ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ


ΑΘΗΝΑ 20-6-2011.

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση της πατρίδος μας κάνει τα πάντα προκειμένου να βαθύνει η βολική για το διεθνιστικό νεοταξισμό κρίση που ευνόησε σύσσωμη η καθεστωτική κομματοκρατία. Συμπαραστάτες στο δολοφονικό για την Πατρίδα μας σχέδιο όλοι οι δήθεν ιδεολογικοί αντίπαλοι που συνιστούν ένα καθεστώς επικίνδυνο και εθνικά απροσάρμοστο.

Προσπαθούν να φανούν τάχα πατριωτικά ευρύχωροι που ομονοούν παραμερίζοντας τις «διαφορές» για το «καλό» της Ελλάδος. Κανονίζουν με τάξη τα μεν σοσιαλιστικά και «δεξιά» εξαπτέρυγα να δώσουν καλούς δεσμοφύλακες στο λαό, οι δε αριστεροί να προσποιηθούν με τη σειρά τους στο λαό τα δήθεν κακά παιδιά που κάνανε σκασιαρχείο από τη τάξη για να βρεθούν στο πλευρό του με την ίδια «αγανάκτηση».

Ο ανασχηματισμός της κυβερνήσεως εξελίχτηκε σε ανακύκλωση φθαρμένων υπουργίσκων και μεθοδευμένη απομάκρυνση των λαγών της κυβερνήσεως που χρησιμοποιήθηκαν για να εισπράξουν τις ευθύνες της καταστροφής που έχει φυσικά συλλογική υπογραφή. Όμως ολίγο προ του ανασχηματισμού και των μεγάλων λόγων για επαναδιαπραγμάτευση του εθνοκτόνου μνημονίου με τη ΝΔ υπήρχαν δημοσιεύματα που λέγανε για τις εισηγήσεις που δεχότανε ο πρωθυπουργός να μεταφέρει τον ανασχηματισμό για τις αρχές Ιουλίου προκειμένου να προηγηθεί η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος αφαιμάξεως από τη Βουλή. Με το περίφημο δημοψήφισμα να παραπέμπεται για το Φθινόπωρο.

Όμως επαναδιαπραγμάτευση των όρων αιχμαλωσίας του Ελληνικού Έθνους δεν θα συμβεί αφού αυτό το έχουν ξεκόψει τα «περιούσια» αφεντικά σε Παπανδρέου και Σαμαρά. Το δε δημοψήφισμα είναι ένα τρικ που θα μείνει στα χαρτιά αφού φοβούνται το εθνικά υπερήφανο Όχι του λαού μας.

Στο μεταξύ όμως η συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ξεκίνησε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής με τους κυβερνητικούς βουλευτές να ξεχνάνε τους όποιους προβληματισμούς πρόβαλλαν, τα κουκιά της επαίσχυντης υπερψήφισης να έχουν ήδη προϋπολογιστεί και την Αριστερά να μην προσέρχεται στην κοινοβουλευτική διαδικασία τάχα για το λαό αλλά στην πραγματικότητα για να μην προτάξει αρνητική απάντηση. Καλά πράγματα και κανονισμένα με την κυβέρνηση να διατηρεί μας λέει το αφορολόγητο όριο στα 12000 ευρώ και την σύγκλιση των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης απραγματοποίητη, αλλά και μια τρύπα στον προϋπολογισμό για το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου της τάξεως του 13%, επιβαρυμένο κατά 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Και στην «συμμαχική» Εσπερία ο επικεφαλής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας Βάιντμαν δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της στάσης των πληρωμών στην Ελλάδα αν δεν πετύχει η διαβόητη δημοσιονομική προσαρμογή, δίχως όμως η χρεοκοπία της Ελλάδος να συνιστά απειλή για το ευρώ. Κάποιοι άλλοι συνδαιτυμόνες του διαφωνούν βλέποντας απειλή και ο γνωστός νεοταξίτης οικονομολόγος Ρουμπινί βλέπει την κατάρρευση της ευρωζώνης επειδή απέτυχε να εφαρμόσει η Ευρώπη κοινή πολιτική σε οικονομία και ανταγωνιστικότητα. Επειδή, όπως λέμε εμείς, η Ευρώπη δεν διοικείται από Ευρωπαίους και είναι το ίδιο επικίνδυνη, απροσάρμοστη και βαλτή σε βάρος εθνών και λαών.

Στο μεταξύ η ελληνική κοινωνία βλέπει όλες τις μάσκες να πέφτουν. Ο λαός μας βλέπει τους εξουσιαστές του πεζοδρομίου, τους διαβόητους αντιεξουσιαστές να παρελαύνουν μαζί με τους λατρεμένους αγαπητικούς όλου του Συστήματος, τους λαθρομετανάστες και να διαδηλώνουν υπέρ των «δικαιωμάτων» τους πετροβολώντας τους αντιδρώντες Έλληνες. Βλέπουν τους ίδιους τύπους να διαλύουν ελληνικές συγκεντρώσεις και να πετούν μολότωφ σε Έλληνες διαδηλωτές εν μέσω επεισοδίων προκειμένου να υπερασπιστούν το κοινό νεοταξικό καθεστώς.

Ακούσανε ακόμη τον Πεταλωτή να δηλώνει αυτά που στηρίζει διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ. Πως η Ελλάδα έχει συντεταγμένη μεταναστευτική πολιτική, φτιάχνει κέντρα φιλοξενίας των λαθρομεταναστών, χαρίζει προνόμια σε υγεία και παιδεία στους αλλοδαπούς και τα παιδιά τους. Κι αυτά όταν για ψύλλου πήδημα οι λαθροεισβολείς σκοτώνονται μεταξύ τους μέρα μεσημέρι και κακοποιούν, βιάζουν, ληστεύουν και σκοτώνουν Έλληνες που βλέπουν την Πατρίδα μας να μεταλλάσσεται εθνοφυλετικά.

Λέγεται ακόμη ότι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ πρέπει να είναι ευχαριστημένη από τις πληγές της Ελλάδος μέσω των «λύσεων» της Δύσης. Εκπρόσωπος του ΔΝΤ στους κόλπους της λέσχης προέβλεψε λένε ανεργία στο 25% το 2012 με την επιμέλεια όμως να μην διαρρεύσει στον Τύπο.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος Ομπάμα μιλάει για ενδεχόμενη νέα παγκόσμια κρίση την ώρα που το αμερικανικό δημόσιο δυσκολεύεται να δανειστεί από τις χρηματαγορές. Όμως η κινητικότητα για την διαβόητη αντιπυραυλική ασπίδα έναντι του Ιράν και η κόντρα ΗΠΑ – Ρωσίας φτάνει έως την Α. Μεσόγειο και το Αιγαίο με το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Monterey να φτάνει στα νερά μας μετά από άσκηση στην Μαύρη Θάλασσα με την Ουκρανία. Και η «ελληνική» κυβέρνηση θυμήθηκε τάχα τα ορυκτά μεταλλεύματα της χώρας μπροστά στο ελληνοκινεζικό συνέδριο επιχειρηματικότητας και ενοχλήθηκε ξάφνου που οι Σκοπιανοί ορθώνουν αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό το πρώτο που πρέπει να κάνουμε άμεσα είναι να απαλλαγούμε από το επικίνδυνο νεοταξικό καθεστώς και να πάμε σε μια εθνικιστική διακυβέρνηση που θα εργαστεί για κοινωνική ευημερία και παραγωγική ανασυγκρότηση. Να αποκτήσουμε μια εθνικολαϊκή πολιτική διοίκηση που θα προσαρμόσει την κοινωνία στη δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδος μέσα από την παγκόσμια θύελλα που έρχεται στεκόμενη στα δικά της πόδια, αποκρούοντας προκλήσεις και απαιτώντας εθνικά ολοκληρωμένη Πατρίδα. Να ανασυγκροτήσουμε αληθινά ελληνικό κράτος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: