ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


ΑΘΗΝΑ 6-6-2011.

Η Ελλάς υφίσταται το πλέον ατιμωτικό και δόλιο χτύπημα που έχει δεχτεί ελεύθερο έθνος στην ανθρώπινη ιστορία. Η φύση του χτυπήματος αποδεικνύει ότι ο ακήρυκτος πόλεμος που δεχόμαστε μέσω της επιχειρούμενης φτωχοποίησης της χώρας έχει μπει στο τελικό του στάδιο. Και το διακύβευμα είναι σαφές. Η Ελλάς ή θα κατανικήσει τον νεοταξικό εχθρό εντός και εκτός των συνόρων και θα γίνει ισχυρή Δύναμη ή θα υποστεί ανήκεστη βλάβη.

Υποχρεούμαστε ορμώμενοι από τις μεγαλειώδεις προγονικές παρακαταθήκες και τις θυσίες λαμπρών Ελλήνων για λευτεριά να αρνηθούμε την βεβήλωση του Αίματος και της Ψυχής μας από το μελάνι και τον χρυσό που επιχειρεί να επιτύχει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός με όλες του τις δυνάμεις. Οφείλουμε να επιστρατεύσουμε τα πνευματικά αποθέματα και τη φυσική ετοιμότητα των Ελλήνων να φράξουμε τα σύνορα σε τοκογλύφους και εισβολείς, αλλά και να εξοστρακίσουμε ξένα σώματα από την Ελληνική Πολιτεία.

Μας λένε εξουσιαστές και παπαγαλάκια του Συστήματος πως υπάρχουν κάποιοι κυβερνητικοί πολιτικάντηδες που ανησυχούν για το εάν κατορθώσει η κυβέρνηση να περάσει στην ελληνική κοινωνία τα μέτρα. Και ακόμη ότι υπάρχουν κάποιοι άλλοι κυβερνητικοί που διαφωνούν αλλά ξαφνικά τάχα σκύβει ο αυχένας των «παλικαριών», ενώ παράλληλα υπάρχουν και οι καθεστωτικοί που είναι τάχα στο πλευρό του λαού μας.

Είμαστε όμως μεγάλα παιδιά και δεν τρεφόμαστε με παραμύθια. Την ώρα λοιπόν που οι υπογραφές δεν πέφτουν για την τυπική αναδιάρθρωση χρέους, πέφτουν για την έλευση νέων μνημονίων μέσω νέων δανειακών πακέτων. Κάθε ένα πακέτο όμως κουβαλάει μαζί του πρόσθετο χρόνο αποπληρωμής και νέες εγγυήσεις. Ουσιαστική αναδιάρθρωση και νέες παραχωρήσεις. Νέο πακέτο στήριξης ύψους 65 έως και 100 δις ευρώ εξετάζουν ΕΕ και ΔΝΤ μας λένε «ευρωπαίοι» αξιωματούχοι μέσω του Ρώυτερ. Θα χρειαστούν μας λένε για τα νέα δάνεια εγγυήσεις και τεχνική στήριξη. Και έτσι θα έρθουν «Ευρωπαίοι» έπαρχοι να αναλάβουν την διαχείριση των οικονομικών και των υπουργείων μας ούτως ώστε να συμμετάσχουν στην είσπραξη των φόρων και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Θα μας φτιάξουν μάλιστα οι ύπατοι αρμοστές του νεοταξισμού και υπουργείο εσόδων που θα περιλαμβάνει την εφορία. Θα έχουμε δηλαδή μια κυβέρνηση όχι μόνο των ξενοκίνητων ελληνόφωνων αλλά και των ξένων αφεντικών που θα αναλάβουν υπηρεσία εν Ελλάδι. Και τα νέα μέτρα θα φέρουν την μορφή επιθανάτιου ρόγχου. Αύξηση της παρακράτησης φόρου και μείωση του λαϊκού εισοδήματος, μείωση αφορολόγητου εισοδήματος, εξίσωση της τιμής πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, αύξηση 10 – 20% στα τέλη κυκλοφορίας, συρρίκνωση δημοσίων υπηρεσιών και απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και άλλα τινά αφαιμακτικά που θα επεκτείνονται σε όλη την έκταση δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Είναι φανερό ότι η ακολουθητέα πολιτική απαξιώνει πλήρως την Ελλάδα και την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία, αφού κατά αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να συσσωρεύσεις κέρδη και επενδύσεις παρά μόνο νέα χρέη και ζημιές. Παράλληλα το καθεστώς και οι νεοταξικοί του φίλοι πλήρως εναρμονισμένοι δείχνουν με κάθε τρόπο τον τρόμο που νιώθουν για τον ελληνικό λαό. Έναν τρόμο που τους κυριεύει και για τον ελληνικό στρατό.

Την ώρα λοιπόν που κλείνουν στρατόπεδα για να τα κάνουν χώρους συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, πληθαίνουν οι πληροφορίες που μιλάνε για την συγκέντρωση και την αποθήκευση υλικών καταστολής πλήθους σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών με ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά. Οι πληροφορίες μιλάνε για εθελοντικές στρατολογήσεις οπλιτών, σχέδια εκπεφρασμένα για εισόδους αλλοδαπών στο στρατό και τα σώματα ασφαλείας, επικείμενη συνεργασία με την υπερεθνική δύναμη καταστολής πλήθους EUROGENDFOR. Οι δε Εθνοφύλακες στη βόρεια Ελλάδα αφοπλίζονται.

Στο μεταξύ μελέτες της γνωστής μας CIA ταξιδεύουν με ταχύτητα φωτός μέσα από τη γερμανική εφημερίδα Bild και την τουρκική Χουριέτ στην Αθήνα και το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Και οι μελέτες αυτές ψυχολογώντας τις αντιδράσεις ενός λαού που θέλει να μείνει ελεύθερος μιλάνε για την μεγάλη πιθανότητα ενός πραξικοπήματος στην Ελλάδα. Πρέπει να ξέρουν όμως οι ξένοι «φίλοι» μας ότι ο ελληνικός στρατός θα σταθεί στο πλευρό του λαού κι όχι του καθεστώτος. Κι ακόμη ότι ο ελληνικός στρατός θα κατανικήσει την επιθετική βουλιμία που ετοιμάζεται στρατιωτικά από τους φίλους των «συμμάχων» Τούρκους τούτες τις στιγμές στα σύνορα.

Παράλληλα συνεχίζεται ο τρόμος που παράγουν οι λαθρομετανάστες που κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τον βαθμό του αρνητικού τους ρόλου σε μια κοινωνική αναταραχή και βάρβαρη νεοταξική καταστολή. Στην Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας είχαμε την εξάρθρωση κυκλώματος Αλβανών που μετέφερε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και από την Πάτρα υπάρχουν πληροφορίες για τον βιασμό από 8 αλλοδαπούς ενός ζευγαριού ελληνόπουλων με πολύ σοβαρά τραύματα. Και στη Λυκόβρυση ένας 35χρονος Έλληνας δολοφονήθηκε από αδίστακτους ληστές μέσα στο κοσμηματοπωλείο του.

Ο Ελληνικός λαός θέλει να πάρει στα χέρια του την Πατρίδα ελεύθερη και αδέσμευτη. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός ταυτίζεται με τον ελληνικό λαό και προτάσσει ένα καθεστώς εθνικό και λαϊκό και ένα κράτος ισχυρό και ταγμένο στους σκοπούς της Ελληνικής Φυλής. Ας κάνουμε λοιπόν πράξη τους φόβους του νεοταξικού καθεστώτος δίνοντας δύναμη στον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: