ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΣΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 30-6-2011.

Ο καταιγισμός των εκβιασμών σε βάρος της Πατρίδος μας στην κατεύθυνση της εξαγοράς της δημόσιας περιουσίας και της εθνικής γης είναι προϊόν της βαριάς εξάρτησης εξαγορασμένων συνειδήσεων. Εξαγορασμένες συνειδήσεις που έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις πολιτικής εξουσίας και ευθύνης με μόνο προσόν τους την υποταγή σε ξένα συμφέροντα. Η δρομολόγηση των πολιτικών κατευθύνσεων έχει δοθεί προ πολλού σε κάποια σκοτεινά νεοταξικά λαγούμια και τα συμβόλαια υποταγής του ελληνικού λαού λαμβάνουν στην κατοχική Βουλή έτοιμη και προσυνεννοημένη σφραγίδα εγκρίσεως.

Αυτή φυσικά η προκατασκευασμένη δημοκρατία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προϊόν ελληνικής νοηματικής επεξεργασίας ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ως έννοια το καλύτερα τάχα δομημένο πολίτευμα για το λαό. Ακόμη όμως κι αυτή η πραγματική ελληνική δημοκρατία της αθηναϊκής πολιτείας δεν έχει καμία σχέση με τον εφιάλτη που βιώνει ο λαός μας. Η ανηθικότητα, η διαφθορά, η αγοραπωλησία εξουσιών και συνειδήσεων, η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, η μετατροπή του πολίτη σε δούλο και φιλοξενούμενο στην ίδια του την πατρίδα αποτελούν λογικά συμπτώματα της αντεθνικής και αντιλαϊκής αστικής δημοκρατίας που βολεύεται με την ειρηνική σκλαβιά της Πατρίδος και τη νεκρική σιγή του λαού στη διάθεση σκοτεινών και ξένων υπάρξεων που κρύβονται όπισθεν λαοπρόβλητων δήθεν ηγετών.

Ο σιωνιστής πρώην πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας κατά τα έτη 1868 και 1874 έως 1880 Ντισραέλι είχε πει κάποτε με ειλικρίνεια για την «καλή» και «αγαθή» δημοκρατία και τους εκπροσώπους της τούτα τα λόγια: «ο κόσμος κυβερνάται από εντελώς διαφορετικά πρόσωπα από αυτά που φαντάζονται εκείνοι που δεν βρίσκονται πίσω από αυτή τη σκηνή»! Και έχει απόλυτο δίκιο. Ακόμη και οι επιβαλλόμενοι πολιτικάντηδες του έθνους δια της προπαγάνδας, της πλύσεως εγκεφάλου και των στημένων δημοσκοπήσεων δεν έχουν την παραμικρή συγγενική σχέση με τη φυλή που στέλνονται να διοικήσουν. Ο ίδιος ο λαός ζητάει την κατανόηση των προβλημάτων και της ιστορίας του από ανθρώπους που ούτε έχουν βιώσει την ίδια καθημερινότητα ούτε διαθέτουν εθνική συνείδηση όντας ξένοι.

Μα θα μου πει κάποιος. Είναι όλοι οι ταγοί της πατρίδος ξένοι; Και θα απαντήσω τούτο. Πρώτα απ’ όλα η βούληση ενός έθνους εκφράζεται, καθρεφτίζεται και εφαρμόζεται από την ηγετική τάξη. Ποτέ δεν είπε κανείς ότι το ψάρι βρωμάει από την ουρά αλλά από το κεφάλι. Το ίδιο το σώμα λαμβάνει εντολές από τον εγκέφαλο και τις εκτελεί δια των χεριών και των ποδιών.

Η λαϊκή μάζα έχει ανάγκη να εμπιστευτεί έναν ευφυή και πατριώτη ηγέτη. Η ίδια η θέση του είναι ικανή να ποδηγετήσει το λαό αφού θεωρεί ότι ο ηγέτης του την αξίζει. Είναι η φυσική και απολύτως λογική ροπή της ασκήσεως εξουσιών από τους καλύτερους πολίτες της εθνικής κοινότητας. Με τη διαφορά ότι το πολίτευμα της αστικής δημοκρατίας δεν στηρίζεται στο κοινό αίμα και δεν προωθεί το έθνος αλλά στηρίζεται στον πολίτη του κόσμου και προωθεί την παγκοσμιοποίηση.

Σ’ αυτά λοιπόν τα πλαίσια επιλέγονται πειθήνια πρόσωπα που έχουν εγκαίρως εισχωρήσει στα σπλάχνα της φυλής και εκπαιδεύονται στα διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα της υπό νεοταξικό έλεγχο Δύσης και των ΗΠΑ. Η εκπαίδευση των μελλόντων «φωστήρων» και εκκολαπτόμενων «ηγετών» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εντολών και παραδόσεων την προσαρμογή στις αρχές του διεθνισμού και της πολυπολιτισμικής «συνύπαρξης» των λαών. Μαθήματα που χαρακτηρίζονται από αντιρατσιστικές συνυπάρξεις, καταργήσεις συνόρων, παγκόσμιες συναδελφώσεις και οικονομικά συστήματα, συγκεντρώσεις πλούτου και εξουσιών στους ολιγάρχες παγκόσμιους κυβερνήτες. Οι στοές και οι λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ που μεθοδεύουν κρίσεις, κερδοσκοπούν από αυτές και σκαρώνουν «απελευθερωτικούς» πολέμους, στήνουν εξουσιαστικά ανδρείκελα στις αστικές δημοκρατίες που στήθηκαν γι’ αυτό ακριβώς το σκοπό μέσα από την παροχή ψεύτικων ελευθεριών http://www.youtube.com/watch?v=MVKPfsl2_4w&feature=share.

Η Ελληνική Κοσμοθεώρηση απέναντι στη δουλεία του νεοταξισμού αντιπαρατάσσει την Αριστοκρατία του Έθνους. Προτάσσει την σφυρηλάτηση γερών και σφιχτοδεμένων εθνικών κοινοτήτων που στηρίζονται στους άρρηκτους δεσμούς του κοινού αίματος και της αρχέτυπης κοινωνικής συνύπαρξης. Οι κοινές επιδιώξεις και η προσήλωση στην προαγωγή του κοινού φυλετικού συμφέροντος καθοδηγούν με σταθερά βήματα την λαϊκή κοινότητα κάτω από την ασφάλεια που εμπνέει η καθοδήγηση των πλέον Άριστων Πολιτών σε ήθος, αξιοσύνη και πατριωτισμό. Είναι το πλαίσιο εκείνο που μπορούμε να αποδώσουμε ως Εθνικιστική Αριστοκρατία μέσα από την ιδεολογία του Εθνικού Κοινωνισμού. Η κοινή ενέργεια για τον έλεγχο της κτήσης και της περιουσίας του Έθνους ενώνει τον λαό και του δημιουργεί την έμφυτη ανάγκη της αδέσμευτης και δυνατής εθνικής οντότητας. Κοινές ενέργειες στην παιδεία, την εργασία, την κοινωνία, τον πολιτισμό, τον διεθνή περίγυρο επάνω στις εγγενείς και μόνο δυνάμεις.

Αντιλαμβανόμαστε τον πόλεμο που δέχεται λοιπόν η Ελλάς. Αλλά έχουμε κάνει τις επιλογές μας. Επιλέγουμε τον Ελληνισμό μας και σηκώνουμε ψηλά τα λάβαρα της Ελληνικής Φυλής και της Αριστοκρατίας του Έθνους. Είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και νοιαζόμαστε μονάχα για Ισχυρή Ελλάδα και Ελεύθερους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: