ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 4-7-2011.

Το σχέδιο για τη διάλυση της Ελλάδος που εφαρμόζεται μπροστά στα μάτια μας είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και άκρως επικίνδυνο. Ο εχθρός μας έχει πολύ καιρό τώρα συμπτύξει ενιαίο μισελληνικό μέτωπο αποτελούμενο από το προπαγανδιστικώς επιβαλλόμενο κράτος – δούλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, το παρακράτος τερατούργημα της ίδιας μήτρας και τον βορβορώδη νεοταξισμό.

Τα προσχήματα μάς τελείωσαν γιατί τώρα πια δεχόμαστε την τελική επίθεση. Τη δε λύση δεν θα τη δώσουν οι εκλογές. Στην Ελλάδα ποτέ δεν συνέβη αυτό γιατί είμαστε Γένος καθοδηγητών κι όχι καθοδηγούμενο. Αλλά και δεν θα τη δώσουν τη λύση οι εκλογές γιατί οι γραικύλοι και μειοδότες πολιτικάντηδες που τρέμουν τον ελληνικό στρατό δεν τις θέλουν.

Δεν θέλουν οι δούλοι καθόλου Ελλάδα εδώ που τα λέμε. Αλλά και η σωτηρία από την λεγόμενη οικονομική τάχα κρίση παραμύθι ήταν και πέρασε, έφυγε. Μας είπε άλλωστε ο γνωστός σιωνιστής μεγαλοεπενδυτής Σόρος ότι έρχεται μια οικονομική κατάρρευση που απλά ξεκίνησε από την Ελλάδα, ότι το «καημένο» χρηματοοικονομικό σύστημα είναι ευάλωτο. Και ακόμη ότι κάποιο κράτος, την Ελλάδα μάλλον θα εννοεί, αναπόφευκτα θα βγει από τη ζώνη του Ευρώ και πως η «Ε»Ε χρειάζεται διαρθρωτικές αλλαγές.

Ο αναλυτής των Financial Times Βόλφγκανγκ Μουνχάου μας είπε πως δεν θα σωθούμε από την μεσοπρόθεσμη σωστική γαλέρα, πως το δίλλημα μεσοπρόθεσμο ή χάος είναι λανθασμένο και πως ίσως οι Έλληνες βουλευτές θα έπρεπε να ψήφιζαν όχι. Μόνο που ενταύθα διαβιούν δυστυχώς ελληνόφωνοι βολευτές. Ο δε γενικός διευθυντής της Deutsche Bank Άκερμαν είπε πως η ελληνική κρίση μπορεί να είναι χειρότερη από την κατάρρευση του επενδυτικού οίκου Lehman Brothers αφού μπορεί μέσα από την εξάπλωση στην ευρωζώνη να προκαλέσει αναταράξεις στην παγκόσμια οικονομία. Αυτό είναι το πρόβλημά τους και αυτή είναι ταυτόχρονα η οδός που θα καταπιεί τα έθνη και θα οδηγήσει στην μια και ενιαία παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η Βάσω Παπανδρέου προ εγκρίσεως του μεσοπρόθεσμου να θυμίσουμε πως έλεγε ότι ψηφίζει ναι αλλά με τη ψήφο τους δένουν πιο σφιχτά τη θηλιά στο λαιμό. Το γνωρίζουν καλά. Οι έμποροι από την πλευρά τους σχολιάζοντας τα δολοφονικά οικονομικά μέτρα είπαν ότι η κατάσταση στην αγορά δείχνει το 53% των μικρών, μεσαίων και μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων να βρίσκονται μπροστά στο λουκέτο και ότι οκτώ στα δέκα νοικοκυριά αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Όμως η κυβέρνηση έχει έτοιμους τους συνέταιρους και σωματοφύλακές τους προς πάσα χρήση.

Είναι οι γνωστοί πασίγνωστοι ακροαριστεροί παρακρατικοί που για μια ακόμη φορά δείρανε Έλληνες διαμαρτυρόμενους, σπάσανε περιουσίες και φυσικά ξεκίνησαν την αποστολή τους ακριβώς στις 1.30 ώρα που ξεκίνησε η ψηφοφορία της ντροπής. Κάψανε ελληνικές σημαίες μπροστά στα μάτια του κόσμου, επιτέθηκαν σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες σε εργαζόμενους της ΕΘΕΛ επειδή κρατούσαν ελληνικές σημαίες και επιτέθηκαν σε εξοδούχο στρατιώτη στην Πάτρα επειδή φορούσε ένα μπλουζάκι παραλλαγής με την ελληνική σημαία επάνω. Και ακόμη λίγο έλειψε να κάψουν επτά Έλληνες με βόμβες μολότοφ σε δύο τράπεζες στην οδό Πανεπιστημίου σε μια επανάληψη τύπου Μαρφίν.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Μπεγλίτης μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου περί προστασίας τραπεζών από τεθωρακισμένα και την πατριωτική απάντηση των αξιωματικών μας, ζήτησε λέει να μην εμπλέκουν τον στρατό μας οι πολιτικές δυνάμεις στην εσωτερική πολιτική και κοινωνική ζωή. Γιατί η συνήθης αναφορά στο ρόλο του στρατού για ζητήματα εσωτερικής πολιτικής εξοικειώνει την ελληνική κοινωνία με μια αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων ξένη προς την εθνική τους αποστολή, που δεν έχει καμία σχέση με την εσωτερική ασφάλεια και τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Φοβούνται τον Ελληνικό Στρατό και το δείχνουν φανερά οι καθεστωτικοί ολετήρες. Φοβούνται το γκρέμισμα του ψευτορωμέϊκου.

Στο μεταξύ οι Έλληνες ζητούν την κάθαρση της Πατρίδος από τον λαθρομεταναστευτικό κλοιό. Έτσι στην Σάμο είχαμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών με κεντρικό σύνθημα «θέλουμε τουρίστες κι όχι μετανάστες» και πορεία ως το δημαρχείο με την απόδοση ψηφίσματος. Η τοπική μητρόπολη στηρίζει το αίτημα και συμμετείχε με την παρουσία επτά ιερέων.

Λίγο πιο πάνω στη Θράκη Μας ο ηγέτης της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κιλιτσντάρογλου επισκεπτόταν όλους τους τοπικούς φορείς και εγκάθετους της Άγκυρας ενώ φυσικά πέρασε και από το υποτιθέμενο σπίτι του αρχισφαγέα Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη. Και οι «σύμμαχοι» Βρετανοί επιδιώκουν στην Κύπρο να βρεθεί λύση διζωνική πριν την ανάληψη από αυτήν της προεδρίας της «Ε»Ε το δεύτερο εξάμηνο του 2012. Με την πολυεθνική μάζωξη για την εκμετάλλευση των ελληνικών υδρογονανθράκων εν μέσω τάχα ελληνικής κρίσης να προχωράει κανονικά και υπόγεια.

Απέναντι στον κοινό εχθρό δουλικού κράτους, παρακράτους και νεοταξισμού, ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν θα επιτρέψουν τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους. Το ψευτορωμέϊκο πρέπει να πέσει και θα πέσει μαζί με τον εσμό της ξενοκρατίας. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός πέραν από τις εκλογές τους έχει πάρει εντολή και συνοδοιπορία από τον ελληνικό λαό για το χτίσιμο ενός ισχυρού Εθνικού και Λαϊκού Κράτους για Έλληνες και μόνο, φόβητρο για κάθε εχθρό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: