ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ


ΑΘΗΝΑ 2-6-2011.

Κινητήριος δύναμη και προστατευτικός μηχανισμός ενός έθνους είναι ασφαλώς και αναποσπάστως η νεολαία του. Η νεολαία της εθνικής κοινότητας είναι το πλέον ζωντανό κύτταρο που διαπαιδαγωγείται με τα πνευματικά νάματα της φυλής, εξελίσσεται ως ο φυσικός αμύντορας του Έθνους μέσα από τις τάξεις του στρατεύματος και στελεχώνει την παραγωγική και εργατική τάξη αναπτύσσοντας το εθνικό κράτος. Είναι η ασφαλή οδός για την ενδυνάμωση της φυλής αν παραμείνει προσηλωμένη στις εθνικές παραδόσεις ή για την υποταγή της αν παραδοθεί σε ξένους σκοπούς και συνήθειες.

Στις μέρες της πνευματικής σύφιλης και της παγκοσμιοποίησης η εθνική συνείδηση και ο ελληνικός πολιτισμός είναι τα δύο κυρίαρχα στοιχεία της προσωπικότητας του πολίτη που θέλουν να αποστερήσουν από την ελληνική νεολαία οι ολετήρες του διεθνούς σιωνισμού και τα ενταύθα δουλικά τους, οι ελληνόφωνοι ταγοί. Αν τα ιδανικά και τα όνειρα του νεαρού βλαστού της Πατρίδος μας αποσυνδεθούν οριστικά από την φυλετική μας συνέχεια και από την προοπτική της δημιουργίας ενός ηγεμονικού κράτους, αν συνεχιστεί η παράδοση της ελληνικής ιστορίας στη λήθη και το ψεύδος της εχθρικής προπαγάνδας και ο νέος Έλληνας απομακρυνθεί από το κράτος αφήνοντάς το να μετατραπεί σε καρκίνωμα του έθνους του, τότε θα μεταστραφεί τελειωτικά σε μια δυστυχισμένη ύπαρξη που θα στραφεί σε ξένους και επικίνδυνους παραδείσους.

Είναι βέβαιο ότι οι εκμαυλιστές της νεότητας εντός και εκτός συνόρων θα εξακολουθήσουν να γεμίζουν το κεφάλι των παιδιών μας με άχρηστες και ανθελληνικές «γνώσεις» μιας κοσμοπολίτικης θεώρησης με ενοχικά εθνικά σύνδρομα και παγκοσμιοποιημένες αντιρατσιστικές ψευτοελευθερίες που καταργούν την έννοια της πατρίδος και της οικογένειας. Μια κοινωνία αντιηρωική και ωφελιμιστική που εχθρεύεται την προστασία του συνόλου και τις αξίες της φυλής και της αξιοσύνης προωθώντας τον ατομισμό, την αναξιοκρατία και την στείρα ευδαιμονία.

Η δηλητηρίαση της ελληνικής νεότητας περνάει από τον αφελληνισμό της παιδείας στην καλλιέργεια της ξενοκρατίας και της ανηθικότητας μέσα από τα αναγνώσματα και τη θολοκουλτούρα της ψευτοδιανόησης και της έκφυλης ψευτοκαλλιτεχνίας, αλλά και την αποδοχή του κιναιδισμού και των ναρκωτικών. Αν αφεθεί η ελληνική νεολαία στη σάπια ρητορεία της ξενοκρατίας, τότε το Ελληνικό Έθνος θα αφεθεί στον μαρασμό του.

Είναι λοιπόν εθνικώς αναγκαίο και επιβεβλημένο να στρέψουμε το προστατευτικό μας βλέμμα στην ελληνική νεολαία. Να γεμίσουμε τις ζωές τους με αξίες και ιδανικά ελληνικά. Να θυμηθούμε τα λόγια και τις παροτρύνσεις του Εθνικού Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά προς τους νέους της φυλής μας και να τα κάνουμε πράξη. Να πούμε και πάλι το σήκω επάνω ελληνική νεολαία. Να πούμε στα παιδιά μας ότι η μόνη υπαρκτή πραγματικότητα και το ασφαλέστερο περιβάλλον για να βρουν τον εαυτό τους είναι η ελληνική πατρίδα. Να τους πούμε πως ο μόνος τρόπος να ξαναβρούν τον προορισμό και την αποστολή τους είναι να στραφούν στις ρίζες τους. Να βαπτιστούν όπως και οι πατεράδες τους στα καθάρια ύδατα της εθνικής μας παράδοσης και του ελληνικού πολιτισμού. Να γείρουν στην προστατευτική σκιά του ελληνισμού μας που νοιάζεται για τη ψυχική και σωματική τους υγεία και για την λεύτερη και αναλλοίωτη προσωπικότητά τους.

Οφείλουμε να οδηγήσουμε την ελληνική νεολαία στα φωτεινά μονοπάτια και τις διδαχές της ελληνικής ιστορίας που αποτελούν το σώμα και την ψυχή του λαού μας. Να δείξουμε στα παιδιά μας ότι η επιβίωση και η υπεροχή της ελληνικής φυλής χρειάζονται από κοινού τον λόγο και το ξίφος και ότι η εθνική μας αυθυπαρξία και καθαρότητα απαιτεί αλληλεγγύη και ηρωισμό, συντροφικότητα μα και θυσιαστική προσφορά σαν χρειαστεί. Να τους καταδείξουμε ότι οι ξένες κατασκευές ψεύτικων ηθών «εκσυγχρονιστών» ταγών και νεοταξικών αφεντικών αποστερούν την φυσιολογική αυτονομία δημιουργίας και ευφορίας, αφού πολύ σωστά είχε πει ο Ιωάννης Μεταξάς πως «δεν μπορείς να ζήσεις αλλέως, παρά ελληνικά μέσα εις τη φυλή σου». Μόνο εκεί θα επανεύρης την χαράν και την αισιοδοξίαν αι οποίαι σου έλειψαν, είπε ακόμη ο μέγας εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς http://www.youtube.com/watch?v=y-Uws-usRrs&feature=related .

Ιδού λοιπόν ένα ακόμα σπουδαίο έργο για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό μας. Να δώσουμε τη χαρά της δημιουργίας και τα πνευματικά εφόδια στην ελληνική νεολαία να υπερπηδήσει τα σκόπιμα εμπόδια που έχουν εγερθεί στο δρόμο της. Να παρασκευάσουν οι νέοι μας ένα νέο λαμπρό μέλλον και ένα νέο λαμπρό πολιτισμό για τον εαυτό τους, ξανοίγοντας νέους ορίζοντες υπεροχής για το Ελληνικό Έθνος στο οποίο ανήκουν το δίχως άλλο. Να οδηγηθεί η ελληνική νεολαία αυτοπροαιρέτως στην συντριβή του μικροβίου της ξενοκρατίας και του ανθελληνικού μιμητισμού. Να πάρουν στα χέρια τους ιστορία, λόγο, εργασία, πολιτισμό και άμυνα και να χτίσουν τη δική τους και δική μας Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: