ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ



ΑΘΗΝΑ 2-4-2013.


Το πολιτικό τοπίο των χρυσοθήρων και των σκοπών τους ξεκαθαρίστηκε. Οι λύκοι τίναξαν από πάνω τους τις προβιές και τα προσωπεία φύγανε από τις άθλιες μουτσούνες τους. Οι δε ελληνόφωνοι παρίες με τον φερετζέ που μας υπεδείκνυαν τούς πλαστούς παραδείσους και τους «σοφούς» φίλους τής αλλοδαπής για βοηθούς και συνέταιρους απεδείχθησαν ότι στερούνται της μέγιστης ανθρώπινης σοφίας. Αυτής του Έλληνα Ηγέτη που έχει ανοικτά τα μάτια καρδιάς και ψυχής ελληνικής.

Οι θεραπαινίδες της παγκοσμιοποίησης μάς υπέδειξαν μάλιστα κατόπιν έξωθεν εντολών ως συμμάχους τούς δανειστές των εθνών και φίλους των Τούρκων Σιωνιστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης τούς οποίους καλοδέχτηκαν ως διώκτες του ελληνικού εθνικισμού. Για να γυρίσουν τούτοι οι αιώνιοι ανθέλληνες να πουν πως οι παλιές οι έχθρες με την Τουρκία δεν υπάρχουν πια και γίνανε εκ νέου καρδιακοί φίλοι.

Μας είπαν ακόμη οι νεοκοτζαμπάσηδες πως θα μας προσέξει πολύ η «ευρωπαϊκή» οικογένεια και πως οι παλιές οι κατοχές δεν θα γυρίσουν ξανά πίσω. Πως πλούτη και αίμα ελληνικό θα σμίξουν μέσα στις θυρίδες της οικουμένης για το καλό «μας». Φτάνει να διαλέξουμε τη σωστή αυλή και να γίνουμε συνετοί ρίχνοντας το ψωμί των παιδιών μας και την πατρίδα στα βρώμικα χέρια εκείνων που θέλουν να εξουσιάσουν έθνη, λαούς, πίστη και οικονομία.

Βλέπουμε και ακούμε ταγούς τής ελληνικής κοινωνίας σε κάποιους άμβωνες της γλυκιάς μας Ορθοδοξίας να μιλούνε στο λαό με τη γλώσσα του κατακτητή. Να μιλάνε στην ακριτική και ποτισμένη από αίμα Ελλήνων Ηρώων Θράκη Μας αποκαλώντας τούτα τα άγια χώματα με ονόματα που είχε δώσει ο Τούρκος κατακτητής. Προσκυνοχάρτια που ταιριάζουν στην βουλή των ανθελλήνων και στρέφονται ενάντια στο μέλλον των παιδιών μας και την εθνική μας ανεξαρτησία.

Δεν υπάρχει λοιπόν αμφιβολία ότι βρισκόμαστε στην εποχή των βλάσφημων, των ανόητων και των δειλών. Όμως αυτό το τέλμα είναι θέμα Θείας Πρόνοιας και Φυσικής Νομοτέλειας να φύγει μακριά από την πατρίδα μας. Οι διαγκωνισμοί των προσωρινών ισχυρών για πλούτη και εξουσίες θα φέρουν πόλεμο και συρρίκνωση των υπερφίαλων. Και εμείς θα πρέπει να διαλέξουμε αν θα πάμε στο δρόμο της σύνεσης και του πατριωτισμού, της πίστης και της απαίτησης για λευτεριά και μεγάλωμα ή αν θα κάτσουμε να περιμένουμε το φρικτό τέλος των εφήμερων λαών.

Τίποτα δεν χάθηκε οριστικά για το Τρανό Ελληνικό Έθνος. Τουναντίον, τώρα ξεκινάει η ανάσταση του Γένους μας και η ανάβαση στην ηγεσία των Ζωντανών Εθνών. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα χαράζει το δρόμο του αγώνα για την εθνική αντίσταση και την υπερίσχυση τής Φυλής μας με γνώμονα τις προγονικές μας αξίες και την αξιοσύνη ενός λαού διψασμένου να κτίσει κάστρο δημιουργίας και επιβολής των δικών του θελημάτων και συμφερόντων.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε ψυχή και σώμα με την εργατικότητα, τον πατριωτισμό μα και τη δύναμη του εκπολιτιστή και του πολεμιστή ώστε να δώσουμε νέα πνοή στην αποστολή της Φυλής μας. Ακούμε πιο δυνατά από ποτέ τα λόγια του Πιττακού του Μυτιληναίου, ενός εκ των επτά σοφών της Αρχαίας Ελλάδος, πως είναι έργο των σοφών να προβλέψουν τη συμφορά πριν έρθει. Και ακόμη πως είναι έργο των γενναίων να αντιμετωπίσουν τη συμφορά όταν έρθει.

Γκρεμίζουμε τα σκοτάδια των ολετήρων του αυθεντικού ελληνισμού μας και κάμουμε πράξη τις σεπτές παρακαταθήκες. Απομακρύνουμε τους σαπιορήτορες και τους γυμνοσάλιαγκες που ξέρανε τους σκοπούς του γυρολόγου μισελληνισμού και προνόησαν την παράδοση του λαού μας στα γαμψά του νύχια. Καταδικάζουμε τους «φωστήρες» του ραγιαδισμού που τυγχάνουν απεριόριστα δειλοί, αφού φέρανε από το μονοπάτι της προδοσίας τα φιρμάνια της πτώσης, σε τέλειο αφανισμό.

Η συμφορά έχει διαβεί το κατώφλι μας και δεν πρόκειται να σταθεί σ’ ένα μέρος. Μας θέλει ηττημένους και χρεοκοπημένους ως έθνος, να βλέπουμε τον αφανισμό της πατρίδος βουβοί και μοιραίοι. Όποιος πιστεύει πως μπορούμε να αποφύγουμε τον πόλεμο με την οικιοθελή αιχμαλωσία είναι απόβλητος και ανάξιος να επικαλείται ψήγματα ελληνικότητος. Είναι κανονισμένο από μέσα και από έξω από τα σύνορα να συμβούν και οι δύο ατιμώσεις.  

Οι σοφοί του Γένους ξαναζούν μέσα μας. Αναβιώνουν στους Έλληνες εκείνους που πιστεύουν σε Θεό και σε Ελλάδα. Είμαστε εμείς όλοι που έχουμε ανοικτές τις καρδιές μας στην αρχέγονη φυλετική ψυχή και φωνή θέτοντας αγάπη, λογική και τόλμη υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ πίστεως και πατρίδος. Έτοιμοι να εξοβελίσουμε τους μιαρούς με την πίστη μας που είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. Με την προνοητικότητα πως σκοπός μας είναι να βαστούμε πατρίδα καθαρή και σκήπτρα ελληνικά με το πνεύμα και το ατσάλι.

Η αποφασιστικότητα των Γενναίων θα συντρίψει την παγκοσμιοποιητική συμφορά με το ξίφος του Εθνικού Δικαίου και του Έλληνα Στρατιώτη. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα στήσει πάνω στη σαπίλα νενέκων και βαρβάρων τα λάβαρα με τον γαλανόλευκο σταυρό, τον μαίανδρο και τον δικέφαλο αετό. Οι σειρήνες του νεοταξισμού θα βουβαθούν διά παντός σε χώμα ελληνικό. Ο καιρός της κατάκτησης νικών και της ελληνικής κυριαρχίας καταφτάνει σε μια κραταιά και εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: