ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 26-7-2011.

Τα δεινά της πατρίδος μας βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία όχι μόνο με την προίκα που συγκροτεί η ελληνική φύση, αλλά και η ίδια η ανθρώπινη φύση του Ελληνικού Έθνους. Το ανέκδοτο της ανάγκης να παραμείνει η Ελλάς υπό καθεστώς εξάρτησης των τρωκτικών που λυμαίνονται τα υποτιθέμενα ελεύθερα έθνη πρέπει να παύσει. Το ίδιο το εν Ελλάδι καθεστώς που σκοτώνει Έλληνες με τις μεθοδευμένες αμέλειες αλλά και τις προδοτικές κινήσεις πρέπει να μας απαλλάξει εκ της παρουσίας του. Ας το βοηθήσουμε.

Ο ελληνικός πατριωτισμός είναι υπό διωγμό και οι προσωπικότητες που νοιάζονται για τη φυλή μας τηρούνται πάντοτε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής του τόπου. Θα έπρεπε άραγε η πατρίδα μας να είναι σε δεινή θέση ή μήπως θα έπρεπε να είμαστε στο τιμόνι των διεθνών εξελίξεων; Θα έπρεπε να είχε εξελιχθεί η Ελλάς σε καταγώγιο κάθε στυγνού αλλοδαπού εγκληματία και κάθε τυχοδιώκτη από τα τέσσερα σημεία της οικουμένης όταν είναι πασιφανές ότι έχει στοχοποιηθεί το έθνος μας από το αντίπαλο δέος που είναι το δίχως άλλο η περιούσια παγκόσμια διακυβέρνηση και ο νεοταξισμός της; Υπάρχουν ναι ή όχι οι υποδομές προκειμένου να καταστεί η πατρίδα μας αυτάρκης στο εσωτερικό και δύναμη στο εξωτερικό;

Η επιλογή στο πρόσωπο της Ελλάδος συμβαίνει όχι απλώς διότι βρισκόμαστε μπροστά στην πύλη της Ευρώπης, αλλά διότι διαθέτουμε φυσιολογική και ιδεολογική θέση ηγεμονική έναντι του εχθρού. Είμαστε το μοναδικό έθνος που διαθέτει τις υλικές και πνευματικές δυνάμεις να τσακίσουμε το νεοταξικό θηρίο, το από αιώνων ενάντιο ημών. Διαθέτουμε συνεπώς τις υποδομές σε πλούτο να συντηρήσουμε το λαό μας και να ισχυροποιήσουμε την πατρίδα μας. Δεν διαθέτουμε όμως Έλληνες ηγέτες που θα αξιοποιήσουνε την φυσική ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους.

Είναι αδιανόητο στην πατρίδα της συμμετρίας και της ισομετρικής απόστασης μεταξύ των αρχαίων ιερών μας να αναθέτουμε τις υποθέσεις μας να τις διαχειριστούν ανθέλληνες γνωστής υποστάθμης. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό στη χώρα που εκστράτευσε σε τόπους μακρινούς και έστησε πολιτισμούς, στην Πατρίδα που έγραψε έπη ξακουστά στα πεδία της Τιμής και έδωσε νόημα στη φιλοσοφία, στο ορμητικό έθνος των Ελλήνων που εφηύραν στρατιωτικές τακτικές και πολεμικά όπλα απροσπέλαστα, να επαιτεί εξοπλισμούς και δάνεια. Να καθίσταται περίγελος διεθνών παλιάτσων και να θυσιάζει τα παιδιά της δίχως αποτέλεσμα για την άμυνα της χώρας και την διεθνή πολιτική μας παρουσία.

Στην χώρα που εφήρμοσε τη λοξή φάλαγγα και εφηύρε το υγρό πυρ να καθιστάμεθα άθυρμα του κάθε λοξού και να υποφέρουμε ικετεύοντας συμμαχίες από περιούσιους και μογγολικούς γυρολόγους που η φυσική νομοτέλεια μας θέλει αντιμέτωπους. Όταν στην αρχαιότητα τα Ιερά των Ελλήνων προστατεύονταν από αστραπές και βροντές όπως λέγουν κάποιοι αρχαίοι συγγραφείς, από κάποια ασταμάτητα προφανώς όπλα, σήμερα είναι τερατώδες το ξαρμάτωμα της φυλής μας.

Η ανθρωπότητα είναι καμωμένη να κυβερνιέται από κάποιον ισχυρό και η σχέση του καλού και του κακού είναι ακατάλυτη στο ιστορικό βάθος του χρόνου και για πάντα. Το ξέρουμε αυτό και το έχουμε διδαχτεί από τον μύθο του Ηρακλέους που είχε να επιλέξει ανάμεσα στο δρόμο της Αρετής και το δρόμο της Κακίας. Το Ελληνικό Έθνος έχει ταχθεί να υπηρετεί το δρόμο της Αρετής. Η δε προέλευση της φυλής μας φέρει σημάδι θεϊκό. Το πίστευε ο αείμνηστος επιστήμων Γκιόλβας και πλειοδοτούσε στην άποψη ότι πρέπει να δυναμώσουμε δίχως ηγέτες προδότες.

Πολλές φορές ο αείμνηστος Γκιόλβας είχε αναφερθεί όχι μόνο στις εγγενείς μας δυνατότητες αλλά και στα σημαντικά επιτεύγματα που είχε επιτύχει και είχε θέσει στην υπηρεσία της Πατρίδος για να βρεθούν κατόπιν από ανθέλληνες «υπεύθυνους» σε χέρια μισελληνικά. Το Ελληνικό Έθνος ως φυσικός ηγεμόνας των λαών της Ευρώπης πάντοτε στάθηκε στην πρώτη γραμμή της παράταξης ενάντια στους μισάνθρωπους του νεοταξισμού. Πάντοτε οι Έλληνες στο Γένος και το Αίμα στάθηκαν απέναντι ακόμη και από τους μίζερους που προσπάθησαν να ανοίξουν αυτή την παράταξη και να διευρύνουν το κενό με την ηττοπάθεια και τον τελικό αφανισμό μας.

Ας μην ψάχνουμε λοιπόν λύσεις αλλού. Δεν μας λείπουν μήτε μυαλά, μήτε παραγωγικές δυνάμεις μήτε εξοπλιστικές στρατιωτικές δυνατότητες. Και δεν είμαστε ούτε έθνος μίζερο ούτε έθνος συνηθισμένο. Είμαστε έθνος ανώτερο και έχουμε ως αποστολή ιερή την εξισορρόπηση των πολιτικών ζητημάτων. Είμαστε Φυλή που την έχει μοιράνει ο ίδιος ο Θεός. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για να φτάσουμε σε μια ισχυρή Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που θα καθαρίσει το σπίτι της από ζιζάνια και θα αναλάβει σκήπτρο μιας Ελληνικής Τάξης Πραγμάτων χάριν στις ενέργειες του ελληνικού λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: