ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΟΥΣ ΛΕΝ ΤΡΕΛΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 20-7-2011.

Στην μίζερη και αντιηρωική εποχή μας το κυρίαρχο πρότυπο πολίτη είναι αυτό του υποταγμένου και υπάκουου υπηκόου. Επιδίωξη της κρατούσας πολιτικής Αρχής είναι η εξάλειψη της υπαγωγής του λαού στο Έθνος και η μετεγγραφή του στα μητρώα μιας άχρωμης πολυπολιτισμικής κοινότητας δίχως ταυτότητα και ανάγκες ιδιαίτερες. Καμία υποχρέωση δεν πρέπει να τηρείται απέναντι στη Φυλή. Οι ντόπιοι και οι διεθνείς νεοταξίτες ινστρούχτορες θέλουν τον λαό μάζα και τη χώρα χώρο της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Όταν λοιπόν προκύπτουν βίαιες αλλαγές στους κόλπους της εθνικής κοινότητας και παραβιάζονται οι ελευθερίες του έθνους και του λαού, οι λεγόμενοι αντιδραστικοί κατά το έκφυλο και δουλικό πολιτικό σύστημα βαφτίζονται με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Κοσμητικά επίθετα προσβλητικά για τα πολιτικά ειωθότα και την σημερινή πεζή πραγματικότητα της κοινωνίας, αλλά εξόχως τιμητικά για τα πρόσωπα που τα χρεώνονται και τους έχουμε αληθινά μεγάλη ανάγκη. Αυτούς λοιπόν τους «αντιδραστικούς» το καθεστώς τους ονομάζει από φασίστες και γραφικούς έως τρελούς. Ναι, οι «γνωστικοί» προδότες ονομάζουν τους πατριώτες τρελούς.

Είναι λοιπόν τρελός όποιος θέλει το Ελληνικό Έθνος ζωντανό. Είναι τρελός όποιος σαλπίζει συναγερμό όταν η φυλή κινδυνεύει και όταν μάχεται επάνω στις επάλξεις ακόμη και μόνος απέναντι σε μύριους βάρβαρους. Είναι τρελός ακόμη αυτός που θεωρεί ιερές τις ιστορικές μας παρακαταθήκες, όταν δεν δέχεται να βαφτίζονται συνωστισμοί και σωτήριες παρεμβάσεις εκδημοκρατισμού και ελευθερίας οι κτηνώδεις επελάσεις του Αττίλα σε Σμύρνη και Κύπρο. Το ίδιο συμβαίνει όταν ο μαχόμενος Έλληνας διεκδικεί πίσω την πατρίδα του από τους εισβολείς και ζητάει εκδίκηση και δικαίωση για το αδίκως χυμένο ελληνικό αίμα.

Τρελός, γραφικός, ενίοτε λοιπόν και φασίστας λογίζεται από τα χανουμάκια της σήψης και της παρακμής εκείνος ο αληθινός Έλληνας που αγωνίζεται για Ελληνική Πατρίδα και Σημαία. Αυτός που θέλει να δει το έθνος να βρίσκει δικαίωση μέσα από την ολοκλήρωση και την συμπερίληψη και της πιο απομακρυσμένης ελληνικής γης. Αλλά και της πιο απομακρυσμένης ελληνικής ψυχής.

Κανείς από τους μαχητές της φυλής μας δεν δέχτηκε να μετατρέψει την πατρίδα σε ένα σύνολο χωριστών κοινοτήτων προς πώληση. Κανείς από τους εμπνευστές μας δεν δέχτηκε ποτέ να ξεφράξει τα ελληνικά στρατόπεδα και να τα διαλύσει, δίνοντας το έδαφος στον εχθρό ώστε να καταστρέψει την Ελλάδα. Διότι η Κύπρος και όλες οι σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες ήταν, είναι και θα ξαναγίνουν ΕΛΛΑΔΑ. Κανείς δεν εξατομίκευσε τα περιουσιακά του στοιχεία για να τα βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και να τα μοιραστεί με τους εποίκους του εισβολέα. Κανείς δεν δέχτηκε να εκτοπιστεί ακόμη και από τα σημερινά ελεύθερα εδάφη χάριν της λαθρομετανάστευσης που σήμερα σκοτώνει και κλέβει ελληνικές ψυχές το ίδιο στη Μάνα Ελλάδα και την Κύπρο ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.

Καμία έγκριση δεν δώσανε στις ανομίες και τις βέβηλες υποχωρήσεις οι Ήρωες. Ο Τάσος Ισαάκ θέλησε να πάρει πίσω την πατρίδα του ελεύθερη κι όχι εκδημοκρατισμένη και διζωνική. Αντί αυτού ο κτηνώδης Τούρκος βάρβαρος του πήρε τη ζωή. Κι όταν ο Σολωμός Σολωμού θέλησε να απαλλάξει την γη του Ευαγόρα από το τουρκικό πανί που βρισκόταν σε κάποιον ιστό δικαιώνοντας το Ελληνικό Αίμα του ξαδέλφου του, ο ίδιος κτηνώδης βάρβαρος πήρε και την δική του ζωή. Τα παλικάρια της ναυτικής βάσης Λεμεσού γνωρίζανε άμεσα τους κινδύνους που διέτρεχε το στρατόπεδο και οι ίδιοι, μαζί και η Κύπρος. Κινδύνους που προέρχονταν όπως φάνηκε και από τα γνωστά πυρομαχικά και από εξωτερικές παρεμβάσεις.

Κανείς από τους ήρωές μας δεν όρισαν τους δολοφόνους φίλους και τους εχθρούς αδελφούς. Κανείς ωραίος Έλληνας τρελός δεν πειθάρχησε στους Εφιάλτες που έχουν κλέψει την εξουσία του Έθνους μας διατάζοντας να κάτσουμε φρόνιμα, ακυρώνοντας το Εθνικό Φρόνημα και ακόμη σαλπίζοντας υποχώρηση αντί για Αγώνα Εθνικό. Κανείς Φρουρός του Ελληνισμού, γνήσιος τρελός μιας αιώνια ατίθασης και κοσμοπλανεύτρας Ελλάδος δεν δέχτηκε να πουλήσει εθνική περιουσία και χώμα αιμάτινο στην παγκόσμια διακυβέρνηση.

Ο Τάσος Ισαάκ, ο Σολωμός Σολωμού, τα παιδιά της ΕΟΚΑ, τα παιδιά των Ιμίων, τα παιδιά της ναυτικής βάσης Λεμεσού δεν ανακάτεψαν χρυσό με αίμα ω αχρείοι «λογικοί» της νεοταξικής ανθελληνικής εξουσίας. Βάδισαν μπροστά και γύρεψαν αληθινή, λεύτερη, ένδοξη και ισχυρή Ελλάδα. Έτσι όπως θα πράξουμε και εμείς με τη σειρά μας. Έτσι όπως προτάσσει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
http://www.youtube.com/watch?v=_yRXK2puQyI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=niKrVSx4Q44&feature=related


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: