ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΤΡΩΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ


ΑΘΗΝΑ 2-7-2011.

Η κρίση του ελληνικού χρέους έχει την σαφέστατη σκοπιμότητά του. Επιτελεί συγκεκριμένη αποστολή και το διαπιστώνουμε καθημερινά. Το κόντεμα της οικονομικής δύναμης αποκρύπτει την καλπάζουσα σμίκρυνση της εθνικής μας κυριαρχίας και επιρροής. Η αλήθεια είναι ότι η Πατρίδα έχει μπει στο ανόσιο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ο σκοπός του διεθνιστικού νεοταξισμού είναι το τεμάχισμα της Ελλάδος.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες του ντόπιου νεοταξισμού μέσα από την διαβόητη εξυπηρέτηση του δανείου εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς των μισελλήνων εντολέων τους. Πιστεύουν μάλιστα ότι ο ελληνικός λαός μέσα στην σκοτοδίνη της δυσβάσταχτης καθημερινότητας και την πεζότητα της υλιστικής απαξίωσης που διαγράφει ιστορία και εθνική ελευθερία θα αρνηθεί να στρέψει το βλέμμα του στην επιχειρούμενη παραχώρηση εθνικού εδάφους. Την ίδια στιγμή οι εχθρικές πιέσεις μεγαλώνουν την κατοχή των Ελλήνων στις από καιρό σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες.

Ο Έλληνας όμως έχει ποτίσει το είναι του με το ισχυρότερο αντίδοτο στη δική τους σαπίλα. Στις δικές μας φλέβες τρέχει καθαρό και γνήσιο Ελληνικό Αίμα που φωνάζει την μεγάλη μας υποχρέωση από τα βάθη των αιώνων με την προσταγή των προγόνων. Την Ελλάδα μου να βαστήξετε, να φυλάξετε και να τρανώσετε. Και στο υποσυνείδητό μας η εντολή της φυλάξεως είναι χαραγμένη με μελάνι ανεξίτηλο και νοερό κι όχι το βρώμικο μελάνι σκλαβωτικών χρεογράφων.

Μήπως τάχα δεν είναι έτσι; Μήπως δεν κινδυνεύει άραγε η Πατρίδα; Τα στοιχεία και οι πιέσεις «συμμάχων» δανειστών και επίδοξων κατακτητών άλλα μαρτυρούν. Οι διαφαινόμενες διαπραγματεύσεις για την πώληση μικρών νησιών μας, τα πωλητήρια που έχουν βάλει θρασείς δυτικοί υπάνθρωποι μέσα από τις φυλλάδες τους στον Παρθενώνα και τη Σαντορίνη, τα σουλατσαρίσματα των τουρκικών επιμελητηρίων στην Κρήτη, ακόμη και οι επικλήσεις του πρωθυπουργού που αποκαλεί υποκριτικά προκλητικές αυτές τις αξιώσεις όταν την ίδια στιγμή πωλείται στη χώρα οτιδήποτε ζει και κινείται, όλα αυτά αποδεικνύουν την συμπεφωνημένη παράδοση της Ελλάδος.

Παράλληλα το ζήτημα των ανύπαρκτων μειονοτήτων γνωρίζει νέα άνθηση. Στην Βόρειο Ήπειρο οι Τσάμηδες προκαλούν διαρκώς με την διακίνηση προς την Ελλάδα Αλβανών που αναγράφουν στα διαβατήριά τους ως τόπο καταγωγής τους τη Θεσπρωτία μας ως δήθεν Τσαμουριά, δηλαδή ως αλβανική. Τα σχολεία μας στην Βόρειο Ήπειρο εγκαταλείπονται στη μοίρα τους για να κλείσουν. Τα δε αλβανικά πιστοποιητικά ταυτοποίησης των πολιτών δεν γράφουν ιθαγένεια.

Στα Σκόπια η ψευτομακεδονική τους προπαγάνδα έχει σχεδιαστεί καλά και ήδη έχει φτάσει σε ελληνικό έδαφος από εγκάθετους. Στην Ελεύθερη Θράκη Μας οι πράκτορες της Άγκυρας με μουφτήδες, πολιτικάντηδες και προξενικούς καλλιεργούν με προσηλυτισμό την επίπλαστη τουρκικότητα των Ελλήνων μουσουλμάνων. Και στην Κύπρο ο λιβανισθείς από Ελλαδίτες πολιτικάντηδες ως τάχα πατριώτης που μοχθεί για τη λύση του ζητήματος συζητάει για διζωνική ομοσπονδία και διαμοιρασμό εξουσιών με τον Τούρκο κατακτητή. Στην Κύπρο μάλιστα οι Έλληνες Εθνικιστές του ΕΛΑΜ πρόσφατα έκαναν μια πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση φωνάζοντας υπερήφανα συνθήματα με την Γαλανόλευκη Σημαία στην κεφαλή για Αίμα και Τιμή Ελληνική http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hWqHu9bbFyk.

Δεν είμαστε λοιπόν υπερβολικοί. Είμαστε πολύ απλά γνήσιοι και υπερήφανοι Έλληνες. Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές. Δεν πουλάμε σπιθαμή ελληνικού εδάφους και δεν ξεχνάμε τις ελληνικές σκλάβες πατρίδες. Δεν πουλάμε εθνική γη για να έχουμε λιγότερα χρέη και να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια «κύριοι» της νεοταξικής αστικής δημοκρατίας των αριστερών, σοσιαλιστικών και δεξιών κλίσεων.

Δεν λησμονούμε τη Βόρειο Ήπειρο γιατί η ζωή μας είναι άρρηκτη δεμένη με τη ζωή της. Το δικαίωμα στην αυτονομία και τη λευτεριά που με Ελληνικό Αίμα κατέκτησε και πολιτικάντικη ατιμία απώλεσε δεν θα ακυρωθεί ποτέ. Η πονεμένη μητέρα γη του βασιλιά Πύρρου που πάλεψε νικηφόρα με τα παιδιά της στον αυτονομικό αγώνα και τον ελληνικό στρατό από τις αρχές του περασμένου αιώνα μέχρι την εποποιία του 1940 θα καταστεί και πάλι ελληνική γη http://www.youtube.com/watch?v=hmp29AtbaMg από την δική μας πραγματική Ελλάδα που θα αποδιώξει τους περιούσιους τυράννους και τα τσιράκια τους από τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Και μαζί με τη Βόρειο Ήπειρο θα ακολουθήσουν η Βόρεια Μακεδονία, η Αν. Θράκη, η Αν. Ρωμυλία, η Ιωνία και ο Πόντος.

Η Εθνικοκοινωνική μας Ελλάδα θα πράξει το καθήκον της. Είναι σίγουρο ότι μόλις αποδιώξουμε τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες τα χέρια της διεθνούς ανομίας θα τραβηχτούν από πάνω μας και θα μπλεχτούν αναμεταξύ τους σωρό κουβάρι παρασέρνοντας στο κυνήγι του θησαυρού και την Τουρκία και τους άλλους υπαλλήλους της. Και τότε θα αναστήσουμε την αληθινή Μεγάλη Ελλάδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: