ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 17-7-2011.

Οι προκλήσεις που δεχόμαστε στα εθνικά μας ζητήματα συνιστούν μια έκρηξη στα θεμέλια της εθνικής μας κυριαρχίας με την μέγιστη ευθύνη γραικύλων πολιτικάντηδων που ανοίγουν τον δρόμο στους εχθρούς της Φυλής μας μέσα από τις υποτιθέμενες ειρηνικές προσεγγίσεις και τις εθνικά ύποπτες επαφές δήθεν λύσεων εκκρεμοτήτων. Ο ακήρυχτος πόλεμος που δεχόμαστε επεκτείνεται σε πολλά μέτωπα που συνδέονται μεταξύ τους ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο το ανθελληνικό σχέδιο να περάσει από τα σημερινά προεόρτια του ξαρματώματος του Ελληνικού Έθνους στη φάση της συμβατικής ένοπλης σύρραξης.

Το χτύπημα στην Ναυτική Βάση Λεμεσού προκαλεί μαύρες σκέψεις για ενδεχόμενο σαμποτάζ πέραν των ευθυνών, δεδομένου της ύπαρξης τεραστίων συμφερόντων για τον έλεγχο περασμάτων και γαιανθράκων. Το αναφερθέν συμβάν της αναφλέξεως των πυρομαχικών δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνδεθεί με την παρουσία υψηλής θερμοκρασίας δεδομένου ότι το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 4 το πρωί.

Ταυτόχρονα σοβαρά ερωτηματικά δημιουργεί η παρουσία τεράστιας ποσότητας προβληματικών εκρηκτικών στη συγκεκριμένη ναυτική βάση και ακριβώς δίπλα από τον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό Βασιλικού. Στρατιωτικές πηγές άλλωστε κάνουν λόγο για την ύπαρξη υπαιτίων που πρέπει να λογοδοτήσουν. Οι ίδιες οι καταγγελίες του γιου του θανούντος διοικητή Ιωαννίδη για την αγνόηση των επισημάνσεων του πατέρα του λένε πολλά.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Τεράστιο ζήτημα προκύπτει από πληροφορίες που κάνουν λόγο πως κάποιοι θέλανε την κατάργηση της σκοπιάς που υπήρχε κοντά στα πυρομαχικά που προκάλεσαν την έκρηξη. Επιπλέον σε πολύ μικρή απόσταση από το σημείο της έκρηξης βρίσκονται οι πύραυλοι Exocet που τελικά έμειναν άθικτοι και που είναι πολύ σημαντικοί για την κυπριακή άμυνα. Σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκονται και τα καταλύματα των ανδρών της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών που ευτυχώς απουσίαζαν την ημέρα του κακού σε άσκηση στην Αγία Νάπα.

Επιπλέον σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις για την κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού υγροποιημένου αερίου που θα τροφοδοτείται υποθαλάσσια με ισραηλινό και κυπριακό φυσικό αέριο. Μεγάλη ζημιά προκλήθηκε και από την καταστροφή στους ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς της Μονής και του Βασιλικού που δυσκολεύει αφάνταστα την οικονομική αυτονομία της Κύπρου σε βαθμό που να συζητείται η τροφοδοσία ηλεκτρικής ενέργειας από το Ισραήλ και τα κατεχόμενα.

Οι αναφορές ωστόσο για την ρίψη φωτιστικής φωτοβολίδας προειδοποιητικής ενδεχόμενης εισβολής, οι βίαιες καταστολές των μηχανισμών του καθεστώτος απέναντι στις δίκαιες διαμαρτυρίες για το θάνατο ελληνικών ψυχών και οι πληροφορίες για τις έρευνες του καθεστώτος στο σπίτι του διοικητή Ιωαννίδη για έγγραφα που αποδεικνύουν αμέλειες, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την έκθεση της Κύπρου και του Ελληνικού Έθνους ολόκληρου σε άμεσο κίνδυνο.

Παράλληλα ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου απειλεί ότι σε περίπτωση που η Κύπρος αναλάβει την προεδρία της «Ε»Ε πριν την διζωνική ομοσπονδία τουρκοποίησης της μεγαλονήσου μας, η Τουρκία θα παγώσει τις συνομιλίες με την «Ε»Ε και τι κακό που πάθαμε! Αυτή η Ευρώπη στο μεταξύ μέσω του αρμόδιου επίτροπου Φούλε επιχειρεί να πείσει την Τουρκία με απευθείας επαφές στο ζήτημα της ένταξης, όταν η Άγκυρα ζητάει βίζες εντός Ευρώπης για τους Τούρκους και άρση της δήθεν απομόνωσης των κατεχομένων.

Και από κοντά οι ΗΠΑ μας στέλνουν απεσταλμένους σαν την υπουργό εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον για να μας στηρίξουν τάχα στο οικονομικό μας πρόβλημα ζητώντας πίσω από τις κάμερες προνομιακό ρόλο στην εκμετάλλευση του πετρελαίου και του φυσικού μας αερίου. Αρπαγή του πλούτου μας δηλαδή από μια Αμερική που έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα προκειμένου τάχα να σωθούμε από τα χρέη αλλά και τους Τούρκους με μειωμένη εθνική κυριαρχία.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά οι Αλβανοί προκαλούν ακόμη και μέσα στα γήπεδα όταν οι οπαδοί της ομάδος Σκεντερμπέου στον αγώνα με τον πατριωτικό ΑΠΟΕΛ σήκωσαν πανώ που έλεγε πως η Κύπρος είναι τουρκική. Αλληλεγγύη των κατσαπλιάδων που γυρεύουν τη Θεσπρωτία Μας προς την μαμά τους Τουρκία. Οι δε Σκοπιανοί καλούν τους πολίτες τους να αγοράσουν ελληνική γη σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική εκμεταλλευομένη πασοκικό νόμο που άρει τους εθνικούς προστατευτικούς όρους.

Η τουρκική τράπεζα Ζιράτ λαμβάνει οριστικά πράσινο φως από τις «ελληνικές» αρχές για να ανοίξει το υποκατάστημα στη Ρόδο και η «ευρωπαϊκή ομοσπονδία Τούρκων Δ. Θράκης» διαμαρτύρεται γιατί ένα Τζαμί κατάλοιπο της τουρκοκρατίας στο νησί μετατρέπεται σε κέντρο φιλαρμονικής και δεν το κρατούμε να μας θυμίζει την κατοχή. Το δε «ελληνικό» κράτος δίνει 15 εκατομμύρια ευρώ για Τζαμί σε έκταση του Πολεμικού μας Ναυτικού στο Βοτανικό, με την Ελβετία να λέει όχι σε ανάλογο αίτημα. Κατά τα λοιπά οι πολιτικάντηδες κάνουν βόλτες στο Ισραήλ χωρίς να ξέρουμε αν συζητούν κάτι για τους κοινούς τους φίλους Τούρκους.

Αν έχεις ηγέτες που παραχωρούν γη και ύδωρ χάριν μιας εξουσίας που δεν τους πρέπει, τότε η λύση είναι να αποτρέψεις την έκρηξη στα θεμέλια του Έθνους ξεριζώνοντας τις καθεστωτικές νάρκες. Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός λοιπόν εδώ και τώρα για να θωρακίσουμε την επιβίωση των Ελλήνων και την ισχυροποίηση της Ελλάδος. Για να σημάνει η πραγματική λευτεριά και η εθνική ασφάλεια από μια Μεγάλη και αδέσμευτη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: