ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΘΗΝΑ 11-7-2011.

Η κρίση που έχει ενσκήψει στην πατρίδα μας είναι ανηλεής και ισοπεδωτική για τη ζωή του Ελληνικού Έθνους. Ο χαρακτήρας μάλιστα αυτής της κρίσης συγκεντρώνει ολόκληρη την ουσία του πράγματος που το ανθελληνικό νεοταξικό καθεστώς και τα παπαγαλάκια του εμμένουν να αποκρύβουν από τον ελληνικό λαό.

Η αληθής λοιπόν κρίση που βιώνουμε είναι η αρπαγή της λαϊκής κυριαρχίας των Ελλήνων. Είναι δηλαδή ο παντελής αποκλεισμός των Ελλήνων από τις αποφάσεις και τις ενέργειες του κράτους που έχει παύσει να λειτουργεί ως ελληνικό και λειτουργεί καθαρώς υπέρ της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας του διεθνιστικού νεοταξισμού. Επιδιώκεται η φίμωση των Ελλήνων σε μια μικρότερη Ελλάδα.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι στα Σκόπια πανηγυρίζουν αφού οι ψευτομακεδόνες θα μπορούνε να αγοράζουνε ελεύθερη μακεδονική ελληνική γη. Ποιοι, οι σκλαβωτές της ελληνικής Βόρειας Μακεδονίας. Αμβλύνεται λοιπόν ο νόμος που απαγορεύει την αγοραπωλησία ελληνικής γης σε παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδος από συμφέροντα και πρόσωπα εκτός «Ε»Ε και εθνικά υπόπτους ανθρώπους, ενώ θα μπορούν πλέον οι αποκλεισμένοι να ζητήσουν άρση της απαγόρευσης για τις παραμεθόριες περιοχές με αίτηση που θα εξηγεί τον σκοπό χρήσης του αποκτώμενου ακινήτου. Αίτηση που θα υποβάλλεται σε επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των υπουργείων εθνικής αμύνης, οικονομίας, ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας, προστασίας του πολίτη υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα εκάστου περιφέρειας.

Αφού λοιπόν έχουν ανοίξει οι πύλες του Έθνους μας στους επίδοξους κατακτητές ελληνικής γης, μαθαίνουμε πως οι ελληνικές τράπεζες δεν θα καταστρέφονταν από μια επιλεκτική χρεοκοπία της Ελλάδος. Θα πάθουν μας λένε οι του Ρώυτερ ζημιά μονάχα αν οι διάφοροι οίκοι αξιολόγησης των τοκογλυφικών νεοταξικών δανεισμών κρατήσουν τη χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γιατί οι ελληνικές τράπεζες δεν είναι και τόσο ελληνικές. Οι ελληνικές τράπεζες εξαρτώνται αποκλειστικά από τις ενέσεις ρευστότητας που τους δίνει η «Ευρωπαϊκή» Κεντρική Τράπεζα αφού έχουν χάσει κάθε πρόσβαση στη διατραπεζική αγορά.

Στο μεταξύ οι διάφοροι οίκοι αξιολόγησης χαρακτηρίζουν κάθε είδους «λύση» σαν την γαλλική της μετακύλισης του δημοσίου χρέους στην επόμενη τριακονταετία ως χρεοκοπία, η κ. Μέρκελ απειλεί τάχα για λογαριασμό της τρόικας αυτούς τους οίκους και οι τραπεζιτικές διεθνείς συνεδριάζουν επί του πτώματος μιας Ελλάδος παραδομένης στα νεοταξικά κοράκια. Και στο «ελληνικό» κυνοβούλιο οι βολευτές ερίζουν για την πολύ βολική για το Σύστημα βία που έχει ξεσπάσει όπως αποδείχτηκε από δικά τους παιδιά του παρακράτους και του κομματικού μηχανισμού της Κεντροαριστεράς κι όχι από τους «ακροδεξιούς κύκλους» που λέγανε επιχειρώντας να φιμώσουν το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα.

Κάποιοι πρέπει να μας εξηγήσουν ποιος ήταν ο λόγος της πρόσφατης παρουσίας του FBI στη χώρα μας. Πάντως το να θορυβούνται οι πολιτικάντηδες από τις έντονες διαμαρτυρίες του λαού σημαίνει ότι γι’ αυτούς η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες. Αν πάλι κάποιοι βολευτές ψηφίζουν τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα με απειλές κατά της ζωής τους από το εξωτερικό, αυτό απλώς πιστοποιεί εκ νέου την ύπαρξη ξενοκρατίας και δεν δικαιολογεί τους ξενοκίνητους.

Ενώ λοιπόν έρχονται επίτροποι της αληθινής κυβερνήσεως του διεθνιστικού νεοταξισμού να αναλάβουν καθήκοντα ενταύθα, αυτούς που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτηρίζει ως τάχα οικονομικούς τεχνικούς συμβούλους, πληροφορούμαστε ότι οι τηλεπικοινωνίες του Ελληνικού Στρατού βρίσκονται στον έλεγχο γερμανικής εταιρίας, αφού οι αντίστοιχες υποδομές του ΟΤΕ που υποστηρίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν περάσει στην κυριότητα αυτής της εταιρίας. Την ίδια στιγμή έχει παγώσει ένας διαγωνισμός χρηματοδοτούμενος από το ΝΑΤΟ που θα εξασφάλιζε αντίστοιχες υποδομές με αυτονομία χρήσης του Ελληνικού Στρατού.

Σ’ αυτό το υποτιθέμενο ελληνικό κράτος πληροφορούμαστε ότι περισσότερες από 3200 αιτήσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών έχουν κατατεθεί για δικαστική ρύθμιση προς τα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας το πρώτο εξάμηνο του έτους. Οι δε αποταμιεύσεις των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων στο εγχώριο πιστωτικό σύστημα υποχώρησαν μέσα σ’ ένα μήνα κατά 5,29 δις ευρώ και από την αρχή του χρόνου κατά 16,5 δις ευρώ. Ο κ. Ρέππας μιλάει για απολύσεις στο δημόσιο και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών μιλάει για την εκ νέου έξαρση της δράσης του παραεμπορίου στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και τις πλατείες. Ιδίως στην πλατεία Συντάγματος.

Και ενώ λοιπόν αυξάνονται οι δουλειές για τους λαθρομετανάστες, η εγκληματικότητα καλπάζει αγρίως. Στο κέντρο των Αθηνών συνελήφθησαν για ληστείες, κλοπές, ναρκωτικά, πλαστογραφίες και άλλα αδικήματα 11 αλλοδαποί, υπήκοοι Αλγερίας, Τυνησίας, Αφγανιστάν, Ιράκ και Παλαιστίνης. Είχαν διαπράξει τρεις ληστείες και 71 κλοπές από αυτοκίνητα και καταστήματα σε Κεραμεικό, Άγιο Παντελεήμονα και Εξάρχεια. Στο λιμάνι του Πειραιά συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που μετέφεραν σε πλαστικές συσκευασίες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης 25 κιλών με προορισμό τη Ρόδο.

Η ανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας και η ανάληψη των τυχών του Έθνους από χέρια ελληνικά είναι η μόνη βιώσιμη λύση στο πραγματικό πρόβλημα της Πατρίδος μας. Αυτό σημαίνει ότι το σημερινό καθεστώς της ξενοκρατίας πρέπει να ξηλωθεί και θα ξηλωθεί. Η ενότητα των Ελλήνων και η κοινή τους ενέργεια για την εγκατάσταση ενός Εθνικού και Κοινωνικού Κράτους είναι έργο του λαού και του ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού και δεν γίνεται αντικείμενο καμίας συναλλαγής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: