ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Το όνειρο του πολεμιστή


ΑΘΗΝΑ 14-7-2011.

Όλα τα έθνη και οι λαοί κουβαλούν το δικό τους σημάδι της μοίρας που ακολουθεί το βαθμό της αξιοσύνης τους. Οι λαοί οι ίδιοι άλλωστε είναι αυτοί που δίνουν τη μορφή της μοίρας τους. Άλλοι έχουν την τάση να φτιάχνουν πολιτισμούς κι άλλοι να γκρεμίζουν. Άλλοι ζουν πάντα ελεύθεροι και όρθιοι και άλλοι αρκούνται να ζουν ακόμη κι ως σκλάβοι και σκυφτοί.

Άλλοι πάλι μάχονται για την επικράτηση τη δική τους και των ιδεών τους στηριζόμενοι στους λαούς τους κι άλλοι εισβάλλουν όπου βρουν κενό λαού και εξουσίας τυφλωμένοι από την εφήμερη ύλη και την ματαιοδοξία να εξουσιάσουν ό,τι δεν τους ανήκει. Τα ζωντανά έθνη οπωσδήποτε είναι εκείνα που έχουν τη στόφα του πολεμιστή και το όνειρο της αξιοπρέπειας.

Η ίδια η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας καμωμένος για γερές υπάρξεις. Είναι σκληρή διαπίστωση το δίχως άλλο. Αλλά η αλήθεια είναι πάντα σκληρή. Κανείς ποτέ δεν θα νοιαστεί για τα δικά μας προβλήματα ανιδιοτελώς. Αν το κάνει, τότε αυτό θα σημαίνει δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι θα ζητήσει αντιπαροχή και το δεύτερο είναι ότι η ύπαρξή μας έχει αποκτήσει συνιδιοκτήτη ή έχει αλλάξει κυριότητα.

Δεν μιλούμε φυσικά για υποθέσεις φιλίας ή τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας, αλλά για υποθέσεις συμφέροντος και αιχμής. Στη ζωή του έθνους είναι σίγουρο ότι αν βάλεις συνέταιρο στην οικονομική, κοινωνική και εθνική υπόθεση ξένη ύπαρξη δίχως να πολεμήσεις για την κυριαρχία σου είσαι τελειωμένος από χέρι.

Αυτό ακριβώς έχει συμβεί σήμερα στην Ελλάδα. Η Πατρίδα μας γκρέμισε τα τείχη της και παρέδωσε το κάστρο της ελληνικής λευτεριάς μαζί με ανθρώπους και πόρους και εδάφη στον εχθρό. Την μοίρα λοιπόν και το όνειρο του Έλληνα Πολεμιστή είναι που πρέπει να κατακτήσουμε και να τοποθετήσουμε εκ νέου στη ζωή της Φυλής μας. Αλλά η στόφα του πολεμιστή δεν είναι απλό πράγμα. Πολεμιστής είναι ο Ήρωας, ο Αντρειωμένος, ο Όρθιος Άνθρωπος, ο Απαιτητικός Έλληνας.

Πολεμιστής είναι εκείνος που θέτει το συμφέρον του Έθνους επάνω από το συμφέρον του ατόμου, που προτιμάει να ζήσει ολάκερο το Έθνος ακόμη κι αν εκλείψει ο ίδιος. Αυτός είναι ηρωικός πολεμιστής. Πολεμιστής είναι αυτός που έχει νικήσει το φόβο και έχει συμφιλιωθεί μαζί του κάνοντας τον εαυτό του τον ίδιο κάστρο του Ελληνισμού. Αυτός είναι αντρειωμένος πολεμιστής.

Πολεμιστής είναι εκείνος που κοιτάζει τον ήλιο και τον Θεό με βλέμμα ευθύ και καθαρό, ίσια στα μάτια αφού δεν μετρά το σεβασμό με την υποταγή αλλά με την καθαρή συνείδηση του εκπληρωμένου καθήκοντος. Αυτός είναι όρθιος πολεμιστής. Ο πολεμιστής πάλι είναι προορισμένος να φτιάχνει πολιτισμούς και λαό άξιο, να στηρίζεται στους άριστους της φυλής του και να φτιάχνει μ’ αυτούς κοινωνίες ανώτερες και ηγεμονικές. Αυτός είναι Απαιτητικός Έλληνας Πολεμιστής.

Ιδού λοιπόν αποστολή μέγιστη για τον Ελληνικό Εθνικισμό μας και τον Ελληνισμό μας ολόκληρο. Να αρματωθούμε με την ενδυμασία του Πολεμιστή που αποδιώχνει από κοντά του τον κακό δράκο του ευεργέτη τάχα συμμάχου που του τάζει επιβίωση εκβιάζοντας και τρομοκρατώντας με τη δύναμη του χρυσού. Να αποδιώξουμε μαζί με τον δράκο του νεοταξικού παραμυθιού και τον προβατόσχημο λύκο που σέρνουμε τόσους χρόνους.

Να σταθούμε μπροστά στις επάλξεις του Ελληνισμού με την θωριά του υπερήφανου αετού που στέκεται ηγέτης στο ύψος του και κατατροπώνει αμείλικτα τον εχθρό δίχως να πατεί κάτω και να σέρνεται ούτε στιγμή. Να ξεσχίσουμε φόβους και νόμους παρανόμους και να εξαρτήσουμε την τύχη στη δύναμη και την όρθωση ενός δικού μας αντάξιου του παρελθόντος πολιτισμού. Να απλώσουμε τα φτερά μας και να σηκώσουμε χέρι τιμωρού και αμύντορα μαζί. Να υποχρεώσουμε τους πάντες να μας σεβαστούν και να γίνουμε εμείς οι ίδιοι οι δυνατοί του καιρού.

Τώρα πια είναι η ώρα των συγκρούσεων για την κατίσχυση στην κορυφή της οικουμένης. Ο Έλληνας δεν είναι αυτός που ακούει τους αρκουδιάρηδες της υφηλίου και τους εμπόρους του διεθνιστικού νεοταξισμού να του λένε ότι έχει περιορίσει την εθνική του κυριαρχία κάθε τόσο που του δίνουν δάνεια και χρέη. Δεν είναι αυτός που τρέμει μπροστά στον εκβιασμό των τραπεζιτών και τον ασιάτη της στέπας.

Ο Έλληνας είναι ο πολεμιστής που στρίβει το λαρύγγι του θρασιμιού, που σχίζει σαν λύκος τις σάρκες της θρασύδειλης ύαινας, που κραδαίνει ρομφαία πολεμική και χτίζει Ελλάδα δυνατή. Ο Έλληνας είναι Φιλόσοφος, Εκπολιτιστής, Έντιμος, Ηθικός, Δίκαιος και προκειμένου να βαστήξει τις Αξίες και την Φυλή του ανόθευτα, βιώνει ασίγαστα το όνειρο του πολεμιστή http://www.youtube.com/watch?v=ca4olwUrjBk&NR=1.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: