ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΘΗΝΑ 27-6-2011.

Γενική επιστράτευση έχουν καλέσει οι εχθροί της Ελλάδος. Θέλουν να κομματιάσουν τις σάρκες του Έθνους και του λαού μας. Το λένε και το δείχνουν ουσιαστικά δίχως το παραμικρό πρόσχημα. Κυνικά και μισελληνικά επιστρατεύουν εναντίον μας όλα τα όπλα που διαθέτουν. Εκβιασμούς, προβλέψεις μεθοδευμένων συγκρούσεων, δημοσιεύματα – αναγγελίες γενικού ξεπουλήματος, νουθεσίες τάχα στοργικές, ύβρεις, ανακάλυψη της έννοιας του δημοψηφίσματος, έλεγχος του νου και πλύση εγκεφάλου ενάντια στην εθνική μας ταυτότητα.

Οι πολιτικάντηδες του ιερού αυτού τόπου συμμετέχουν στο στημένο παιχνίδι σε βάρος του Ελληνισμού μας. Μας είπαν πως δεχόμαστε έναν ιδιόρρυθμο οικονομικό πόλεμο σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας δια του πρωθυπουργού Παπανδρέου. Δεν μας είπαν όμως οι καθεστωτικοί ολετήρες της Ελλάδος ότι οι ίδιοι είναι μέρος του ανθελληνικού στρατού που μας βάλλει και μας προσβάλλει και ότι τα όπλα που μας σημαδεύουν έχουν και τα δικά τους σαφή νεοταξικά αποτυπώματα. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες διαρρηγνύουν τα ιμάτια της Ελλάδος από κοινού με τους φίλους τους και αφεντικά του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Ακούμε λοιπόν ότι οι προϋποθέσεις της «σωτηρίας» μας είναι η σύμπραξη των κομμάτων του καθεστώτος και η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος εξοντώσεως της πατρίδος μας. Ξεπουληθείτε μας λένε, ακυρώστε το ελληνικό αίμα που τρέχει στις φλέβες σας, δώστε μας τη γη σας και εμείς θα σας δώσουμε φράγκα για να καμώνεστε πως ζείτε. Για τη σύμπραξη των κομμάτων ούτε λόγος. Αυτή ήδη υπάρχει. Στο φως της ημέρας συμφωνούν ή «μάχονται» το εθνοκτόνο μνημόνιο και στη νέα του έκδοση και το βράδυ των αποφάσεων πανηγυρίζουν για τις νέες πληγές των Ελλήνων από κοινού.

Οι εντολές λοιπόν εκτελούνται από τους εξουσιαστές και τους «αντιεξουσιαστές» του ντόπιου νεοταξισμού. Έρχονται λοιπόν οι Τούρκοι του επιμελητηρίου Μουδανιών να μπουν στην αγορά του Ηρακλείου Κρήτης συνοδεία κάποιου μας είπαν τουρκοκρητικού. Για να αλώσουν, δηλαδή να μας «σώσουν». Η Ελλάδα όμως φτωχαίνει και είναι απρόσεχτη. Το καλάθι της νοικοκυράς μαθαίνουμε πως δεν σώζεται. Έχει φτάσει στα 2312,26 ευρώ τον Μάιο του 2011 σε σχέση με τον Μάιο του 2010 που ήταν 2238,62 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 3,3%. Οι δε μεγαλύτερες αυξήσεις είναι δήθεν τυχαία στη στέγαση με 9% και στις μεταφορές με 6%. Και στην άμυνα της χώρας κάνουμε έξυπνες τάχα κινήσεις επενδύοντας σε πυρομαχικά, καύσιμα και βλήματα!

Στην κοινωνία τα προσχώματα και οι απειλές όμως έχουν και συνέχεια. Οι αναρχοκομμουνιστές πράκτορες του καθεστώτος και του διεθνιστικού νεοταξισμού κάνουν πορείες, σπάζουν περιουσίες και τα βάζουν με Έλληνες υπερασπιζόμενοι τους λαθρομετανάστες. Το είδαμε στην Πάτρα, το βλέπουμε παντού. Αυτό είναι το πρόβλημά τους, όταν οι αγαπημένοι τους μαζί με την εγκληματικότητα και την ανεργία έχουν κοστίσει δισεκατομμύρια ευρώ σε προνόμια εντός συνόρων και εμβάσματα εκτός συνόρων.

Στην Θεσσαλονίκη μια ομάδα αναρχοτραμπούκων επιτέθηκαν σε διαμαρτυρόμενους για το χάλι της Πατρίδος Έλληνες επειδή κρατούσαν ελληνικές σημαίες τραυματίζοντας τρεις από αυτούς. Σε κάποια από τα επεισόδια των διαμαρτυριών έξω από τη βουλή είχαμε τον τραυματισμό ενός αστυνομικού που δέχτηκε κροτίδα στο κράνος χάνοντας την ακοή στο αριστερό του αυτί και ενός αστυφύλακα των ΜΑΤ που χτυπήθηκε στο χέρι με μάρμαρο που του έκοψε τους τένοντες. Τα χτυπήματα αυτά έγιναν από τους κουκουλοφόρους «αντιεξουσιαστές». Τίποτα όμως δεν είδαν τα μεγάλα ΜΜΕ του καθεστώτος. Αυτά που βλέπανε μια επίθεση σε έναν Έλληνα ηλικιωμένο να έχει γίνει από την γιαγιά κι όχι από τον αλλοδαπό ληστή, με τον Έλληνα παππού να χάνει τελικά τη ζωή του.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας πάντως βρήκε συνταγματικό το μνημόνιο της σκλαβιάς και τις περικοπές αποδοχών και συντάξεων συμβατές με την βολική οικονομική κρίση. Ο υπουργός εσωτερικών Καστανίδης ανακοίνωσε το πλάτεμα των θεμάτων που θα υπόκεινται σε δημοψήφισμα όχι βέβαια για να ζητηθεί η γνώμη του λαού για την ιδιότυπη γενοκτονία που δεχόμαστε αλλά για να αρπαχτεί η έγκρισή του στη μετατροπή του Συντάγματος σε πάπλωμα των ανομιών των ξενοκίνητων ταγών.

Στα σχολεία μας γίνεται πλύση εγκεφάλου στα ελληνόπουλα μέσα από στημένα άρθρα σε σχολικές εφημερίδες προκειμένου να αρνηθούν τα παιδιά μας τον κακό ρατσισμό. Και αυτό που εννοούν είναι πως πρέπει να μετατρέψουμε την κοινωνία μας από καθαρά ελληνική σε πολυφυλετική. Τι κι αν οι συλλήψεις αλλοδαπών από τις λιμενικές αρχές της χώρας για διακίνηση ναρκωτικών αυξάνονται ή αν σύμφωνα με επίσημες στατιστικές που επικαλείται η ICAP οι απασχολούμενοι στην χώρα μας είναι λιγότεροι από τους μη οικονομικά ενεργούς με την ανεργία να βαίνει στο 18% έως το τέλος του έτους με τάσεις αυξητικές. Και παράλληλα έρχονται μειώσεις στο αφορολόγητο όριο, έκτακτες εισφορές κυρίως σε βάρος των αδυνάτων, αυξήσεις τελών κυκλοφορίας και ευρύτερες μειώσεις εισοδημάτων και απολύσεων.

Εκλογές πάντως δεν θέλουν οι νεοταξικοί μεταπράτες. Πιθανόν οι προηγούμενες να ήταν έσχατες για ένα πολιτικό σύστημα που ή θα ανατραπεί ή θα ανατρέψει την Ελλάδα. Οι Έλληνες πάντως έχουν επιλέξει. Επιλέγουν την Πατρίδα τους ελεύθερη σε μια αναγεννητική πορεία με επικεφαλή τον επαναστατικό Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό δίχως δεσμοφύλακες ελληνόφωνους και ξένους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: