ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ!


ΑΘΗΝΑ 14-6-2011.

Τρέμουν λέει οι πολιτικάντηδες την μήνη του λαού. Τρέμουν ακόμη μια Στρατιωτική Επανάσταση. Έτσι λένε φυλλάδες, ταγοί και πράκτορες εντός και εκτός συνόρων. Βέβαια ο συγκεκριμένος φόβος είναι ίδιον κάθε ατόμου και ομάδος που σκοπεύουν να ατιμάσουν έναν τόπο, έναν λαό, μια οικογένεια. Απολύτως φυσιολογικός λοιπόν είναι ο αναφερόμενος τρόμος αφού βιώνουμε μια ατίμωση κατά συρροή από το υφιστάμενο πολιτικό καθεστώς.

Όμως πρέπει να σκεφτούμε ότι οι εξουσιαστές και οι αντιεξουσιαστές του ντόπιου νεοταξισμού έχουν πολλούς λόγους να βαστούν το λαό δέσμιο φοβικών συνδρόμων. Είναι ο εκβιασμός λόγου χάρη για τον πειθαναγκασμό του λαού μας στην απόλυτη ανέχεια και ανασφάλεια που έρχονται με νέα μνημόνια και φορολογικά μέτρα την ώρα που ο Τούρκος ακονίζει το ξίφος του και οι «σύμμαχοι» ζητούν μερίδιο σε γεωπολιτική επιρροή και γαιάνθρακες. Είναι τα σκληρά κατασταλτικά μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν με τη συμμετοχή ξένων δυνάμεων και κατασταλτικών μηχανισμών. Είναι η «χαμένη» πλην ανύπαρκτη αξιοπιστία των πολιτικάντηδων και οι δημοκρατικές τάχα ευαισθησίες που ζητούν από το λαό μας όταν οι συγκεκριμένες «ευαισθησίες» απειλούν την αλλοίωση του αισθήματος της ελληνικότητος και της εθνικής υπερηφάνειας.

Θα έλεγα λοιπόν ότι καλά κάνουν και φοβούνται οι συστημικοί αφού όπως πολύ καλά λέει ένα από τα ρητά της Φυλής μας ο τράχηλος του Έλληνα ζυγό δεν υπομένει. Η δε ελληνική πατρίδα σαφώς και δεν πωλείται γιατί φρουρείται από Έλληνες και Ελληνίδες που γνωρίζουν πολύ καλά την προέλευσή τους από τρανή γενιά που έχει ακτινοβολήσει το πολιτισμικό φως που καταυγάζει ολάκερη την οικουμένη. Φρουρείται από Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν μάθει να εξουσιάζουν την λευτεριά τους και να διαχειρίζονται την πατρίδα τους δίχως πάτρωνες και αφεντικά ξένα.

Και ο Ελληνικός Στρατός είναι ταγμένος στην υπηρεσία του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Σημαίας. Ακόμη και τη στιγμή του στρατιωτικού όρκου στο σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, στη θέση του συντάγματος ορθώνεται το συμφέρον του Έθνους και στη θέση των νόμων του κράτους ανεμίζει με τη θεσπέσια θωριά της η γαλανόλευκη. Αυτή η μυσταγωγία είναι που δίνει σχήμα στην ιερή αποστολή του Έλληνα Στρατιώτη από το βάθος των αιώνων. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η αποστολή του Εθνικού Στρατού βρίσκεται στα σίγουρα χέρια των παιδιών του λαού μας και αυτόν θα υπηρετήσουν. Κανέναν πολιτικό κηφήνα και καμία νεοταξική τρόικα.

Αυτή την στιγμή είναι απολύτως σαφές ότι υφίσταται μια αναντιστοιχία χαρακτήρα και ενεργειών ανάμεσα στους γραικύλους πολιτικάντηδες και τον ελληνικό λαό. Αναντιστοιχία που έχει γνωρίσματα καθεστωτικά και δομικά. Οι εξουσιαστές της χώρας μας στηρίζουν την παρουσία τους στην ψευδολογία και την ανακύκλωση διλημμάτων υπηρετώντας με συνέπεια την παγκόσμια διακυβέρνηση που τους έχει πέμψει με την προπαγάνδα της στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας. Ο ελληνικός λαός υπηρετεί την Ελλάδα με το βλέμμα καθαρό και την συνείδηση ελαφριά, με την προσφορά της εργασίας και του Αίματος ταγμένα στην άφθαρτη Αλήθεια του Έθνους μας που συντηρεί τον Ελληνισμό στα δικά του πόδια.

Οι πολιτικοί του Συστήματος δεν είναι εξουσιαστές αλλά εξουσιαζόμενοι και δεν ασκούν πολιτική διοίκηση αλλά πολιτική διαχείριση των ζητημάτων της πατρίδος. Δεν διαθέτουν δική τους βούληση παρά μόνο στο μέτρο που αυτή αφορά την μεγέθυνση των περιουσιακών τους στοιχείων. Μεταφέρουν εντολές υποταγής των Ελλήνων προκειμένου να μας οδηγήσουν μέσω της απορρίψεως του εθνικού κράτους στην παραδοχή της κηδεμονίας των ξένων εντολοδόχων. Οι Έλληνες όμως υπηρετούν μόνον ελληνικά συμφέροντα και δίκαια. Δεν επιθυμούν εξουσιαστές απλούς και εξουσιαζόμενους αλλά Ηγέτες αδέσμευτους και αυτόφωτους που έχουν βαθιά και απαράγραπτα ποτισμένα Αίμα και Ψυχή με έναν καθαρό και αμόλυντο ελληνισμό. Η μεγέθυνση που υπηρετεί ο λαός μας είναι αυτή της πατρίδος και της κοινωνικής συνοχής και οι εντολές που λαμβάνει δίνονται από τις προγονικές επιταγές και την εθνική του συνείδηση.

Η διαδρομή που ακολουθούν οι πολιτικάντηδες του νεοταξικού καθεστώτος καταλήγει σε σκοτεινούς θαλάμους και ανήλιες λέσχες που κατοικούν άνθρωποι που έχουν καταργήσει τις έννοιες του δικαίου, του ανθρωπισμού και του πατριωτισμού. Επιθυμία αυτών είναι η επικράτηση των περιούσιων αμαρτημάτων επάνω σε μια αποδεκατισμένη και απεθνικοποιημένη αγέλη. Οι ενταύθα πολιτικάντηδες έχοντας παραδώσει ακόμη και το ρόλο του αρμοστή ασκούν τα καθήκοντα νεοταξικού χωροφύλακα. Οι Έλληνες όμως πολεμούμε στο Φως υπέρ Πίστεως, Πατρίδος και Οικογενείας. Μαχόμαστε με όπλα μας την Αρετή, την Τόλμη, την Δικαιοσύνη και την Πίστη στο Θεό και τον Έλληνα Άνθρωπο. Επιθυμία μας είναι η επικράτηση μιας Μεγάλης Ελλάδος σε μια ελεύθερη ανθρωπότητα.

Θα πάρουμε φόρα λοιπόν και θα φτιάξουμε την Μεγάλη Ελλάδα του Φωτός διαλύοντας τα σκοτάδια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού μια και καλή http://www.youtube.com/watch?v=hI-RnKCjYk4&feature=share. Και στη θέση του θα αναγείρουμε το αληθινά ελληνικό καθεστώς του Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: