ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ


ΑΘΗΝΑ 3-7-2011.

Οργή και μίσος κατά των εχθρών της Πατρίδος καταλαμβάνει κάθε γνήσιο Έλληνα Πατριώτη. Είναι ειλικρινά αδιάφορο τι γλώσσα μιλάνε οι ολετήρες και οι επίβουλοι σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Αν μιλάνε ελληνικά ή βαρβαρικά. Αν είναι εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές τάχα που πληγώνουν από μέσα την Πατρίδα μας αποπροσανατολίζοντας ενσυνείδητα τον λαό μας από τα εχθρικά στίφη ή αν είναι το τέρας του διεθνιστικού νεοταξισμού που εισβάλλει βήμα – βήμα με τα γειτονικά μας δολοφονικά του κρατικά μορφώματα στα αιματοβαμμένα ελληνικά χώματα.

Σήμερα λοιπόν η Πατρίδα μας υφίσταται μια παράδοση άνευ όρων σε χέρια βαρβάρων. Γι’ αυτό και ακούμε για τον κίνδυνο που διατρέχει η εθνική μας κυριαρχία με χρηματοοικονομικά τερτίπια αλλά δεν ακούμε τίποτα από την συστημική προπαγάνδα για την κρισιμότητα των εθνικών μας θεμάτων.

Στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου ελληνικού κράτους μετά την εθνική επανάσταση του 1821, σε πολιτισμική γιορτή και στα πλαίσια καλλιτεχνικής τάχα εκδήλωσης μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους ημερολόγια που περιείχαν τη ζωγραφιά μιας Τουρκάλας «καλλιτέχνιδας» όπου ο Παρθενώνας απεικονίζεται με τουρκική σημαία και στη θέση του ήλιου εμφανιζόταν το πρόσωπο του σφαγέα Ελλήνων Κεμάλ να αστράφτει. Δίπλα στον Παρθενώνα ο κόσμος που είναι ζωγραφισμένος φαίνεται να κρατάει τουρκικά σημαιάκια. Οι διοργανωτές της οθωμανικής λαϊκοπανήγυρης και η «καλλιτέχνιδα» έκαναν λόγο για την προβολή της διαβόητης ελληνοτουρκικής φιλίας. Αλήθεια; Φιλία με τους κατακτητές ακόμη και σήμερα ελληνικών εδαφών και υπό ποιες προϋποθέσεις;

Όχι, δεν απελευθερώσαμε ακόμη τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Αντιθέτως η τουρκοποίηση της Θράκης μας και οι απαιτήσεις ακόμη και σε βάρος των νησιών μας συνεχίζονται. Ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατέφτασε στη χώρα μας με προορισμό τη Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Αθήνα. Και το πρόγραμμά του συνεχίστηκε με επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στο υποτιθέμενο σπίτι του Κεμάλ που οι ραγιάδες κήρυξαν σε πολιτισμικό τάχα μνημείο όταν πέφτουν σπίτια Ελλήνων Ηρώων. Και από εκεί η επίσκεψη κατέληξε στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, στον ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, στον παράνομο σύλλογο «Τούρκων» Δασκάλων Δυτικής Θράκης και την εξίσου παράνομη «Τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής.

Στην Κύπρο η «Ευρωπαϊκή» Επιτροπή συνεχίζει την χρηματοδότηση των κατοχικών αρχών με άλλα 26,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου τάχα να συμβάλλει στην επίλυση του κυπριακού προβλήματος έχοντας αναγνωρίσει προ πολλού ομού μετά της ελλαδικής και της κυπριακής πολιτικής ηγεσίας την παρουσία των Τούρκων κατακτητών. Παράλληλα η Άγκυρα προβαίνει στην κατασκευή έργων υποδομών στα κατεχόμενα. Με την «Ευρωπαϊκή» Επιτροπή να βλέπει στα κιτάπια της ύπαρξη Βορείου Κύπρου κάνοντας εκ των υστέρων λόγο για λάθος. Και άλλες πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμφωνία του Ισραήλ με Τούρκους επιχειρηματίες προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκμετάλλευση του φυσικού αερίου της Κύπρου.

Από την άλλη πλευρά οι αλβανοτσάμηδες συνεχίζουν τις προβοκάτσιες και τις φιέστες για την αναγνώριση της δήθεν γενοκτονίας τους από τους Έλληνες όταν η αλήθεια είναι εντελώς αντίστροφη, όταν αυτοί συνεργάστηκαν σε βάρος μας υπέρ όλων των εχθρών μας. Προωθούν την διεκδίκηση της Θεσπρωτίας για λογαριασμό της Αλβανίας και μας ειρωνεύονται από πάνω πως θα μας σώσουν οικονομικά με το να επαναγοράσουν τις «περιουσίες τους»! Πρωταγωνιστές της αρπακτικής βουλιμίας ο επικεφαλής του κόμματος των Τσάμηδων Ιντρίζι και ο βουλευτής Ταχίρι που σε μια εκδήλωση ανέφερε με αφορμή μια μεγάλη αλβανική σημαία πως θα έπρεπε να κυματίζει στην Πρέβεζα, ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να εισβάλλει στο έδαφος της Θεσπρωτίας Μας! Το δε κόμμα Ελεύθερη Ιλλυρία των Σκοπίων εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους αλβανοτσάμηδες.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η εισβολή ξένων μέσα σε ελληνικά στρατόπεδα. Έτσι λοιπόν μετά την εισβολή αγνώστων στην Τανάγρα είχαμε την είσοδο ενός Σύριου και ενός Πακιστανού στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα όταν αυτοί κατάφεραν να παραβιάσουν την περίφραξη του στρατοπέδου. Ευτυχώς τούτη τη φορά είχαμε τη σύλληψη των εισβολέων από την περίπολο. Φανταστείτε να μην ήταν ρακοσυλλέκτες όπως τουλάχιστον δήλωσαν τι θα συνέβαινε.

Ενώ λοιπόν προχωράει η υποδούλωση της Ελλάδος, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν διστάζουν να προσβάλλουν τον Ελληνικό Στρατό. Με τον Πάγκαλο να δηλώνει σε ισπανική εφημερίδα προ της τελικής ψηφίσεως του μεσοπρόθεσμου πωλητήριου ότι αν επιστρέφαμε στη δραχμή θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ο στρατός μας προκειμένου να προστατεύσει τις τράπεζες από τα τρομαγμένα πλήθη. Για να πάρει τη δέουσα απάντηση από τους αξιωματικούς μας ότι ο ελληνικός στρατός υπακούει στους νόμους και την αποστολή της εξυπηρέτησης του εθνικού συμφέροντος.

Κι όλα αυτά όταν το νεοταξικό καθεστώς έχει αναθέσει την τρομοκράτηση των Ελλήνων στους παρακρατικούς αντιεξουσιαστές του δίδοντας παράλληλα παράνομες εντολές στην αστυνομία. Με τον ελληνικό λαό να απαιτεί να λάβει στα χέρια του την εθνική κυριαρχία που τού την αρπάζουν με στημένες κρίσεις.

Η Ελλάς όμως διαθέτει ορκισμένους φρουρούς για την υπεράσπιση και την ισχυροποίησή της. Είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός, ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός Στρατός. Η επαναστατική ορμή και η ενότητα των Φρουρών της Πατρίδος θα καταστεί εξουσιαστική Αρχή απομακρύνοντας τους μισερούς εκφραστές του νεοταξισμού και κάθε εισβολέα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: