ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΟΧΥΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΑΘΗΝΑ 21-7-2011.

Οι δημοκόποι και οι καλαμαράδες που δυναστεύουν τις ζωές μας με οικονομικά αλισβερίσια, ψευτοκαθάρσεις και ειρηνικές προσεγγίσεις προσπαθούν να μας κάνουν να αμελήσουμε το εθνικό καθήκον της Ελληνικής Φυλής. Διότι ο Ελληνισμός μας οφείλει μαζί με το κράτος και τις εσωτερικές του υποθέσεις να φροντίσει και την άλλη Ελλάδα που βαστάει τις πύλες απροσπέλαστες από τον εχθρό. Να φροντίσει δηλαδή τους ακρίτες φρουρούς των εθνικών μας συνόρων και μαζί τους να συντρέξει τον Ελληνισμό που βλέπει την λευτεριά του ακόμη και στις μέρες μας να συνθλίβεται κάτω από την μπότα του παλιάτσου διεκπεραιωτή των νεοταξικών συμφερόντων.

Το ελληνικό κράτος, έχοντας δώσει τη θέση του χρόνια τώρα στο ψευτορωμέϊκο, έχει εγκαταλείψει την αποστολή της υπηρέτησης του εθνικού συμφέροντος. Έχει καταστεί ένα βαρίδι ασήκωτο και ένα βάρος περιττό για τους ώμους του Ελληνικού Έθνους. Σωστό σύγχρονο άγος δηλαδή. Και έτσι όπως έχει αφιερωθεί στις μπακαλίστικες εσωτερικές του υποθέσεις διαλύοντας την συνοχή και την δημιουργική παρουσία της ελληνικής κοινωνίας, το σύγχρονο κράτος έχει καταντήσει περιττό και ντροπή για τη ζωή της Ελληνικής Φυλής.

Ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα και ιερό καθήκον να ζητήσει την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων με την εθνική θωράκιση και αποκατάσταση του Ελληνισμού μας. Γιατί αν τα σύνορα προασπιστούν με ασυγκράτητη επιθετική ορμή και φόβο για τον μισέλληνα που βρίσκεται από την άλλη πλευρά των συνόρων και αν η άλλη Ελλάδα μπορεί να φωνάζει τα δίκαιά της με βροντερή ελληνική φωνή, τότε και μόνον τότε η ευημερία, η ασφάλεια και η ειρήνη θα μακροημερεύσουν ανάμεσά μας. Πολύ σωστά είχε πει ο Ίων Δραγούμης ότι πρέπει να σώσουμε τη Μακεδονία, διότι η Μακεδονία πάλι θα σώσει την Ελλάδα.

Όμως σήμερα οι ελληνόφωνες πολιτικές αρχές της χώρας έχουν εγκαταλείψει εκεί ψηλά, στα βόρεια σύνορα της Πατρίδος, μονάχο του το οχυρό Μακεδονία. Κι όχι μόνο αυτό. Έχουν καταστήσει την Ελλάδα περίγελο του κόσμου ανεχόμενοι τα καμώματα του ξυπόλυτου σκοπιανού «βασιλιά» που αν και παλιάτσος επιδιώκει να κλέψει ξένο στέμμα ελληνικό. Και αυτό που οι κομιτατζήδες απέτυχαν να πετύχουν στον καιρό του Μακεδόνα Βασιλιά Βασίλειου του Βουλγαροκτόνου που έβγαλε κυριολεκτικά τα μάτια των Βουλγάρων του τσάρου Σαμουήλ, αλλά και στον καιρό της ψευτοεπανάστασης του Ίλιντεν και έως τα χρόνια των Μακεδονομάχων και του Εθνικού Ηγέτη Ι. Μεταξά, πάνε να το πετύχουν τώρα με στρατιωτικές παράτες και προβοκατόρικα πανηγυράκια στα εδάφη της Ελεύθερης Μακεδονίας Μας.

Το είδαμε όταν Σκοπιανοί στρατιώτες στα πλαίσια πολυεθνικής ταξιαρχίας στον Τύρναβο επιχείρησαν να μπουν με ψευτομακεδονικό έμβλημα και ύμνο. Και το βλέπουμε κάθε χρόνο όταν εγκάθετοι του νεοταξισμού νεοκομιτατζήδες εισέρχονται μετά μουσικής και πολιτικών μέσων προκειμένου να κατοχυρώσουν ψεύτικα δικαιώματα στην αιματοβαμμένη γη του Αλέξανδρου του Μέγα απαιτώντας με θράσος έως και επανεγκατάσταση ψευτομακεδόνων και απελευθέρωση της αιγαιακής όπως λένε Μακεδονίας. Έχουν άλλωστε εγκαταστήσει οι κομιτατζήδες με την πλήρη ανοχή του ψευτορωμέϊκου ακόμη και κόμμα μειοδοτικό να κηρύττει ουρανοκατέβατες βλέψεις.

Και έτσι από τη γη που ο μέγιστος βασιλιάς και στρατηλάτης Αλέξανδρος ξεκίνησε για να χτίσει ουρανομήκη και εκπολιτίστρια ελληνική κοσμοκρατορία, από το ίδιο αυτό φρούριο και τις ασφαλείς πολεμίστρες της φυλής δεχόμαστε απειλή για την εθνική μας ύπαρξη.

Όμως εκεί ψηλά, στο δικό μας οχυρό Μακεδονία έχουν δώσει ψυχή, δάκρυ, αίμα και εθνικές προσδοκίες για Μεγάλη Ελλάδα προσωπικότητες σαν τον Ίωνα Δραγούμη, τον Παύλο Μελά, τον Τέλο Άγρα, τον καπετάν Κόττα και τόσα πολλά ακόμη παλικάρια. Ο δε καπετάν Κόττας είχε πύρινη ελληνική καρδιά αλλά δεν μιλούσε ελληνικά παρά το σλαβικό ιδίωμα της περιοχής ένεκα χρόνων πολλών κατοχής που είχε βιώσει. Όταν όμως συνελήφθη από τους Βούλγαρους Κομιτατζήδες και τελικά οδηγήθηκε μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, ανεφώνησε στο ιδίωμα που μιλούσε Ζήτω η Ελλάς!

Ο Ίωνας Δραγούμης έγινε διαπρύσιος κήρυκας, στρατολόγος και στρατιώτης του Ελληνικού Έθνους για την απελευθέρωση όχι μόνο της ελεύθερης Μακεδονίας μα και της σκλάβας Βόρειας Μακεδονίας σε Δοϊράνη, Μοναστήρι, Γευγελή και κάθε άλλη ελληνική γη. Και ο Παύλος Μελάς άφησε οικογενειακή θαλπωρή, ήσυχη αστική ζωή και σίγουρη στρατιωτική καριέρα για να φτιάξει εκστρατευτικό σώμα και να κινήσει να δώσει την ίδια του τη ζωή για το οχυρό Μακεδονία αφήνοντας πολυτίμητο φυλακτό στα παιδιά του την Τιμή του Έλληνα Ήρωα.

Φέτος λοιπόν οι ψευτομακεδόνες θα ψάξουν πάλι την ευκαιρία να ρίξουν την προπαγανδιστική τους χολή για την ψευτοεπανάσταση του Ίλιντεν και την διεκδίκηση ελληνικής γης με προπαγανδιστικές φιέστες. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές θα σταθούν άγρυπνοι Φρουροί, αντάξιοι του Μεγαλέξανδρου και των Μακεδονομάχων, μπροστά στην Πύλη του Ελληνικού Βορρά την Κυριακή 24 Ιουλίου. Με το βλέμμα στραμμένο στην αληθινή Μεγάλη Ελλάδα. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ – ΓΕΥΓΕΛΗ – ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
http://www.youtube.com/watch?v=mnk01jtl5wU&feature=player_embedded#at=20

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: