ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ


ΑΘΗΝΑ 10-6-2011.

Τελικά κατά πως φαίνεται με τις κακοτοπιές που απαντούμε μπροστά μας και τα ναρκοπέδια που σπέρνουν στην καθημερινότητα πατρίδος και λαού οι γνωστοί άγνωστοι τρομοκράτες της ανθρωπότητος και οι τοπικοί επιστάτες τους, εκείνο που επείγει να σμιλέψουμε ως δόρυ και ασπίδα του ελληνισμού μας είναι η ενότητα του λαού. Είναι το στοιχείο εκείνο που φρόντισαν από τους πρώτους ένδοξους χρόνους της φυλής μας να εξαλείψουν οι εχθροί μας ώστε να συντρίψουν την κοινή συμπεριφορά και δράση του Ελληνικού Έθνους που βασιζόταν στο κοινό Αίμα, τα κοινά ήθη, τον κοινό πολιτισμό. Σπέρνοντας σαν τώρα παρόμοια φτηνά δέλεαρ, ακριβούς εκβιασμούς, δανεικές ομηρίες και εχθρικές διεκδικήσεις.

Αλλά για να καταφέρουν οι τότε και πάντα βάρβαροι, οι ίδιοι ακριβώς που αργότερα και στις μέρες μας ντύθηκαν την ενδυμασία συμμάχου, οι αληθινοί μισέλληνες, να γονατίσουν την κοσμοκρατόρισσα και εκπολιτίστρια της οικουμένης Ελλάδα έπρεπε να αναδείξουν αδυναμίες και να πλάσουν διαφορές ανάμεσά μας. Είναι στην ανθρώπινη φύση η ύπαρξη τρωτών σημείων και η προσπάθεια διάκρισης ακόμη και σε ατομικό επίπεδο να ζουν ανάμεσα και στις πιο γερές και υγιείς κοινωνίες. Αν λοιπόν η μανία της ξένης και άκοπης λατρείας για εξουσία και χρυσό γίνει ασθένεια που καταλαμβάνει τον άνθρωπο, τότε αυτός θα φτιάξει πλαστές διαφορές για να κομματιάσει την Πολιτεία και να φτάσει πιο γρήγορα μα βρώμικα στην κορυφή.

Το κομμάτιασμα της φυλής γεννά παρατάξεις και οι Ιδέες γίνονται κόμματα. Η ύπαρξη των Ιδεών δεν είναι φυσικά το εμπόδιο στο δρόμο της Ελληνικής Ράτσας. Το ζητούμενο είναι η σύνθεση των βέλτιστων πολιτικών προτάσεων από τους πλέον Άριστους πολίτες με γνώμονα το ήθος, την αξία και τον πατριωτισμό. Στην Ελλάδα άλλωστε γεννήθηκαν πολιτεύματα και η δομική συμμετοχή του λαού ολάκερου στα κοινά του τόπου. Αλλά πάντοτε επιλεγόταν το πολίτευμα που ταίριαζε στον λαό δίχως προσμίξεις.

Οι προσμίξεις δεν υπήρχαν ούτε σε πολιτειακό ούτε σε εθνοφυλετικό επίπεδο. Αλλά το πολίτευμα υπηρετούσε τον λαό κι όχι ο λαός το πολίτευμα. Και μόνον τότε ανατρεπόταν το πολίτευμα όταν στρεφόταν αυτό σε βάρος της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας. Και όποιος στρεφόταν ενάντια στην πατρίδα, τελείωνε οριστικά τον κύκλο του στα σπλάχνα αυτής. Και η ύπαρξη των διαφορετικών προτάσεων στρεφόντουσαν αποκλειστικά στην υπηρεσία μιας Πατρίδος μεγάλης και ανόθευτης με πολίτες που φρόντιζαν την λευτεριά τους και την κοινωνική ευημερία ώστε να κατακτήσουν την δική τους ευημερία.

Ο αυθεντικός αυτός ελληνικός τρόπος πολιτικής διοίκησης ανατράπηκε όταν εκδιώχτηκε η τουρκιά από ένα τμήμα των εδαφών μας για να έρθει η κομματοκρατία. Για να χωρίσουνε κοτζαμπάσηδες και «φιλέλληνες», πολιτικάντηδες και «σύμμαχοι» τον ελληνικό λαό σε αγγλόφιλους, γαλλόφιλους και ρωσόφιλους σε πρώτη φάση και ύστερα σε δεξιούς, σοσιαλιστές και αριστερούς οι σημερινοί δυνάστες της ζωής μας. Να χωρίσουνε αυτούς τάχα που νοιαζόντουσαν πιότερο για Πατρίδα από εκείνους που τάχα νοιαζόντουσαν πιότερο για κοινωνία. Και αυτούς πάλι από εκείνους που τάχα νοιαζόντουσαν πιότερο για εργατικά δικαιώματα. Κουραφέξαλα δηλαδή και ψευτιές για ανόητους και κουρασμένους ανθρώπους από ηγετίσκους απατεώνες και αγύρτες. Την μόνη διαφορά ανάμεσα σε όλους αυτούς την κάνανε μέχρι τις μέρες τις δικές μας στην πραγματικότητα πράκτορες ημεδαποί και ελληνόφωνοι ψευτοέλληνες ταγοί.

Ο τόπος αυτός εδώ όμως είναι ιερός και ποτισμένος με αίμα ηρώων και μαρτύρων μέχρις τις μέρες μας. Είναι η δική μας Ελλάδα που ανήκει μονάχα σε Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Η επιδίωξή μας είναι η καρποφορία της γης μας, η προκοπή της ράτσας μας και το μεγάλωμα της Πατρίδος μας. Και αυτή η επιδίωξη η ελληνική θα αποδιώξει τις διαχωριστικές επιδιώξεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης για σκοπούς ξένους. Οι Έλληνες δεν είναι και δεν τους πρέπει να είναι δεξιοί ή αριστεροί ή ό,τι άλλο παράταιρο θέλει ο «περιούσιος» νεοταξισμός. Ο Έλληνας δεν είναι πολίτης ενός κόσμου πλουμιστού. Δεν είναι ο αληθινός Έλληνας κοσμοπολίτης και κοσμοπλανεμένος, αλλά πολίτης του Ελληνικού Έθνους και πρωταφέντης ηγεμών του κόσμου αυτού ελέω Θεού.

Οι Έλληνες αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας. Αγωνιζόμαστε προκειμένου να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια ελληνική πατρίδα και μια κοινωνία αξιοσύνης και δικαίου ώστε να βαδίσουν αυτά επάνω σε σίγουρα θεμέλια και διδαχές ώστε να μεγαλώσουν νέες γενιές Ελλήνων τούτα τα αγαθά. Να βαστάξουμε την ελληνική λαλιά αντάμα με την εθνική παραγωγή και την ελληνική πατρίδα ψηλά. Ξεσχίζουμε λοιπόν τις πλαστές διαφορές, γιατί πολύ απλά ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ http://www.youtube.com/watch?v=bZAyLR7_rKk&feature=player_embedded#at=20. Αυτή είναι η προσταγή του Ελληνισμού και του Εθνικοκοινωνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: