ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΤΕ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΜΗΤΕ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ


ΑΘΗΝΑ 18-7-2011.

Η ώρα της συσπείρωσης όλων των Ελλήνων που πιστεύουν σε Πατρίδα και λαό είναι αυτή εδώ και η εκκίνηση πρέπει να γίνει άμεσα. Δεν είναι η οικονομία που χρειάζεται πρώτη μεταρρυθμίσεις και επανεκκίνηση. Είναι η ενότητα και η ενιαία πολιτική και κοινωνική δράση των λαϊκών δυνάμεων του Έθνους. Διότι μισέλληνες και καθεστωτικοί προχωρούν πλέον με θρασύτητα και κυνισμό στην επιλεκτική καταστροφή της Ελλάδος και την εξόντωση της εθνικής συνειδήσεως των Ελλήνων.

Μας λέγουν σοβαρά λένε έντυπα σαν τους Financial Times ότι η Ελλάς δεν μπορεί πλέον να σωθεί και πως πρέπει οι ινστρούχτορες της «Ε»Ε να σώσουν την ευρωζώνη τους. Και μας λένε ύστερα οι υποτιθέμενοι εταίροι και οι χρηματοδότες της παγκόσμιας διακυβέρνησης πως δεν μπορεί να αποκλειστεί η επιλεκτική χρεοκοπία της Ελλάδος και πως προς τα εκεί βαδίζουμε. Και ύστερα ακούμε για το πρόγραμμα συμμετοχής των εθελοντών τοκογλύφων που στοιχηματίζουν υπέρ της καταστροφής μας κερδοσκοπώντας, αφού η επιλεκτική χρεοκοπία θα σφαλίσει οριστικά τα τραπεζικά δάνεια των μεγάλων «ευεργετών» στην αγορά, κρύβοντας το χρήμα στα σεντούκια των νεοταξικών μαυραγοριτών.

Στο παιχνίδι της κουρεμένης ψυχολογίας, σαν τα ομόλογα της αμαρτίας δηλαδή, εισέρχονται οι «περίεργες», «δακρύβρεχτες» και πραγματικά εκβιαστικές δηλώσεις. Με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Οικονόμου να μας λέει ότι αν δεν πουλήσουμε εθνική και δημόσια περιουσία θα πρέπει να λάβουμε πρόσθετα μέτρα. Πονάω, μας λέει ο λεγάμενος, για όλα αυτά, αλλά θα πονούσα περισσότερο αν πηγαίναμε σε στάση πληρωμών.

Όμως και τα μέτρα λαμβάνονται και η εθνική περιουσία ξεπουλιέται. Και ο κ. Λοβέρδος μας λέει από την άλλη πλευρά πως η αλήθεια δεν είχε ειπωθεί, αφού λεφτά ποτέ δεν είχαμε. Και ο υπουργός οικονομικών Βενιζέλος μας μιλάει για την επίθεση που δέχεται το ευρώ εις βάρος ημών και πως οι τράπεζες πονάνε αφού δεν λειτουργεί ο διατραπεζικός λογαριασμός.

Στην ζωή του έθνους όμως με ευθύνη της προσκυνημένης ελληνόφωνης καθεστωτικής τάξης λειτουργούν περίφημα όλες οι ανθελληνικές μεθοδεύσεις και όλα τα μαχαιρώματα που δεχόμαστε. Λειτουργούν μια χαρά οι διερευνητικές επαφές της ελληνικής και της τουρκικής κυβερνήσεως για την προσφυγή στη Χάγη για την υφαλοκρηπίδα και …λοιπές διαφορές, όπου μαθαίνουμε ότι στα πλαίσια των χαλαρών σωστικών αγοραπωλησιών οι Τούρκοι θέτουν την αμφισβήτηση της ελληνικότητας 114 ελληνικών νησίδων. Ενημέρωση δεν έχει ωστόσο κάνει ουδείς αρμόδιος επί των διαφορών – τουρκικών διεκδικήσεων που βλέπουν το φως της ενημέρωσης από τις χαραμάδες.

Λεφτά επιπλέον δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν μια χαρά τα 15 εκατομμύρια ευρώ που οδεύουν για την ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό σε βάση του ενδόξου Πολεμικού Ναυτικού μας. Και στα Χανιά τα καθεστωτικά ΜΜΕ είπανε για μια ρατσιστική επίθεση ενάντια σ’ έναν Σομαλό. Κανείς δεν βλέπει τις δολοφονίες Ελλήνων από τους χρυσοπληρωμένους παρά μόνο ίσως στα πολύ ψιλά και μικρά γράμματα.

Είχαμε λοιπόν την δολοφονία ενός 26χρονου Έλληνα στην Κυψέλη από ξένους εγκληματίες επειδή το θύμα αντιστάθηκε στους ληστές. Είχαμε ακόμη την δολοφονία ενός εννιάχρονου ελληνόπουλου που προσπάθησε να προστατέψει την αδελφούλα του από κάποια ανθρωποειδή εξ Αλβανίας για να χάσει τη ζωούλα του από το μαχαίρι ενός εκ των τριών καθαρμάτων. Που είναι η αγανάκτηση των λαμογιών του βορβορώδους καθεστώτος; Πουθενά. Τα μέτρα; Δεν θα ληφθούν ποτέ. Μας μιλούν για εξπρές απελάσεις παρανόμων ξένων. Αποφάσεις που πετάγονται στο καλάθι των αχρήστων και της λαϊκής κατανάλωσης.

Μαθαίνουμε για τη σύλληψη κυκλώματος Ιρακινών πλαστογράφων, ένας εκ των οποίων κατηγορείται για ανθρωποκτονία στην Τουρκία και πυροβολισμό Ιρακινού εδώ, οι οποίοι φτιάχνανε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Οι λαθρομετανάστες διακινούν λαθρομετανάστες! Σε άλλη περίπτωση αλλοδαπός διακινούσε αλλοδαπούς οδικώς.

Και τώρα ανακάλυψαν τάχα τα υπόλοιπα παρεπόμενα. Μας μιλούν λοιπόν πως μαζί με την πορνεία και τα ναρκωτικά που κατέφτασαν στην Αθήνα και τις άλλες πόλεις και γειτονιές από τις ασιατικές και αφρικανικές πλημμυρίδες, κατέφτασαν και οι δολοφονικές μεταδοτικές ασθένειες σαν την φυματίωση, το έϊτζ και τις μορφές φυματίωσης. Και την ίδια στιγμή μαθαίνουμε από φορείς ομογενειακούς σαν την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης – Βικτώριας πως έχουν αυξηθεί οι αιτήσεις νέων Ελλήνων που σκέφτονται να πάνε να δουλέψουν στην Αυστραλία και αλλού. Και κάποιοι άλλοι, ανεκδιήγητοι αυτοί ωστόσο, θέλουν να πάνε τις επιχειρήσεις τους στα Σκόπια για λόγους φορολογικής βολής.

Και στο επιστέγασμα όλων αυτών μαζί με την δολοφονία Ελλήνων Ηρώων στην Ναυτική Βάση Αμμοχώστου μεταξύ ανευθυνοτήτων και γεωπολιτικών πιέσεων, δεχόμαστε την επίσκεψη της Χίλαρυ Κλίντον με τις ΗΠΑ να προσφέρουν «βοήθεια» έναντι ελέγχου σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Οι χρηματοπιστωτικοί οίκοι τύπου Fitch συνεχίζουν να μας υποβαθμίζουν πιστοληπτικά και το blog της βρετανικής εφημερίδος Guardian θέτει εν είδει δημοψηφίσματος προκλητικό ερώτημα για το αν θα υπάρξει κίνηση ανεξαρτησίας της Κρήτης.

Το καθεστώς «μας» και τα νεοταξικά αφεντικά τους πρέπει να λάβουν ένα καθοριστικό μήνυμα. Το μήνυμα αυτό λέει ότι η εθνική συνείδηση των Ελλήνων μήτε υποχωρεί μήτε εξαγοράζεται. Οι δε θυσίες των Ελλήνων δεν λησμονούνται αλλά δικαιώνονται. Μόνη λύση είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός της Μεγάλης Ελλάδος των κυρίαρχων και ενωμένων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: