ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ


ΑΘΗΝΑ 18-6-2011.

Οι πολιτικοί αλχημιστές που έχουν δέσει χειροπόδαρα έναν ολόκληρο λαό επιχειρούν ανάμεσα στις φονικές «διασώσεις» και τις καθεστωτικές «διαμαρτυρίες» να συνδυάσουν τις κατευθύνσεις της ανθρώπινης βούλησης και του δημοσίου χρήματος. Οι πολιτικοί δεσμοφύλακες της μετατρεπόμενης σε φυλακή Ελλήνων πολιτικής ζωής του τόπου θέλουν να μας πείσουν ότι οι Έλληνες πρέπει να ζήσουν κάνοντας το χρήμα αυτοσκοπό και μέσον αποκτήσεως μιας ζωής που βασίζεται στην εκποίηση ψυχών και πατρίδος με το χρήμα της υπόθεσης να διατίθεται άπλετο στις ορέξεις μιας ανθρωπότητος κοινής χρήσεως και εκπορνεύσεως.

Οι πολιτικοί ταγοί του αλλοτριωμένου κράτους από εραστές της πολυφυλετικής παγκοσμιοποίησης και τυχοδιώκτες των εθνών επιδιώκουν να κουρσέψουν τις ζωές μας και να μπουν συνέταιροι στην τσέπη μας διότι πιστεύουν ότι ο σύγχρονος Έλληνας έχει εξορίσει από τη ζωή του τα ιδανικά θαμπωμένος από το κυνήγι του εύκολου χρήματος. Πιστεύουν ότι ο λαός μας έχει νερώσει το αίμα του και σκιάζεται να περιφρουρήσει το χώμα που πατάει και την εργασία του. Πως είναι έτοιμος να δώσει γη και ύδωρ προκειμένου να φροντίσει την καχεκτική του ύπαρξη ώστε αφενός μεν να ανασαίνει ακόμη και χωρίς δικαιώματα και αφετέρου να παράσχει την έγκριση στη νοσηρή σύλληψη λιγότερα χρέη με λιγότερη εθνική γη.

Είναι η ίδια ακριβώς προδοτική αντίληψη που έχει απλωθεί στην εθνική μας πολιτική στην άθλια γραμμή πανάθλιων ανθρώπων που είναι έτοιμοι να εκχωρήσουν εθνική γη προκειμένου να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια. Λιγότερη γη για λιγότερους μπελάδες.

Βέβαια ο ήσυχος ύπνος του Έλληνα έχει να κάνει με την ήσυχη συνείδηση πως έχει εκπληρώσει το χρέος του για ακέραια ελληνική πατρίδα και λεύτερα παιδιά Ελλήνων. Αλλά οι εκλεκτοί της νεοταξικής εξουσίας και ευνούχοι της Πατρίδος μας δεν διαθέτουν εθνική συνείδηση, ταυτότητα, πατρίδα, ελληνικότητα. Το δε χρέος τους είναι να ξεπουλούν εθνική περιουσία και δημόσιο πλούτο.

Οι πολιτικάντηδες λοιπόν έχουν μεταστρέψει το χρήμα από επιστέγασμα παραγωγικής διαδικασίας, κοινωνικής ευημερίας και εθνικής επιρροής σε μέσο ομηρίας, κοινωνικής νοθεύσεως και εθνικής διολίσθησης. Οι απαιτητές της ελληνικής υποταγής είναι οι ίδιες πάντα δυνάμεις της «εκλεκτής» ελίτ που διαθέτει τάση μόνιμα προσανατολισμένη στην άδικη αιματοχυσία και την εμπορία των λαών με τοκογλυφικούς όρους και βρώμικες ορέξεις.

Εκείνη πάντως που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, να εγερθεί στο ύψος αιώνων ιστορίας και να εξεγερθεί είναι η βούληση του Έθνους προκειμένου να αποτάξει τις εσωτερικές πληγές και να εθνικοποιήσει τον πλούτο του. Γιατί αυτός είναι ο ρόλος της εθνικής περιουσίας και του δημόσιου πλούτου. Να χτίζει Ελλάδα και να φροντίζει την κοινωνία αδέσμευτων Ελλήνων.

Τι θα κάναμε δίχως την αναζήτηση δίπλα στο σύγχρονο βάρβαρο της παρουσίας του σύγχρονου Εφιάλτη; Πως θα ολοκληρωθεί το ερώτημα που είχε θέσει στον καιρό του ο ποιητής Κωνσταντίνος Καβάφης άλλωστε. Θυμηθείτε στον καιρό του βασιλιά Λεωνίδα και των Θερμοπυλών όταν ο βασιλιάς και οι στρατιώτες του πολεμούσαν για ελευθερία και πίσω στη Σπάρτη ο κοιλιόδουλος σύμβουλος, πολιτικάντης του καιρού εκείνου, εισέπραττε χρήμα περσικό όχι βέβαια υπέρ δημοσίου ταμείου και Πατρίδος αλλά για την παράδοση του δημοσίου χρήματος και την σκλαβιά της Πατρίδος.

Είδαμε πως στα πλαίσια του εθνοκτόνου μνημονίου που αποδέχτηκαν νενέκοι πολιτικάντηδες για το καλό ημών των νεοραγιάδων υπηκόων και στη λογική της «αξιοποίησης» της δημόσιας περιουσίας, της εκποίησης δηλαδή που ζητάνε «περιούσιοι» χρηματοδότες «περιούσιων» διαχειριστών, πωλούνται τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας. Και τα χέρια που θέλουν να τα εντάξουν στο δυναμικό τους είναι λέει τουρκικά! Οι Τούρκοι δηλαδή προχωρούν στην δέσμευση των μεταφορών της Ελλάδος με χρηματοοικονομικά κι όχι συμβατικά όπλα. Είδαμε την νομοθετική αποζημίωση των νησιών της Καραϊβικής με 4 εκατομμύρια ελληνικών ευρώ για λόγους κλιματικής αλλαγής! Ζούμε κάθε μέρα βιασμούς και δολοφονίες Ελλήνων από λαθρομετανάστες που στέλνει η Τουρκία και πληρώνουμε εμείς.

Τώρα λοιπόν ας κάνουμε έστω και καθυστερημένα το καθήκον μας. Ας δεσμεύσουμε περιουσίες φτιαγμένες και κλεμμένες από τον πλούτο της Ελλάδος και των Ελλήνων κι ας αποδεσμεύσουμε τις μιαρές υπάρξεις ανάξιων ταγών από την ζωή του Έθνους μας. Ας πετάξουμε ανθρώπους και ήθη ξένα εκτός συνόρων και ας επιτρέψουμε δίχως βαρίδια την επαναφορά του δημοσίου χρήματος στον αυθεντικό του ρόλο του υπηρέτη του εθνικού συμφέροντος και της λαϊκής ευημερίας. Ας εξοργιστούμε κι ας επαναστατήσουμε ως Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές ώστε να ανακτήσουμε εθνικό εισόδημα και να αναστήσουμε Ελληνική Πατρίδα με οδηγό τη λευτεριά Ελλήνων κι όχι την εξουσία τραπεζών, νεοταξιτών και πολιτικάντηδων υποτακτικών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: