ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ


ΑΘΗΝΑ 5-6-2011.

Η δυσαρμονία της σχέσεως εμπιστοσύνης ανάμεσα στον ελληνικό λαό και την ξενοκίνητη πολιτική ηγεσία δεν επιτρέπει στην πατρίδα μας την συγκρότησης μιας ενιαίας εθνικής στρατηγικής αντιμετώπισης των προκλήσεων που προβάλλει η Τουρκία αλλά και οι υπόλοιποι νεοταξικοί κρατικοί δορυφόροι. Η νομοτελειακή σύγκρουση με την Τουρκία πλησιάζει την ώρα που ο λύκος της μογγολικής στέπας επιδιώκει περαιτέρω διείσδυση στην Πατρίδα μας και αλλοίωση των σημερινών συνόρων.

Την ίδια στιγμή ο άξονας του κακού που σχηματοποιεί ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός ευθυγραμμίζεται με τις στρατηγικές επιδιώξεις της Άγκυρας πιέζοντας την πατρίδα μας που διοικείται ατυχώς όχι απλώς από ριψάσπιδες αλλά από συνεργάτες των δήθεν συμμάχων, αλλά στην πραγματικότητα μισελλήνων εχθρών μας.

Μέσα στο γενικευμένο ορυμαγδό εμφανίστηκε ο σύλλογος επιστημόνων της μειονότητας της Θράκης Μας στην πρόσφατη συνάντηση – σεμινάριο του ΟΑΣΕ στην Βαρσοβία με τη διαβόητη εκπρόσωπό του Περβίν Χαϊρουλάχ να ασκεί μεταξύ άλλων κριτική για το πλαφόν του 3% που υπάρχει για τους ανεξάρτητους υποψηφίους ζητώντας την κατάργησή του, ενώ ανέφερε πως ενώ η μειονότητα έχει 2 κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, κανένα μέλος της μειονότητας δεν έχει υπουργοποιηθεί. Ναι, καλά ακούσατε. Η Άγκυρα επιζητεί υπουργικές θέσεις για τα φερέφωνά της.

Στο μεταξύ η Τουρκία στηριζόμενη στην ελληνική υποχωρητικότητα διά χειρών Νταβούτογλου παρέδωσε ένα υπόμνημα επτά σημείων αξιώνοντας συμμετοχή στις συνόδους κορυφής των Βρυξελλών αλλά και κοινές διαβουλεύσεις με την ΕΕ για διεθνή και περιφερειακά ζητήματα με επίκεντρο φυσικά τα Δυτικά Βαλκάνια. Αγγλία, Σουηδία και Ιταλία στηρίζουν το τουρκικό αίτημα, ενώ 15 κράτη – μέλη σε επιστολή στηρίζουν τη συμμετοχή της Τουρκίας στις δομές της εξωτερικής και της αμυντικής πολιτικής. Επιστολή που στάλθηκε στην Ευρωπαία Επίτροπο για τις εξωτερικές υποθέσεις και στον γ.γ του ΝΑΤΟ.

Και η ολλανδική εφημερίδα DE PERS φρόντισε να δείξει το «σεβασμό» της Ολλανδίας έναντι της Ελλάδος όταν σε πρωτοσέλιδο άρθρο με τον τίτλο «Η Τουρκία κυνηγάει ελληνικές εκποιήσεις» δεν δίστασε να βάλει μια φωτογραφία με μια εκκλησία στη Σαντορίνη επάνω στην οποία κυμάτιζε η τουρκική σημαία αδιαφορώντας για τις ασθενείς ελληνικές αντιδράσεις.

Επιπλέον μια αναφορά για την πιθανότητα πραξικοπήματος στην Ελλάδα έκανε μακρύ ταξίδι ξεκινώντας από μια μελέτη της αμερικανικής CIA, συνεχίζοντας στην γερμανική εφημερίδα Bild, περνώντας από την τουρκική εφημερίδα Hurriyet για να καταλήξει στην Αθήνα και το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για την οικονομική κρίση. Οι Τούρκοι φυσικά καιροφυλαχτούν προκειμένου να αρπάξουν ελληνικά εδάφη. Λογαριάζουν όμως δίχως τον ξενοδόχο, δηλαδή τον ελληνικό στρατό που είναι έτοιμος να φέρει αποφασιστικά χτυπήματα σε ντόπιο και εξωτερικό εχθρό.

Το κράτος του ντόπιου νεοταξισμού δείχνει βέβαια εμπράκτως το φόβο του απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις μας με την πρόσφατη αφαίρεση του οπλισμού από τους Εθνοφύλακες σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία όταν οι Αλβανοί κατσαπλιάδες του UCC κάνουνε βέβηλα σχέδια για χτυπήματα στη Δυτική Μακεδονία. Παράλληλα νέο επεισόδιο είχαμε στον Έβρο όταν Τούρκος δουλέμπορος λαθρομεταναστών πυροβόλησε κλιμάκιο της ομάδας δίωξης λαθρομετανάστευσης προκειμένου να βοηθήσει συνεργό του που συνελήφθη εντός του ελεύθερου ελληνικού εδάφους. Με τους δήμους Αν. Μακεδονίας και Θράκης να αντιδρούν στην δημιουργία κέντρων φύλαξης λαθρομεταναστών.

Ο Νταβούτογλου ωστόσο εκφράζει ξεκάθαρα τις αξιώσεις της Άγκυρας όταν δηλώνει ότι «κανένα από τα σύνορα της Τουρκίας δεν είναι φυσιολογικό. Σχεδόν όλα είναι πλασματικά. Δεν χαρακτηρίζονται από φυσικότητα και αληθοφάνεια. Βέβαια πρέπει να τα σεβόμαστε ως κράτη έθνη, ωστόσο ταυτόχρονα πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν και οι φυσικές συνέχειες». Εν τω μεταξύ ο Τούρκος ακαδημαϊκός και συνεργάτης του Ερντογάν Yerkel μας λέει πως τα τελευταία 100 χρόνια οι χώρες της περιοχής χωρίστηκαν με επιπόλαια πολιτιστικά και θρησκευτικά σύνορα, ενώ θεωρεί πως η άρση του καθεστώτος της βίζας που τόσο κόπτεται να καταργήσει η ελληνόφωνη κυβέρνηση ξεκινώντας από τη Μέση Ανατολή, θα οδηγήσει στην άρση των εθνικών συνόρων.

Για την υποστήριξη του στρατηγικού στόχου της Τουρκίας έχει επιστρατευτεί τόσο ο αμερικανοθρεμένος ιμάμης Γκιουλέν όσο και ο Τουρκικός Οργανισμός Συνεργασίας και Ανάπτυξης με οικονομικές, εμπορικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, τεχνολογικές και κοινωνικές διεισδύσεις των υποτιθέμενων «τουρκικών» μουσουλμανικών πληθυσμών στις χώρες της περιοχής μας. Οι δε εμπορικές σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ παραμένουν ενεργές ακόμη και εν μέσω πολιτικών εμποδίων με την Τουρκία να αγοράζει ισραηλινό στρατιωτικό εξοπλισμό και το Ισραήλ να αγοράζει αντίστοιχο ιματισμό.

Προκλήσεις έχουμε και στην Κύπρο μας όταν η Αγγλία κάνει στρατιωτικές ασκήσεις επάνω στην κυπριακή ΑΟΖ την ώρα που η ίδια και ο ΟΗΕ πιέζουν για την αποδοχή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Με τις κατοχικές αρχές να τάσσονται υπέρ της παραμονής Τούρκων στρατιωτών και εποίκων και την ραγιάδικη κομμουνιστική κυβέρνηση να επιπλήττει τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο που βλέπει τους γινομένους συμβιβασμούς να προωθούν τις τουρκικές επιδιώξεις.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο Ελληνικός Στρατός εκφράζουν απόλυτα τη θέση του Ελληνισμού ότι δεν εκχωρεί την ελευθερία του και την αυθυπαρξία του στο Διεθνιστικό Νεοταξισμό και τα τσιράκια του και πως τα δικά μας πλασματικά σύνορα θα επεκταθούν στα φυσικά τους όρια φτιάχνοντας την αληθινή Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: