ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΜΠΡΟΣ


ΑΘΗΝΑ 24-7-2011.

Το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται ενώπιον μιας ιστορικής προκλήσεως. Αυτό που ζητούν οι εχθροί μας είναι η υποστολή των εθνικών μας λαβάρων και η παραχώρηση εδαφικής κυριαρχίας επί της ουσίας και όχι μόνον σε επίπεδο πολιτικής διακυβέρνησης. Η παρέμβαση των δυτικών «συμμάχων», με πρώτες τις ΗΠΑ και τα φόρουμ ειρηνικών τάχα επιλύσεων, αποδεικνύει τον φανερό σχεδιασμό των επιθετικών κινήσεων των προσωρινών μας γειτόνων από τον διεθνιστικό νεοταξισμό και την επιχειρούμενη παγκόσμια διακυβέρνησή του. Οι πολλαπλές εξωτερικές παρεμβάσεις και η απόλυτη ενδοτικότητα του ντόπιου καθεστώτος υποταγμένων πολιτικών συνειδήσεων συμβαδίζουν χαρακτηριστικά.

Είδαμε ακόμη και τα Σκόπια να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την απόλυτη πολιτική ένδεια της πατρίδος μας στην τελετή της επίσημης εγκατάστασης στην Ελλάδα του στρατηγείου της λεγομένης «Βαλκανικής Ταξιαρχίας» στον Τίρναβο. Με τους στρατιώτες των Σκοπίων να εμφανίζονται στην εκδήλωση με την ένδειξη «Μακεδονία» στις στολές τους επιθυμώντας να τραγουδήσουν τον ύμνο που αναφέρεται στην ψευτομακεδονία τους. Για να σώσει την Τιμή του Ελληνικού Έθνους ο Στρατός μας που επέβαλλε στους Σκοπιανούς να βάλουν στις στολές τους με αυτοκόλλητο την ένδειξη «army» απαγορεύοντας τον βέβηλο ύμνο τους. Την ηγεσία ωστόσο αυτού του επικίνδυνου εγχειρήματος έχει στην παρούσα φάση Σκοπιανός και από το 2013 Τούρκος αξιωματικός!

Ο υπουργός εθνικής άμυνας Μπεγλίτης επισκεπτόμενος την Κύπρο αναφέρθηκε ξεκάθαρα στον απόλυτο συσχετισμό των συγκυριών της δημοσιονομικής κρίσης και των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του κυπριακού ζητήματος μαζί με το σύνολο των προβλημάτων της περιοχής και της ανατολικής μεσογείου, με το βλέμμα φυσικά στο Αιγαίο. Ο υπουργός βλέπει τουρκική απειλή σε Αιγαίο και Κύπρο όπως και ο αρμόδιος επί των εξωτερικών Λαμπρινίδης μέσα από τις δηλώσεις Ερντογάν, αλλά η θανατερή προσέγγιση που έχει αναλάβει εργολαβικά το καθεστώς με τους εχθρούς μας δεν ανακόπτεται ούτε τώρα.

Και ενώ ο πρόεδρος της Κύπρου Χριστόφιας εισέρχεται σε νέες συνομιλίες με τον κατοχικό ηγέτη Έρογλου με κατεύθυνση πάντα την διζωνική τουρκοποίηση, είδαμε τον Τούρκο πρωθυπουργό στην επέτειο της εισβολής του Αττίλα από τα κατεχόμενα να μην αρκείται στα ευρωπαϊκά παγώματα, αλλά να αρνείται την παράδοση των Βαρωσίων, της Μόρφου και του Ριζοκάρπασου στους νομίμους κατόχους και εκτοπισθέντες, να αρνείται την απόσυρση των κατοχικών στρατευμάτων και να μιλάει για δύο κράτη.

Και πώς να μην συμβαίνουν όλα αυτά όταν τα τουρκικά αιτήματα είναι ταυτόχρονα όροι και απαιτήσεις των ΗΠΑ και της «Ε»Ε. Μας ήρθε λοιπόν η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Κλίντον να δώσει διαταγές στα ενταύθα πολιτικά δουλικά και να μας προθερμάνει για θερμές στιγμές, αφού προηγουμένως αναγόρευσε την Τουρκία ηγέτη της περιοχής, κρατικό πυλώνα για τη σταθερότητα του διεθνούς συστήματος και σημαντικό σύμμαχο στις παγκόσμιες προκλήσεις, τασσόμενη υπέρ της διζωνικότητας στην Κύπρο.

Η κ. Κλίντον αναφέρθηκε στα μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που διαθέτουμε, στην αναγκαία «επίλυση» των ελληνοτουρκικών διαφορών, την συνέχεια του κουρνιαχτού στα Δυτικά Βαλκάνια που έχει στήσει μορφώματα ανθελληνικά. Και ακόμη αναφέρθηκε στις στημένες κρίσεις στα μουσουλμανικά κράτη και φυσικά στην τοποθέτηση της Ελλάδος στα ζητήματα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και όχι μόνο. Και φυσικά μας είπε πως πρέπει να συνεχίσουμε το πάρε δώσε με την Τουρκία.

Παράλληλα εμφανίζεται όλως «τυχαία» το think tank Διεθνής Ομάδα Κρίσεων των Σόρος, Κόφι Ανάν, Γουέσλι Κλαρκ, Σολάνα και άλλων τινών «μεγαθηρίων» που ό,τι ζητάει γίνεται σκοπός του νεοταξικού παράγοντα. Ζητούν λοιπόν όλοι αυτοί να τα βρούμε με τους Τούρκους στην οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων, λέγε με ορυκτό πλούτο και υδρογονάνθρακες, να προβούμε σε αποστρατικοποίηση των νησιών μας, να αποσυρθεί η τουρκική στρατιά Αιγαίου τάχα στην Ανατολία, να μας δοθούν τα δώδεκα μίλια και να υποχωρήσουμε στα θαλάσσια σύνορά μας ανάμεσα στα νησιά μας χάριν …της διεθνούς ναυσιπλοΐας! Το δε μέτρημα των δώδεκα μιλίων να είναι κουρεμένο στο ήμισυ ξεκινώντας από τη μέση γραμμή!

Και αφού τα δώσουμε όλα να σταματήσουν οι τουρκικές υπερπτήσεις που οργίασαν ανήμερα της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο. Μέχρι και παραβιάσεις του κυπριακού εναέριου χώρου είχαμε στην παρέλαση των τουρκομογγόλων. Την ίδια στιγμή το κράτος των γραικύλων έχει αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς των Ενόπλων μας Δυνάμεων που αντιστοιχούν στα καύσιμα αεροσκαφών και τεθωρακισμένων.

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου συναντιέται ότι ώρα θέλει με τους Τούρκους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη Χατζηοσμάν και Μάντατζη που προτρέπει μουσουλμάνους στο μειονοτικό κόμμα και στον Αμάραντο Κόνιτσας Ιωαννίνων αστυνομικοί εντόπισαν τεράστιο φορτίο με ναρκωτικά, χειροβομβίδες, πυροσωλήνες και σφαίρες για καλάσνικοφ όταν η αλβανική προπαγάνδα οργιάζει για την Θεσπρωτία όταν εμείς αρνούμαστε τις νόμιμες διεκδικήσεις μας.

Η λύση είναι μια και νομοτελειακή. Η καλύτερη άμυνα στα εθνικά μας ζητήματα και την ισχύ της Ελλάδος είναι η επίθεση. Να ενισχύσουμε την παρουσία των υπόδουλων Ελλήνων σε Βόρεια Ήπειρο, Βόρειο Μακεδονία και κάθε σκλάβα ελληνική γη και να απαιτήσουμε την αναγνώριση της ελληνικότητά τους. Πρωτίστως να ξεφορτωθούμε τους ανίκανους του νεοταξικού καθεστώτος. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός προτάσσει να φερθούμε ως γνήσιοι Έλληνες και να βαδίσουμε με τα λάβαρα του Έθνους μονάχα εμπρός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: