ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ


ΑΘΗΝΑ 31-7-2011.

Η ελληνόφωνη κυβέρνηση και το εν γένει κατοχικό καθεστώς της Πατρίδος μας προχωρούν με βήμα ταχύ και λεονταρισμούς παντελώς αστήρικτους και υποκριτικούς στην αναγόρευση της Ελλάδος εκ νέου ως προτεκτοράτο φόρου υποτελή στην Υψηλή Πύλη. Στην ουσία η ελευθερία του ψευτορωμέϊκου υπήρξε στα χρόνια της κομματοκρατίας απολύτως ελεγχόμενη και υπό προθεσμία στο βαθμό που εξυπηρετούντο τα στρατηγικά συμφέροντα των λεγόμενων μεγάλων δυνάμεων.

Αυτή όμως η εικόνα αλλάζει επί το δυσμενέστερο από τη στιγμή που οι περιούσιες δυνάμεις βάζουν τον εργολάβο των δικών τους θελημάτων Τούρκο, που η ίδια η «πολιτισμένη» Εσπερία έφερε στην περιοχή μας, να μας φέρει τον σύγχρονο ζυγό της δουλείας. Από ένα γυάλινο γίγαντα που είναι έτοιμος να σωριαστεί σε ερείπια. Η απληστία των «συμμάχων» φαίνεται να επιδιώκει ένα είδος ελληνοτουρκικής χαλαρής συνομοσπονδίας ενάντια σε φύση και λογική.

Οι σύμμαχοι της Άγκυρας Αλβανοί επιδίδονται στην αντικατάσταση της εθνικότητας στην προσεχή απογραφή από την εθνοπολιτισμική ομάδα, απειλούν με πρόστιμα και αποκλείουν τους πληθυσμούς εκτός του αλβανικού μορφώματος προκειμένου να αποχαρακτηρίσουν εθνικά τους ελληνικούς πληθυσμούς της Βορείου Ηπείρου. Ο αρχιεπιστάτης της παγκόσμιας διακυβέρνησης σύμφωνα με την πρόσφατη τοποθέτηση της Αμερικανίδας υπουργού εξωτερικών Κλίντον, η Τουρκία σέρνει την Ελλάδα στη διενέργεια ενός νέου ελληνοτουρκικού υπουργικού συμβουλίου.

Έτσι λοιπόν ο Έλληνας πρωθυπουργός Παπανδρέου θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στην Τουρκία με ομάδα Ελλήνων υπουργών για να συμμετάσχει στο εν λόγω υπουργικό συμβούλιο. Κι αυτό παρά τις συνεχόμενες τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Παπανδρέου αποπειράται αποτυχημένα να διαψεύσει τις επαφές για το ξεπούλημα σε κυριαρχία, χωρικά ύδατα και γεωφυσικό πλούτο.

Στον Έβρο οι Τούρκοι έχουν προχωρήσει στην προμήθεια γεφυρών – πορθμείων, ενός ξεκάθαρα επιθετικού όπλου, σε μεγάλες ποσότητες και δυνατότητες τέτοιες ώστε να διευκολύνουν τη ζεύξη του ποταμού Έβρου και να επιτρέπουν την είσοδο των τουρκικών στρατευμάτων από το κατεχόμενο τμήμα του ποταμού στο ελεύθερο εντός ολίγων λεπτών. Ενισχύονται έτσι σημαντικά τα τμήματα του τουρκικού στρατού που σταθμεύουν από καιρό στην κατεχόμενη Α. Θράκη και αδυνατίζει το πλεονέκτημα που μας προσφέρει αμυντικά η ποτάμια γραμμή.

Στο μεταξύ η τουρκική κυβέρνηση προχωράει στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου πλοίου υποθαλασσίων ερευνών. Σκοπός του είναι η έρευνα για πετρέλαιο όχι μόνο στην Μαύρη Θάλασσα, αλλά επιπλέον στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Τίθεται από την Τουρκία ο στόχος της κατασκευής υποθαλάσσιου αγωγού νερού προς τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, την στιγμή που μετά την καταστροφή της ναυτικής βάσης Λεμεσού και του παρακείμενου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού, η Κύπρος σύρεται να αγοράσει ενέργεια από τα Κατεχόμενα και ουσιαστικά από την Άγκυρα. Ενόψει των συζητήσεων για τα χωρικά ύδατα και την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, όπως λέει η τουρκική φυλλάδα Χουριέτ, σκοπός του πλοίου αυτού θα είναι το μέτρημα του υπό διερεύνηση εύρους των τουρκικών διεκδικήσεων.

Και στην Ελεύθερη Θράκη οι τουρκικές αξιώσεις έλαβαν μεγαλύτερες διαστάσεις στο μνημόσυνο που έγινε για τον Σαδίκ. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση την επιστασία την είχαν οι ψευτομουφτήδες Μετέ και Σερήφ μαζί με τον Τούρκο πρόξενο Σάρνιτς και την παράσταση έκλεψαν καλεσμένοι από το τουρκικό κοινοβούλιο και οργανώσεις τουρκομογγόλων. Εκεί ακούστηκαν οι γνωστές αναφορές του Τσαβούς Μουσταφά του κόμματος του Σαδίκ για την παραχώρηση δικαιωμάτων στους «Τούρκους» της Δ. Θράκης πέραν από τις μουφτείες και την ουσιαστική πολιτική διαχείριση. Οι πράκτορες της Άγκυρας μίλησαν για την κληρονομιά των «Τούρκων» της Δ. Θράκης, απειλώντας για αγώνα στη λογική ότι «το δίκαιο δεν δίνεται, παίρνεται»!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο υπουργός εξωτερικών Λαμπρινίδης διαψεύδει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τουρκία για το καθεστώς των νήσων του Αιγαίου και ότι βρίσκονται κοντά στην υπογραφή συνυποσχετικού, επιχειρώντας να σταθεί μόνο στο θέμα της υφαλοκρηπίδας. Στην ίδια τοποθέτηση αναφέρθηκε στην τουρκική αδιαλλαξία στην Κύπρο σε συνάρτηση με τα ευρωπαϊκά όνειρα της Τουρκίας, στο θέμα της Χάλκης και στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, με πνεύμα υποχωρητικού συμβιβασμού καθώς οι ανθελληνικοί βρυχηθμοί δεν αναστέλλουν καμία υποτελή συνδιαλλαγή για συνυπάρξεις και γεωγραφικούς προσδιορισμούς. Ο Λαμπρινίδης επιδόθηκε στην διάψευση του παγώματος των σχέσεων με τη Ρωσία για τα μάτια των ΗΠΑ που θέλουν να βγάλουν τα δικά μας.

Το νεοταξικό καθεστώς της Πατρίδος μας την ίδια στιγμή αφήνει τις Ένοπλες Δυνάμεις με σημαντικές ελλείψεις σε καύσιμα, ενώ κάνει έξωση στην Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού για 120000 ευρώ και κατεδαφίζει το κτίριό τους ως αυθαίρετο. Το ΝΑΤΟ ωστόσο προειδοποιεί την Τουρκία να μην αγοράσει ρωσικά ή κινεζικά αντιπυραυλικά συστήματα και η Αυστρία δείχνει την πόρτα εξόδου στον Τούρκο πρέσβη γιατί τόλμησε να μιλήσει για γκετοποίηση των Τούρκων.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση την πρόσδεση της Ελλάδος στο τουρκικό και το νεοταξικό άρμα. Κανένας εθνικός συμβιβασμός. Θα θωρακίσουμε τα σύνορά μας, θα ανασχηματίσουμε τις συμμαχίες μας και θα εθνικοποιήσουμε τους πόρους μας με βλέμμα προστατευτικό και απελευθερωτικό για τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Για μια Ισχυρή Ελλάδα με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στην εξουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: