ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 1-7-2011.

Κάποιοι έχουν αποφασίσει προ πολλού να φτιάξουν μια νέα Ελλάδα δίχως Έλληνες. Με εντολείς τους περιούσιους δυνάστες της παγκόσμιας διακυβέρνησης και πρόθυμους εντολοδόχους τους πολιτικάντηδες του νεοταξικού καθεστώτος.

Η διεθνοποιημένη οικονομία και η καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας είναι ένα μέσο εκβιασμού. Το όπλο όμως που μας σημαδεύει είναι η λαθρομετανάστευση. Με την μαζική είσοδο των λαθρομεταναστών επιδιώκεται να ολοκληρωθεί η βιολογική εξόντωση που έχει ξεκινήσει με την εγκατάλειψη του λαού μας στην ανέχεια και την υπογεννητικότητα. Να προκληθεί η εκτόπιση του λαού από την Πατρίδα του και η κατάληψη αυτής από ετερόκλητες πολυεθνικές και πολυφυλετικές μάζες που έχουν ροπή στην βίαιη μετάλλαξη της κοινωνίας που αναμιγνύονται.

Οι δολοφονίες, οι ληστείες, οι βιασμοί και τα υπόλοιπα «ανδραγαθήματα» των λαθρεποίκων καταμαρτυρούνται από την ίδια την κοινωνία μας με την συχνότητα της παρουσίας τους και με τις φυλακές της χώρας που έχουν γεμίσει από δαύτους. Τα ποσοστά μάλιστα των ποινικά κολάσιμων πράξεων των αλλοδαπών εν συγκρίσει με τον αριθμό τους είναι υπερβολικά υψηλά και απολύτως ενδεικτικά. Οι εγκληματικές τους πράξεις αν και λιγότεροι από τους Έλληνες υπερτερούν κατά πολύ των ημεδαπών σύμφωνα με όλες τις στατιστικές.

Για τις επελάσεις των ασθενειών αρκούν οι διαβεβαιώσεις των γιατρών που μιλάνε για έξαρση αυτών και μάλιστα των πλέον μεταδοτικών που είχαν εξαφανιστεί από τη χώρα μας και επιστρέφουν με τους λαθρομετανάστες που προέρχονται από κρατικά συστήματα με ανύπαρκτη υγιεινή.

Αλλά ακόμη κι αν υποθέσουμε πως οι επελαύνοντες αλλοδαποί είναι υγιέστατοι και φιλήσυχοι, αυτό και πάλι δεν επαρκεί προκειμένου να τους δώσουμε τα κλειδιά της χώρας στα χέρια. Γιατί εκεί κατατείνει το φαινόμενο. Αν παρατηρήσουμε την πληθυσμιακή σύνθεση των λαθρομεταναστών, τότε θα σημειώσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι άνδρες νεαρής ηλικίας και μουσουλμανικού θρησκεύματος.

Αν στη συνέχεια προσθέσουμε την επιβαλλόμενη από τους γραικύλους πολιτικάντηδες οικογενειακή συνένωση που έφερε στη χώρα μας ολόκληρες οικογένειες, την παροχή δωρεάν προνομίων των λαθρομεταναστών σε τομείς όπως η παιδεία και η υγεία, την παράνομη θέσπιση επιδομάτων που έπαιρναν μόνο οι Έλληνες πολίτες, τους ανθελληνικούς νόμους χορήγησης ιθαγένειας και ψήφου, τότε φανερώνεται η επιδίωξη μετάλλαξης της Ελλάδος από εθνικό σε πολυφυλετικό κράτος.

Η ανθελληνική συνομωσία αποκαλύπτεται πλέον και το παραμύθι της αδύνατης φύλαξης των εθνικών μας συνόρων αντικαθίσταται με την επιβολή της αυταρχικής και αντιφυσικής επιβολής του αντιρατσισμού. Η δε απαξίωση του ελληνικού πληθυσμού και η υπογεννητικότητα συμπληρώθηκαν με την διευκόλυνση των ελαστικών απασχολήσεων, της ντόπιας ανεργίας και των φτηνών μεροκάματων που ευνόησε η λαθρομετανάστευση. Από κοντά ήρθε η εξίσου μεθοδευμένη απαξίωση της καλλιέργειας της γης και η μετατροπή της σε εποχική δραστηριότητα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των γυρολόγων λαθρομεταναστών.

Όσοι πάντως εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για την σκοπιμότητα της γενόμενης λαθροεισβολής, δεν έχουν παρά να δώσουν σημασία στα λεγόμενα του νέου υπουργού εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη σε συνέντευξη που έδωσε από το Στρασβούργο στη δημοσιογράφο Σοφία Κλειώση. Σ’ αυτή τη συνέντευξη ο κ. Λαμπρινίδης αφορίζει το κλείσιμο των εθνικών μας συνόρων χαρακτηρίζοντας σαχλούς και ακραίους όσους υποστηρίζουμε αυτήν την αναγκαιότητα.

Ακόμη ο σοσιαλιστής πολιτικάντης αναφέρεται στην υποτιθέμενη προσφορά των αλλοδαπών στην αγορά εργασίας αλλά και την ουσιαστική γονιμοποίηση του ελληνικού λαού, όταν αναφέρεται στην πρόκληση 20000000 κενών θέσεων εργασίας στα επόμενα 20 χρόνια στην Ευρώπη, αλλά και όταν μας λέει πως η Ελλάδα υποχρεούται να δώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Γιατί η Ελλάς δεν έχει κ. υπουργέ νόμιμους μετανάστες. Έχει παράνομους και παρανόμως νομιμοποιηθέντες από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την φανατική υποστήριξη των εξαπτέρυγων της Αριστεράς. Φυσικά ο υπουργός της κατοχικής κυβερνήσεως του μνημονίου δεν λέει λέξη για τα αρνητικά σημεία του φαινομένου http://www.youtube.com/watch?v=5Onyibrthkk&feature=share.

Εμείς όμως οι υβριζόμενοι Έλληνες Εθνικιστές και μαζί με εμάς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Πατριωτών προτάσσουμε με απόλυτη πίστη και συνέπεια την διατήρηση του παραδοσιακού Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. Προτιμούμε το Ελληνικό Κράτος του Ηρόδοτου που στηρίζεται στο όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόγλωσσο. Θέλουμε οι κάτοικοι της Ελλάδος να είναι Έλληνες, Λευκοί και να μιλάνε την ελληνική γλώσσα ακριβώς όπως μας όρισε την ταυτότητα η Θεία Πρόνοια.

Θέλουμε την παιδεία, την υγεία και την εργασία να μείνουν μονάχα σε χέρια ελληνικά. Θέλουμε τους Έλληνες να απολαμβάνουν κατά αποκλειστικότητα τις κρατικές παροχές και να γεννούν πολλά παιδιά. Θέλουμε τους Έλληνες ασφαλείς και απόλυτα κυρίαρχους της Γης και της Πατρίδος τους. Είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και θα φέρουμε πίσω στην Ελλάδα κυρίαρχο τον Φυλετισμό των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: