ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 15-6-2011.

Το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται ενώπιον μιας ακόμη μάχης για την επιβίωσή του. Μια μάχη που είναι αναμφίβολα η μητέρα όλων των μαχών που έχουμε δώσει έως σήμερα. Οι συνθήκες μάλιστα είναι εξόχως ισοπεδωτικές για την αξιοπρέπεια και την εθνική μας υπερηφάνεια. Οι υπερασπιστές των τειχών της πατρίδος μας έχουν να αντιμετωπίσουν απέναντί τους γλοιώδεις χαρτογιακάδες και δειλούς εισβολείς. Ο εχθρός της Ελλάδος επιδιώκει να εξαγοράσει την ελευθερία της φυλής μας με τη σάπια ρητορική της ευημερίας των ριψάσπιδων.

Τα τριάντα αργύρια της θεοκτονίας έχουν πάρει θρασύ μπόι και έχουν πάρει τη θέση των κανονιών σε έναν πόλεμο που μαίνεται ακήρυχτος, βρώμικος και άνανδρος. Η ελευθερία της πατρίδος δεσμεύεται με τη συνθηκολόγηση των «εθνοπατέρων» που εξαργυρώνουν την παρασιτική ύπαρξη του ξενοκίνητου πολιτικού συστήματος. Το καινοφανές δόγμα του ψευδεπίγραφου πολιτικάντικου «πατριωτισμού» λέει πως για να αποφύγουμε την εθνική ήττα πρέπει να παραδοθούμε και για να αποφύγουμε το κούρεμα των συνόρων πρέπει να ενοικιάσουμε την πατρίδα μας στους ληστές της πολιτικής μας ζωής και τους βιαστές της ανθρωπότητας.

Όμως η ιστορία της Ελλάδος μας κοιτάζει από ψηλά με βλέμμα κοφτερό και κριτική διάθεση αυστηρή. Οι ηρωικοί νεκροί που μας δώσανε το δικαίωμα να περπατούμε ως όρθιοι Έλληνες τώρα μας ζητούν το λόγο για την πρότερη αβλεψία και απαιτούν να πάψουμε να προσφέρουμε την ολιγωρία και ασθενικές αντιδράσεις. Να σηκώσουμε τη σημαία του αγώνα περιφρουρώντας αυτόν από σημαίες ευκαιρίας που θέλουν να αρπάξουν απλώς την κομματική κερδοσκοπία της ψήφου συμμετέχοντας στο αλισβερίσι του βιασμού της Ελλάδος. Να πάρουμε επιτέλους στα χέρια το βιβλίο της ελληνικής ιστορίας και να νοιώσουμε το ελληνικό αίμα στις φλέβες μας να βράζει από πόθο για την κατάκτηση Ελληνικής Νίκης.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο βιασμός είναι το ίδιο σκληρός όπως κι αν συμβαίνει. Βιασμός σώματος από τους λαθραίους αγαπητικούς των αντιμνημονιακών τάχα δυνάμεων που αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα εναντίον μας όταν μάλιστα στον καιρό των επιβαλλόμενων αντιδράσεων του λαού μας διαπιστώνουμε ότι κάποιοι τους έχουν αποσύρει από κάποια σημεία της πρωτεύουσας που σχετίζονται με τη διακεκαυμένη ζώνη πέριξ της ελληνικής βουλής σε μεγάλη ακτίνα. Βιασμός είναι η εκτέλεση και το ξεπούλημα της παραγωγικής μηχανής και της εθνικής άμυνας όταν συρρικνώνονται εργασιακοί χώροι και στρατόπεδα με τον γενικό αφοπλισμό των Ελλήνων.

Βιασμός είναι η ψυχεμπορία των υποτιθέμενων λύσεων που δεν έρχονται ποτέ παραχωρώντας τη θέση τους στην ομηρία των παιδιών μας και την υποθήκευση στρεμμάτων εθνικής επικράτειας όταν εκλογικές διαδικασίες και κομματικές συναινέσεις εξαρτώνται από τον νεοταξικό παράγοντα. Βιασμός όμως είναι και η παράδοση της ελευθερίας που αποκτήθηκε με το καθαγιασμένο ελληνικό ξίφος στον παρόντα χρόνο δια προδοτικού λόγου και μελανιού.

Το βιβλίο όμως της ιστορίας μας λέει ξεκάθαρα ότι η ελευθερία είναι πολύ ακριβό αγαθό για να περιφρουρηθεί τάχα με κλάψες και μπακαλίστικες διαπραγματεύσεις. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Θέλει όμως και δύναμη. Η ελληνική τόλμη λοιπόν πρέπει να νικήσει τη δειλία δανεικών εξουσιαστών και η δύναμη να συντρίψει τους διαπραγματευτές της ελληνικής βούλησης. Αυτό μπορεί να συμβεί από καθαρούς Έλληνες στη συνείδηση και το Αίμα που έχουν ως ύψιστη Αρετή τον Πατριωτισμό και έχουν βαθιά χαραγμένη στο υποσυνείδητο την φωνή της ελληνικής ράτσας μέσα από την παράδοση και τους ύμνους της.

Εκεί ακριβώς στα μονοπάτια της εθνικής αυτογνωσίας θα συναντήσουμε τον πρώτο εθνικό ύμνο της Ελλάδος. Θα ακούσουμε αμέσως τους Έλληνες να εξυμνούν και να δηλώνουν την ευγνωμοσύνη τους στο ελληνικό σπαθί αφού εκείνο ήταν ο παράγοντας που έδωσε στο λαό μας την ελευθερία του. Θα ακούσουμε τον υμνογράφο να μας λέει πως οι Έλληνες πολεμούν πάντοτε για την Πίστη στο Θεό και την Λευτεριά της Πατρίδος αρνούμενοι να πωλήσουν αυτές τις Ελληνικές Αξίες στον καιρό της ειρήνης και να τις εγκαταλείψουν στο Πεδίο της Τιμής. Θα ακούσουμε ένα θεσπέσιο κάλεσμα και μια επιτακτική προτροπή για Ιερή Ελληνική Μάχη. Θα νοιώσουμε πως η Ελληνική Τιμή δεν είναι εξαγοράσιμη μπροστά σε χρηματαγορές, ελληνοτουρκικές συγκυριαρχίες και παγκόσμιες διακυβερνήσεις.

Τα μνημόνια και οι συνθήκες που δεν μεγαλώνουν την Ελλάδα ξεσχίζονται. Τα χρέη διαγράφονται στέλνοντας στους δανειστές πεσκέσι τους δανειζόμενους υποτελείς. Οι εισβολείς νικιούνται από ελληνικά σπαθιά στη φωτιά της μάχης. Και το Ελληνικό Έθνος στα χέρια άφοβων Ελλήνων Εθνικοκοινωνιστών ζητάει επίμονα την αποκατάσταση της εθνικής του κυριαρχίας και στην πιο απομακρυσμένη σκλάβα ελληνική γη http://www.youtube.com/watch?v=agtV8D_g3oU.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: