ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


ΑΘΗΝΑ 11-6-2011.

Οι πολιτικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης στα ελεύθερα έθνη έχουν επιδοθεί με ζήλο και υποκριτική ευαισθησία στην εφαρμογή της τελευταίας φάσης της αποδόμησης του παραδοσιακού εθνικού κράτους. Και η επιδίωξή τους στον δρόμο για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι η ανάδειξη της μεθοδευμένης αδυναμίας του κράτους να επιλύσει τα προβλήματα που σπέρνουν τα αφεντικά του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Στρατηγική επιλογή λοιπόν της πολιτικής ελίτ είναι η μεθοδευμένη παραδοχή των προβλημάτων που ταλανίζουν την ανθρωπότητα και η προώθηση και προβολή βολικών κοινωνικών αγωνιστών που ασχολούνται με την επικράτηση των λαϊκών δικαίων. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζουν οι συναισθηματικά «ευρύχωροι» εξουσιαστές είναι πως ο ελληνικός λαός είναι ικανός από πάντοτε και θα το πράξει και σήμερα να ενεργήσει για το κοινό συμφέρον από τις τάξεις του Ελληνικού Έθνους και μόνο.

Η σύγχρονη πάλη και η προπαγάνδα ανάμεσα στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και τις δυνάμεις του εθνικισμού που αγωνίζονται για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή ελευθερία λαμβάνει χώρα σε όλα τα διαθέσιμα επίπεδα επικοινωνίας. Οι πατριωτικές δυνάμεις όμως δίνουν τη μάχη στο πλευρό του λαού προκειμένου να ανατρέψουν το σάπιο κι όχι να το διαπιστώσουν και να το βελτιώσουν τάχα.

Οι «ευαίσθητοι» πολιτικάντηδες της παγκόσμιας διακυβέρνησης διοργανώνουν φόρουμ και διαδικτυακές διαβουλεύσεις αφιερώνοντας «ξάφνου» χρόνο και ενδιαφέρον για τα προβλήματα της νέας γενιάς που μας λένε πως είναι παγκόσμια και πως είναι πέραν των συνόρων. Φυσικά, αφού αυτά εμφανίζονται παντού και κατευθύνονται στην πανσπερμία και το φυλετικό ανακάτωμα του παγκόσμιου χωριού.

Σε ένα τέτοιο φόρουμ είδαμε τον πρωθυπουργό Παπανδρέου να αναγιγνώσκει το μάθημα από χειρογράφου βεβαίως προκειμένου να αποδώσει το ρόλο του στην ελληνική γλώσσα. Και εκεί έκανε χρήση του γνωστού κόλπου του διεθνιστικού νεοταξισμού. Σας λέω το πρόβλημα και σας δίνω τη λύση. Ξεχνάω όμως δήθεν να σας πω ότι το πρόβλημα το έφερα εγώ για να σας φέρω την προκατασκευασμένη λύση που θέλει ο μεγάλος νεοταξίτης αδελφός. Και στη συνέχεια οριοθετεί τα προβλήματα δίνοντάς τους το σχήμα της κλιματικής αλλαγής, της ανεργίας, της μετανάστευσης που εκδηλώνεται όμως ως λαθρομετανάστευση, της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qg6wOgiAuSc.

Και ύστερα ο δεσμοφύλακας του λαού του βγάζει σαν το λαγό από το καπέλο του ταχυδακτυλουργού την απαίτηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όχι τη λύση, αφού δεν τη φέρνει ο λαός προκειμένου να διευκολύνει τη ζωή του, αλλά την ΑΠΑΙΤΗΣΗ που φέρνει ο νεοταξικός τύραννος αφού δίχως το άθροισμα του ολέθρου δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να έρθει ποτέ η απειλή της παγκόσμιας διακυβέρνησης προ των πυλών του Έθνους.

Η κλιματική αλλαγή λοιπόν που είναι δημιούργημα επεξεργασίας βιολογικών όπλων δια ανθρώπινης χειρός είναι κατεξοχήν υπεύθυνη για την ερήμωση μιας χώρας αναλόγως της ιδιομορφίας που φέρει αυτή. Άλλοτε επιδιώκεται η εξάλειψη της φυσικής της άμυνας και άλλοτε η καταστροφή της παραγωγικής της διαδικασίας. Άλλοτε επέρχεται η άμεση εξάλειψη της ζωής και άλλοτε η απειλή της πείνας.

Στη συνέχεια καλλιεργείται η ιδέα της φυγής και χρηματοδοτείται η λαθρομετανάστευση. Η εσωτερική κακοδιοίκηση και οι αναταραχές επιστρατεύονται ως δυνάμεις φυγής. Η δε λαθρομετανάστευση μολύνει στη συνέχεια τα ελεύθερα έθνη με την κοινωνική αναταραχή, την εγκληματικότητα και την ανεργία. Αλλά τότε αδρανεί ο παραγωγικός ιστός και προκαλείται η παγκόσμια οικονομική κρίση.

Και τότε ο πολιτικάντης μαρτυράει το παραμύθι που ποθεί ο νεοταξισμός. Εμφανίζεται λοιπόν ο δήθεν καλοκάγαθος «μεγάλος» του χρηματοπιστωτικού συστήματος να πει σε κάποιον πρωθυπουργεύοντα όλως «τυχαία» πως δεν υπάρχει ούτε G8 ούτε G20, αλλά G0. Γιατί τα δικά μας αδιέξοδα είναι οι δικές τους νίκες. Και ο πρωθυπουργεύων μας λέει με συμπάθεια για τον διαμαρτυρόμενο λαό ότι η διαμαρτυρία στρέφεται τάχα ενάντια σε εθνικά συστήματα δημοκρατίας αδύναμα.

Και ύστερα ζητείται ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ μια πιο δημοκρατική και ενημερωμένη διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο για την αντιμετώπιση της αδικίας με την αξιοποίηση των οικονομικών και τεχνολογικών αγαθών. Και από την άλλη ο εμπνευστής των «Αγανακτισμένων» Στεφάν Εσέλ των 93 Μαΐων μας ζητάει να αγανακτήσουμε και να καταργήσουμε τα εθνικά σύνορα.

Σ’ αυτήν λοιπόν την πάλη ανάμεσα στην άθλια παγκοσμιοποίηση του ανθρώπινου χυλού και την εθνική και λαϊκή διακυβέρνηση των υπερήφανων Ελλήνων, εμείς επιλέγουμε να ακολουθήσουμε τον δρόμο που επιτάσσει η αγανάκτηση Ελλήνων υπερήφανων που θα υπακούσουν στην φυσική νομοτέλεια του Ελληνικού Αίματος. Θα σπρώξουμε το ετοιμόρροπο ανθελληνικό Σύστημα του ντόπιου νεοταξισμού στο χαμό του και θα ορθώσουμε μια Ελληνική Εθνικιστική Εξουσία που θα εξασφαλίσει την ζωή, την εργασία και την κυριαρχία των Ελλήνων σε μια πραγματικά ελληνική πατρίδα. Επιμένουμε σε μια Μεγάλη Εθνικοκοινωνική Ελλάδα μονάχα για Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: