ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΑΘΗΝΑ 22-6-2011.

Είναι πολύ σπουδαία υπόθεση η Ελευθερία. Η απόσταση που χωρίζει αυτήν από την επίπλαστη ελευθερία και την ελευθεριότητα είναι μεγάλη παρά τις εξισωτικές προσπάθειες που καταβάλλει το νεοταξικό καθεστώς. Τουλάχιστον αυτό επιδίωξαν οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες να περάσουν στον λαό μας όταν του έδωσαν το δικαίωμα της ψήφου αντί πινακίου παροχών, διορισμών και λοιπών μικροσυμφερόντων. Και όταν ακόμη τον έπεισαν πως είναι ενημερωμένος πολίτης από έμμισθα καθεστωτικά παπαγαλάκια για να του γυρέψουν τώρα να παραδώσει ελληνική κοινωνία και πατρίδα νικημένος από νεοταξικές Αγορές και πολυπολιτισμικές κοινωνίες.

Αλλά ελευθερία σημαίνει αναμφισβήτητα να είσαι σε θέση να βαστάς τον εχθρό της Πατρίδος εκτός συνόρων, όπως και το να είσαι σε θέση να τον πετάξεις έξω αν αυτός καταφέρει να μπει στα σπλάχνα του Έθνους σου. Ελευθερία σημαίνει να είσαι σε θέση να τα βάλεις όχι μόνο με τον εξωτερικό εχθρό, αλλά και με τον εσωτερικό συνεργάτη του και να είσαι απείρως σκληρότερος με τον ντόπιο ολετήρα. Και όσο πιο κοντινός σου είναι ο προδότης, τόσο πιο σκληρή τιμωρία να του επιβάλεις. Ελευθερία σημαίνει να είσαι κυρίαρχος της Πατρίδος σου και οι ηγέτες σου να είναι ελληνόφωνοι, ελληνόγλωσοι, ελληνοαίματοι και ελληνόψυχοι αντάμα.

Ελευθερία σημαίνει ακόμη να μπορείς να συλλογιέσαι ελεύθερα και να διατυπώνεις εξίσου ελεύθερα τη γνώμη σου δίχως να προσκυνάς ελιτισμούς, νομικά τερατουργήματα που συνιστούν αδικήματα γνώμης και αντιρατσιστικές ισότητες της πλάκας. Νεοπλασματικά κατασκευάσματα ενός ψεύτικου νομικού πολιτισμού που νομιμοποιούν τον λόγο του βολικού πολιτικού αστέρα με τα συστημικά παράσημα και τους εξίσου συστημικούς προβολείς, τον εραστή περιούσιων και πολυπολιτισμικών κοινωνιών και τον λαθρομετανάστη, καλό ή κακό δεν έχει σημασία, που σου τον φέρανε χωρίς να σε ρωτήσουν για να σου κονιορτοποιήσει σύνορα, δουλειές και μεροκάματα.

Ελευθερία όμως στην πραγματικότητα σημαίνει να επιλέγεις με τα δικά σου πατριωτικά και λαϊκά κριτήρια τους εξουσιαστές σου και να βαστάς την εθνοφυλετική καθαρότητα. Να αποδίδεις την Πατρίδα σου, την κοινωνία και την εργασία σου μόνο σε Έλληνες ξεσχίζοντας ανήθικους νόμους.

Ελευθερία σημαίνει να συνειδητοποιείς βαθιά ότι πρέπει να φανείς αντάξιος της θυσίας των προγόνων σου και να μην ξεπουλάς το Αίμα με το μελάνι. Ελευθερία σημαίνει να μην ντρέπεσαι για την καταγραφή του Ελληνισμού ως ανώτερη ράτσα που έχει δημιουργήσει πολιτισμό τρανό και έχει εξανθρωπίσει την Οικουμένη, ενώ έχει αφήσει λαμπρή ιστορία σωστού κοσμοκράτορα με Πίστη σε Θεό και σεβασμό σε λαούς. Ελευθερία σημαίνει να βαδίζεις με αξιοπρέπεια στον διεθνή περίγυρο και κοινωνική δικαιοσύνη ανάμεσα στη φυλή σου, ώστε να γίνεσαι Δύναμη αποδεκτή και λαός ενωμένος δίχως περιττές και επικίνδυνες διακρίσεις.

Για να έχεις βαθιά και ειλικρινή ελευθερία πρέπει να διαρρήξεις τα διαχωριστικά τείχη κοινωνικών τάξεων και πίστεων πολιτικών. Για να είσαι απερίσπαστος στο έργο της προάσπισης της ελευθερίας σου πρέπει να είσαι σε θέση να συνεργαστείς με τον διπλανό σου και να ταιριάξεις την δική σου εργασία με τη δική του ισότιμα. Να ταιριάξεις τον επιχειρηματία με τον γραφιά και τον εργάτη, με το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος να είναι ο αντικειμενικός Πατέρας και προστάτης όλων των Ελλήνων.

Και η Πίστη σου να αποδίδεται μονάχα σε Θεό, Πατρίδα και Λαό. Και την διαχείριση της Ελλάδος να την βαστούν στα χέρια τους οι πλέον Άριστοι Πολίτες. Όλοι μαζί, μια μαζική και ελληνική γροθιά να μάχονται για την Ελευθερία των ίδιων αυτών Ιερών Αξιών. Γιατί ένα ξύλο μοναχό του εύκολα σπάζει και σκλαβώνει την ύπαρξή του. Πολλά ξύλα μαζί δεν λυγίζουν και δεν σκλαβώνονται, φτάνει να είναι ομοούσιες και συμπαγείς μάζες. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τους πολίτες και έτσι θα φτιάξουμε αληθινά λεύτερες ελληνικές κοινωνίες.

Ελεύθερος Έλληνας είναι εκείνος που αναγεννιέται ακόμη και από την τέφρα του μετατρέποντας την φυσιολογική παρακμή σε νέα εκκίνηση και ακμή. Να ξέρει να αγωνίζεται αλλά και να οργίζεται. Και όταν κακοί ταγοί γυρεύουν να τον σκλαβώσουν, τότε να εμπνέει τον φόβο της Νέμεσης στους δωσίλογους.

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκαν οι ελληνόφωνοι πωλητές του λαού μας στα νεοταξικά παζάρια και ανοίγουν με την εργασία των αγαπημένων τους λαθρομεταναστών τα λαγούμια που οδηγούν από τον Ιλισό και την Βουλή από κάτω κατευθείαν στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να φυγαδευτούν στη μεγάλη αντάρα http://www.youtube.com/watch?v=qIzemVtvAQ4&feature=player_embedded. Και οι άλλοι, οι μαρξιστές προστάτες αυτών των λαθρομεταναστών και χρυσοπληρωμένοι το ίδιο από τον καπιταλιστικό νεοταξικό εχθρό διαδηλώνουν υπέρ του αντιρατσισμού πετροβολώντας Έλληνες.

Ελευθερία λοιπόν είναι να πετάξουμε έξω από την Ελλάδα όλους αυτούς τους τύραννους και να πολεμήσουμε με τον Εθνικοκοινωνισμό για μια Μεγάλη Ελλάδα που θα στηρίζεται σε χέρια και μυαλά μονάχα ελληνικά http://www.youtube.com/watch?v=4Wz0gFQYIW4&feature=youtu.be.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: