ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ


ΑΘΗΝΑ 16-6-2011.

Η Πατρίδα μας σήμερα έχει μπει σε μια εξευτελιστική διαδικασία διατίμησης από ευτελείς ανθρώπους με εθνική συνείδηση και ηθική αξία ευρισκόμενα στο απόλυτο μηδέν. Πραματευτάδες του καιρού που εμπορεύονται ιστορία, εδάφη και ανθρώπινες ψυχές του Ελληνικού Έθνους στοιβάζοντάς τα επάνω στη ζυγαριά του αίσχους που πασχίζει να ευτελίσει την αξία του Ελληνικού Αίματος εμπρός στην απάνθρωπη και ακόρεστη δίψα των διεθνιστικών αφεντικών τους και των ιδίων για χρυσό και εξουσία. Άλλωστε η δανεική ελληνική φωνή δεν αγοράζει ούτε εθνική συνείδηση ούτε εθνική καταγωγή που χαρίζει μονάχα ελληνική γέννα με Θεϊκή ευλογία σπάνια.

Είναι όμως και κάτι ακόμα σπουδαιότερο που διακυβεύεται στις δραματικές στιγμές που ζούμε. Μαζί με την ουσιαστική διπλή ξενοκρατία εξουσιαστών και «συμμάχων» που βιώνουμε, μας ζητείται με τρόπο εξόχως προσβλητικό να δώσουμε τον πολυτιμότερο χρυσό του κόσμου μαζί με το χρυσάφι που μας προίκισε η φύση μας. Μας ζητείται να παραδώσουμε γη και ύδωρ, πατρίδα και ελευθερία προκειμένου να περισώσουμε τάχα αξιοπρέπεια και να μην σπαταλήσουμε άδικο αίμα μαζί με χρήμα. Μας ζητούν λοιπόν οι προσωρινοί νεοταξίτες αφέντες με τα γαμψά τοκογλυφικά νύχια να δώσουμε χρυσό αντί για αίμα. Να φτωχύνουμε για να αποδεσμευτούμε από βάρη εμείς και τα παιδιά μας.

Αμελούν όμως όλοι αυτοί οι επιδρομείς, εκείνοι που πατάνε γη ελληνική και διαβουλεύονται σε Βουλή Ελληνική και οι άλλοι που έρχονται από γη βαρβάρων και λένε στις φυλλάδες τους πως οι Έλληνες πουλάνε Ελλάδα κοψοχρονιά, πως για τον Έλληνα επάνω από όλο το χρυσάφι του κόσμου είναι η Πατρίδα. Γιατί πολύ απλά απάντων τιμιοτέρα εστίν η Πατρίς.

Αλλά το χρυσάφι της Πατρίδος μας το ίδιο δεν σηκώνεται από της ελληνικής γη τον κόρφο γιατί είναι απείρως βαρύτερο του συνηθισμένου αφού είναι καμωμένο μια μάζα ανακατωμένο με αίμα ελληνικό. Η Γη η Ελληνική είναι για εμάς και περιουσία και σπίτι και κάστρο μαζί. Εκεί μέσα πηγάζει και αναβλύζει η ελληνική ιστορία και η ελληνική ψυχή μας που στα καθαρά εθνοφυλετικά της νάματα ξαποσταίνει, αναβαπτίζεται και εφορμά αναγεννημένη κάθε φορά δίχως να υπολογίζει κόπους και θυσίες.

Η Ελληνική Φυλή είναι μαθημένη να δαπανάει μεγάλο φόρο Αίματος προκειμένου να διαφυλάξει τον Χρυσό της. Να διαφυλάττει προγονικές παρακαταθήκες και περιουσία, να βαστάει οικογένεια και οικείες ελληνικές και αμόλυντες από βαρβάρου βουλιμία και κάστρα αιματοποτισμένα μα λεύτερα που δεν παραδίδονται για κανένα λόγο και ξένα δανεικά μεγαλεία. Αλλά και ο χρυσός ο ίδιος και ο πλούτος της ελληνικής φύσης ολάκερος για τον Έλληνα δεν είναι κούφιος αυτοσκοπός και σαγήνη εφήμερη και στείρα υλιστική αλλά τμήμα του όλου ελληνισμού μας και μέσον για τη βελτίωση έντιμου ελληνικού βίου και μεγάλης πατρίδας ελληνικής και κοσμοκρατόρισσας.

Η Ελλάδα λοιπόν δεν ζει μικρή πλην έντιμη όπως την μάθανε χρόνια τώρα να επιβιώνει απλά και μονότονα αγύρτες πολιτικάντηδες και πιστωτές των βασιλέων. Ζει μονάχα Μεγάλη και Δίκαια Ελλάδα. Ελλάδα που δεν παραχωρεί τίποτα και ανακτά τα πάντα από όσα της κλέψανε ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι. Ο Μέγας της Σπάρτης Βασιλεύς Λεωνίδας και ο άλλος σύγχρονος Λεωνίδας, ο Βασιλεύς του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δεν υποκύψανε ούτε σε ψοφοδεή ραγιάδικη ζωή ούτε σε θολές χρυσοφόρες ψευτοεξουσίες ούτε σε εκβιασμούς αλλά τιμήσανε Αίμα Ελληνικό και μας δώσανε σήμερα το δικαίωμα να αγωνιστούμε ως Έλληνες πάλι για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια.

Δεν θα υποκύψουμε λοιπόν εμείς σήμερα μπροστά σε άθλιους ελληνόφωνους κομιστές εκβιασμών εχθρών προαιώνιων ούτε θα επιτρέψουμε να μπει στα ελληνικά τείχη ξένος δούρειος ίππος και να στραφεί αδελφός ενάντια σε αδελφό. Δεν μπορούν ανάξιοι και προδότες ταγοί να μας μιλούν για επικείμενες παύσεις πληρωμών και για περικοπές συντάξεων ποτισμένων με αίμα και δάκρυ. Άνθρωποι που αφήνουν την μιαρή τουρκική σημαία να πλανάται επάνω από τα κεφάλια μας και τους χάρτες των νησιών μας όταν υποθηκεύουν τις ζωές μας και τις ξεπουλούν στα σκλαβοπάζαρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όταν ακόμη δεν πάνε σε εκλογές γιατί φοβούνται την γνώμη όρθιων Ελλήνων και δεν θέλουν δημοψήφισμα σαν να μην υπάρχει τάχα μείζων εθνικός λόγος, ενώ προσπαθούν να ποδηγετήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις και στέλνουν τον ελληνικό στρατό να πραγματοποιήσει μαζί με τον αμερικανικό άσκηση εσωτερικής καταστολής.

Το Ελληνικό Αίμα δεν εξαγοράζεται από τον ξένο και αιματοκυλισμένο χρυσό των σύγχρονων Μήδων. Ο αμύθητος χρυσός της Ελληνικής Πατρίδος και της Ελληνικής Γης που τώρα βεβηλώνονται θα επανέλθουν σε χέρια ελληνικά μεγαλύτερες και υγιέστερες από πρώτα με τις ενέργειες μιας επαναστατικής Εθνικοκοινωνικής εξουσίας απόλυτα λαϊκής και φυλετικής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: