπάρχουν πηγές ενεργειακού πλούτου. Πιστωτές των λαών και στρατός της Νέας Αταξίας Πραγμάτων βαδίζουν χέρι – χέρι στην υπεξαίρεση και την κατοχή των εθνών.

Μέσο επίτευξης του δυσώδους στόχου είναι ο κλονισμός της Αγάπης και της Πίστης του ανθρώπου σε Θεό και Πατρίδα. Και από κοντά η επικράτηση του αδίκου επί του δικαίου με την κατάρρευση της εμπιστοσύνης των λαών στις Πατροπαράδοτες Αξίες του Εθνικού Κράτους. Η μετατροπή δηλαδή του εθνικού και φυλετικού ανθρώπου σ’ έναν διεθνιστή παγκόσμιο άνθρωπο. Έναν πολίτη – καταναλωτή και σύνοικο της παγκόσμιας αγέλης, έναν τελειωμένο κοσμοπολίτη που πειθαναγκάζεται στον Μαμωνά και τον υλιστικό ψεύτικο παράδεισο που στηρίζεται στην υποταγή του πολίτη στους μηχανισμούς παρακολούθησης και τη φυλάκιση νου και σώματος.

Ο πολίτης του κόσμου, ενάντια στον πολίτη – οπλίτη του Έθνους, πρέπει να στραφεί ενάντια στη φυλή του. Και για να επιτύχουν τούτο το ανοσιούργημα οι δυνατοί του έσχατου καιρού ανηθικότητας στηρίζονται στο ψεύδος και στον εκβιασμό παράλληλα προς την εξαχρείωση που ήδη επιβάλλεται. Σε καμία από τις τρομοεπιθέσεις δεν μαθεύτηκε ποτέ η πραγματική αλήθεια. Δόθηκε στην περίφημη κοινή γνώμη μόνο η δήθεν αλήθεια του Συστήματος. Κανείς δεν τόλμησε πλην ελάχιστων ανεπίσημων ελεύθερων φωνών να πει για παράδειγμα πως στήθηκε μια ολόκληρη δολιοφθορά στο εσωτερικό των Δίδυμων Πύργων ώστε να καταρρεύσουν αυτοί τάχα μόνον από την πτώση των γνωστών αεροπλάνων. Η ίδια προβοκατόρικη τακτική ακολουθήθηκε σ’ όλες τις μετέπειτα επιθέσεις και τις λοιπές «εκδημοκρατίσεις» και οικονομικές «ρυθμίσεις».

Όλα είναι καλά στημένα προκειμένου να κλονίσουν την Αγάπη και την Πίστη στη Θεία Δημιουργία και το Εθνικό Φυλετικό Κράτος. Όλα είναι κανονισμένα για να μας φέρουν οι «εκλεκτοί» της Παγκοσμιοποίησης τον δικό τους υλιστή και ανελεύθερο ψευτομεσσία. Ένα ψευτοειρηνικό σύστημα διοίκησης σε έναν κόσμο δίχως σύνορα πολιτικά. Μονάχα με σύνορα μίσους όπου το χάος αντί να έχει εξαλειφτεί θα έχει γεφυρωθεί και θα βασιλεύει. Και όσοι θα υποτάσσονται, λαοί και άνθρωποι, αυτοί θα λάβουν αμοιβή δουλικής ζωής. Και όσοι αντιστέκονται, αυτοί θα πολεμούνται ως τάχα κακοί και ταραχοποιοί http://www.youtube.com/watch?v=Ph-TJuH0cEQ&feature=related.

Λύση υπάρχει και έχει γίνει αντιληπτή και ποθητή, γεννώντας υγιείς αντιδράσεις στις δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης. Είναι η Αναγέννηση του Εθνικού και Φυλετικού Κράτους που στηρίζεται στην Σιδηρόφρακτη Πίστη σε Πατρίδα, Θεό και Λαό. Είναι ο Εθνικοκοινωνισμός ως Φρουρός και Εγγυητής Παραδόσεων και Αξιών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: