ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΑΘΗΝΑ 5-7-2011.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Πατρίδος μας σήμερα είναι ότι δεν ελέγχει σε καμία περίπτωση τις εσωτερικές της υποθέσεις. Αποκλειστική υπαιτιότητα της καταστάσεως κηδεμονίας του ελληνικού κράτους φέρει η πολιτική τάξη της νεοταξικής κομματοκρατίας που έχει εκχωρήσει εξουσίες και κυριαρχικά δικαιώματα στους διάφορους «συμμαχικούς» οργανισμούς τύπου ΕΕ, ΟΗΕ, ΔΝΤ και λοιπών σχετικών. Εκχώρηση η οποία έχει συμβεί πριν καν σύρει η σοσιαλιστική κυβέρνηση την Ελλάδα στα τοκογλυφικά σαγόνια του ΔΝΤ και των ευρωπαϊκών εταίρων του δήθεν μηχανισμού σωτηρίας που αποβλέπει στην εξαθλίωση και το βιολογικό της θάνατο.

Αυτή η σχέση εξάρτησης σημαίνει στην πράξη πολύ απλά την κατάλυση του παραδοσιακού εθνικού κράτους. Διότι κράτος που δεν ασκεί πολιτική διοίκηση αλλά διαχείριση, δηλαδή από τη στιγμή που δεν νομοθετεί αλλά επισφραγίζει τις βασικές αποφάσεις και εντολές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και ταυτόχρονα δεν διαθέτει ανεξάρτητη εθνική οικονομία και νομισματική μονάδα παύει να λειτουργεί για λογαριασμό του λαού του. Αυτό ακριβώς έχει συμβεί ήδη στην Πατρίδα μας. Αν συνυπολογίσουμε την λαθρομετανάστευση που νομιμοποιεί το ντόπιο νεοταξικό καθεστώς και την διεθνοποίηση των εθνικών μας ζητημάτων υπέρ των διεκδικητών ελληνικής γης, τότε η Ελλάς σήμερα έρχεται με το μνημόνιο να αποδεχτεί την ήττα και να βαδίσει στο ικρίωμα.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι το κράτος των γραικύλων πολιτικάντηδων έχει προ πολλού μπει στη διαδικασία των λεγόμενων επιχειρηματικών συμβάσεων, έχει δώσει δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών στην εργασία και την κοινωνία στους αλλοδαπούς, έχει ανοίξει διάπλατα τα σύνορά της, έχει οδηγήσει τους Έλληνες στην ανέχεια και την ανεργία. Και φυσικά δεν έχει πάψει ποτέ να δανείζεται από τους χρηματοοικονομικούς βραχίονες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που αφού αφαίμαξαν από κοινού με τους πολιτικούς μας τον λαό, έρχονται τώρα να μας σώσουν τάχα λαμβάνοντας γη και ύδωρ. Το μνημόνιο είναι λοιπόν το έσχατο σημείο της σκλαβιάς μας.

Η μικρή Ελλάς και οι αδύναμοι Έλληνες, το εν ομηρία ευρισκόμενο Ελληνικό Έθνος είναι το όραμα των σοσιαλιστών, των φιλελεύθερων και αριστερών βαστάζων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Και απέναντι σε όλο αυτό τον ανθελληνικό συρφετό βρίσκεται ο Ελληνικός Εθνικισμός που μάχεται για μια αληθινά Μεγάλη Ελλάδα με δυνατούς Έλληνες. Για να καταστεί δυνατό να υπάρξει Μεγάλο Ελληνικό Έθνος πρέπει πρώτα απ’ όλα να στηριχθεί στην ενδυνάμωση του λαού και την εθνικοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας.

Η Μεγάλη Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικισμού θα στηριχτεί αποκλειστικά στις εγγενείς δυνάμεις του έθνους και τους δικούς του πόρους. Πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να κινηθεί και πάλι η ελληνική αγροτιά, το ελληνικό εργοστάσιο, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Και από κοντά να επιστρέψει η δραχμή στη θέση της συναλλαγματικής αξίας αποκαθιστώντας την ισορροπία ανάμεσα στο λαϊκό εισόδημα και τις αγοραστικές αξίες.

Η αγορά εργασίας πρέπει να επανδρωθεί αποκλειστικά από το ελληνικό εργατικό δυναμικό με το κράτος να επιδοτεί την εγχώρια απασχόληση και τις προσλήψεις Ελλήνων κι όχι την ανεργία και την πρόσληψη αλλοδαπών. Για όσους φέρουν το πρόσχωμα της ΕΕ και των λοιπών διεθνών «σωτήρων», να τους πληροφορήσουμε ότι υπάρχουν κι αλλού αντίστοιχες δυνάμεις που προτείνουν την οικοδόμηση της Ευρώπης των Εθνών. Είναι κι αυτές φυλετικές και «φασιστικές».

Το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που θα προσωποποιήσει την Ελλάδα των υψηλών αξιώσεων θα επαναπατρίσει τα μέσα και τις δυνατότητες της Πατρίδος που έχουν διασκορπιστεί εκτός συνόρων ή έχουν υποθηκευτεί εντός συνόρων. Αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση οι εξουσίες και οι αποφάσεις του κράτους θα λαμβάνονται αποκλειστικά στη Βουλή των Ελλήνων κι όχι στο κοινοβούλιο που λέγεται τάχα ελληνικό λόγω εδάφους. Το Ευρωσύνταγμα και οι συμφωνίες τύπου Σένγκεν, Λισαβώνας και Δουβλίνου θα σταλούν στις καλένδες.

Μοναδικός μας εντολέας για τον Ελληνικό Εθνικισμό είναι ο αληθινά κυρίαρχος λαός. Τα ελληνικά κεφάλαια του εξωτερικού θα επαναπατρισθούν με κίνητρα κι όχι αδιαφανείς διαδικασίες και ο πλουτοπαραγωγικός μας ορίζοντας θα εθνικοποιηθεί συνδέοντας την ανάπτυξη με τη θωράκιση των συνόρων και τις αληθινά συμφέρουσες συμμαχίες. Τα σύνορα θα φραχτούν όχι από ανύπαρκτους και ρητορικούς φράχτες αλλά από τον Ελληνικό Στρατό που θα επαναφέρει μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας την κοινωνική ισορροπία και την εθνοφυλετική συνοχή στον ελληνικό λαό.

Οι Έλληνες απερίσπαστοι μπορούν να δημιουργήσουν την κυρίαρχη Ελλάδα που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις της διεκδικήτριας των εθνικών δικαίων Μεγάλης Ελλάδος της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: