ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ


ΑΘΗΝΑ 19-7-2011.

Το σχέδιο για το τσαλάκωμα και τον περιορισμό της Ελλάδος έχει πολλές πτυχές. Κάθε φορά που γίνεται μια αναφορά στην ελληνική κρίση ανακαλύπτουμε και μια νέα αξίωση σε βάρος μας. Το δε περιεχόμενο του ανθελληνικού σχεδίου αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας την βρώμικη συμμετοχή και συνεργασία των καθεστωτικών κομμάτων πάσης απόκλισης με τον νεοταξικό αφέντη της παγκόσμιας διακυβέρνησης και τοκογλυφίας.

Παρατηρούμε λοιπόν την κυκλοφορία κάποιων δημοσιευμάτων που αναδεικνύουν τα «προνόμια» που απολαμβάνει τάχα ο Έλληνας σε μεγαλύτερο βαθμό από τον ευρωπαίο πολίτη χωρίς όμως να γίνεται αναφορά στους μειωμένους μισθούς που παίρνει αντιστοίχως ο «προνομιούχος» Έλληνας. Με την πονηρή σύγχυση λαού και βολεμένων γυμνοσαλιάγκων.

Και την ίδια ακριβώς στιγμή ακούμε την ατάραχη κυβερνητική μακαριότητα με την οποία επαληθεύεται το ενδιαφέρον των Τούρκων να αγοράσουν μας λένε ιδιωτικά ελληνικά νησιά με προσφορά απολαύσεων και συνδέσεων ελληνικών με τουρκικά νησιά! Βέβαια η φτωχοποίηση των Ελλήνων και τα τουρκικά όπλα ίστανται κανονικά προ των πυλών της Ελλάδος δοκιμάζοντας αντοχές και εθνική ανεξαρτησία.

Η απάντηση είναι πως οι ανθέλληνες στο καθεστώς και στον διεθνιστικό νεοταξισμό θέλουν να πληγώσουν την εθνική μας υπερηφάνεια. Θέλουν να καλλιεργήσουν ανύπαρκτα ενοχικά σύνδρομα για την «καλοπέραση» τη δική μας που ανακαλύπτουν σε αντίθεση με τη φτώχια και τις αναταραχές ή τη μιζέρια που καλλιεργούν στους άλλους λαούς τα μαντρόσκυλα της νέας εποχής. Θέλουν να αποδεχτούμε ότι εμείς ευθυνόμαστε για την λεηλασία των πολιτικάντηδων σε βάρος του κράτους και ταυτόχρονα να εξαλείψουν τις απαιτήσεις του ελληνικού λαού σε κοινωνία και εθνικά ζητήματα. Θέλουν δηλαδή έναν Έλληνα αιχμάλωτο και εξαντλημένο σε μια Ελλάδα των αλλοδαπών αλλά όχι των Ελλήνων.

Εμείς λοιπόν σήμερα καλούμαστε να βρούμε άμεσα τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα. Και η απαρχή της λύσεως είναι αναμφισβήτητα η επιστροφή της εθνικής υπερηφάνειας μεταξύ των Ελλήνων. Να νοιώσουμε βαθιά ποιοι είμαστε και να αναλάβουμε τα πραγματικά μας χρέη. Και τα πραγματικά χρέη των Ελλήνων είναι να τιμήσουν τους αγώνες των προγόνων τους και να συνεχίσουν το έργο τους με την κατάθεση της δικής τους δημιουργικής παρουσίας.

Χρωστάμε λοιπόν σε όσους προηγήθηκαν ημών να μην παραδώσουμε ούτε ένα λιθάρι εθνικής γης σε ξένους και ξενοκίνητους. Να διώξουμε δανεικούς, δάνεια, κατακτητές και αγοραστές. Να πάρουμε στα χέρια το Ελληνικό Έθνος και να το πάμε πολλά βήματα εμπρός χτίζοντας πολιτισμό και νέα Ελλάδα. Να γίνουμε εμείς κατακτητές κι όχι κατακτημένοι.

Τότε θα ακουμπήσουμε το δίχως άλλο την Ελληνική Υπερηφάνεια που μας πρέπει. Η πρώτη μας κατάκτηση πρέπει να είναι αυτή της ίδιας της Πατρίδος μας. Να εθνικοποιήσουμε το ελληνικό κράτος. Κι αυτό μπορεί να συμβεί με την επίταξη των κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων και την επιστροφή των ενυπόθηκων θεσμών και υποδομών σ’ ένα πραγματικά εθνικό και λαϊκό κράτος. Να αποδώσουμε την κοινωνία στους Έλληνες και να τους προετοιμάσουμε να αποκρούσουν τις προκλήσεις και τις επιβολές που έρχονται σε συγκρουσιακό επίπεδο έναντι της Ελλάδος. Να σταματήσει η εθελούσια παράδοση της χώρας από ελληνόφωνους μειοδότες.

Η Ελληνική Υπερηφάνεια χτίζεται με μόχθο, εργασία και αίμα Ελλήνων. Χτίζεται με τη διάθεση μιας ζωής ένδοξης, έντιμης και απαιτητικής. Χτίζεται με την γνώση της εθνικής μας κληρονομιάς, την όρεξη της εθνικής πρωτιάς, την κοινωνική αλληλεγγύη ανάμεσα στην εθνική φυλετική κοινότητα και την παντελή έλλειψη οίκτου απέναντι στους εχθρούς μας και τους υποστηριχτές τους, όπου κι αν βρίσκονται αυτοί. Κανείς Έλληνας δεν μπορεί να λογιστεί σαν αληθινός Έλληνας αν δέχεται το τσαλάκωμα της ελληνικής υπερηφάνειας από ταγούς και «συμμάχους».

Αφού λοιπόν ανακτήσουμε το κράτος μας απαλλασσόμενοι από ξένα βάρη, υλικά και ανθρώπινα, και έχοντας φτιάξει μια εθνική κοινότητα αποκλειστικά ελληνική, τότε μπορούμε να ενισχύσουμε την γεωπολιτική και φυσική μας παρουσία. Τότε θα έχουμε αποκτήσει την νοοτροπία της διεκδίκησης ελληνικών εδαφών, ελληνικών πληθυσμών, την αντιμετώπιση της Ελλάδος από τα άλλη έθνη με φόβο και σεβασμό.

Η Ελληνική υπερηφάνεια στην πράξη εξασφαλίζεται από μια υπολογίσιμη Δύναμη που διαθέτει ισχύ στον εθνικό στρατό, στην εθνική εργατική και παραγωγική τάξη, στην ελληνική νεολαία. Εθνική υπερηφάνεια υφίσταται αν είμαστε σε θέση να πρωταγωνιστήσουμε σε νέες Θερμοπύλες, νέους Μαραθώνες και νέες κοσμοκρατορίες. Σκοπός δηλαδή του Ελληνικού Εθνικισμού είναι να χτίσει την Εθνική Υπερηφάνεια των Ελλήνων καθιστώντας το Ελληνικό Έθνος ικανό να βλέπει τα άλλα γερά έθνη στα μάτια στηριγμένο στις δικές του σύγχρονες δυνάμεις όντας το ίδιο το πιο γερό έθνος. Με την ιστορία να φωτίζει τα βήματά του http://www.youtube.com/watch?v=5cWnqkp0VbU&feature=share.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: