ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 14-4-2013.

Υποκρισία, θανατικό και μιζέρια. Κατοχή και «σωτηρία», ένα πράμα μπερδεμένο μπροστά στα μάτια ενός ολάκερου λαού που αργοπεθαίνει. Σφαίρες, τόκοι και διεκδίκηση γης ελληνικής από λαθρομετανάστες και τοκογλύφους και βαρβάρους σε βάρος ελληνικών ψυχών. Το κακό το ριζικό όμως θέλει πεισιθάνατα θύματα και αποδοχή των βρικολάκων της παγκοσμιοποίησης και του ραγιαδισμού που μας γυροφέρνουν.

Όλη αυτή η μαυρίλα βρίσκει υπερασπιστές αυτόκλητους τούς διάφορους ψευτοανθρωπιστές και ψευτοχριστιανούς που θυμούνται την ελληνική κοινωνία όταν θέλουν να τη λεηλατήσουν και να την μπασταρδέψουν. Και το Θεό τον πιάνουν στο στόμα τους όταν αναζητούν ερείσματα και πειθώ ανάμεσα στα θύματά τους, τον ίδιο τον ελληνικό λαό, μα και όταν θέλουν να σύρουν μαζί Πατρίδα και Πίστη στην παγκόσμια υποταγή τού ενός «περιούσιου» αφέντη.

Ήρθε η ώρα να μας πάρουν το χρυσόμαλλο δέρας τού γεωφυσικού πλούτου. Η Τουρκία το γνωρίζει και έχει αρχίσει να εκδηλώνει την «συμπαράστασή» της στον πόνο και τον πλούτο τού Ελληνισμού μας. Οι Τούρκοι ξεναγούνται στα μνημεία τής κατοχής που ονειρεύονται να τα αναστηλώσουν σε χώμα ελληνικό και τα φίδια που γυρεύουν τη Μακεδονία Μας πιάνουν πάλι τις κουβέντες τού συμβιβασμού στην Εσπερία. Οι Αλβανοί κατσαπλιάδες σκοτώνουν ελληνόπουλα και οι σιωνιστές διατάζουν τούς ψευτοκυβερνήτες να πολεμήσουν τον Ελληνικό Εθνικισμό.

Μην περιμένουμε τίποτα από τους ελληνόφωνους συνεργάτες τού μισελληνισμού. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία διότι δεν τους γέννησε αυτή. Έχουν τόση σχέση με την ελληνική κοινωνία όση έχει το καρκίνωμα με την υγεία. Την καταστρέφουν γιατί αυτή είναι η αποστολή τους. Δεν έχουν επάνω τους ελληνικότητα και χριστιανισμό. Η πατρίδα μας για το Σύστημα είναι ένα συνονθύλευμα από Ισλάμ, νεοταξίτες, γενίτσαρους και εμποράκους των εθνών.

Αλλά ένας τέτοιος πολίτης δεν έχει καμία σχέση μήτε με Ελλάδα μήτε με Θεό μήτε με τον ίδιο τον άνθρωπο. Τα δε παγκόσμια αφεντικά τους έχουν αποβάλλει πάσα σχέση με τις αξίες που νοηματοδότησε το Έθνος μας.  Είναι άπιστοι και απάνθρωποι που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο και έχουν κλειδώσει την καρδιά τους στον μόνο «ναό» που εισέρχονται, στα θησαυροφυλάκια τους.

Βαδίζουν στην παγκόσμια διακυβέρνηση σκορπώντας κρίσεις και αμέσως μετά πολέμους, παίζοντας την ανθρωπότητα ως τραπουλόχαρτα για να την κάμουν μια αποδεκατισμένη μάζα υποχείριων υπηκόων. Έχουν απορροφήσει την ψευτοευρώπη και νομίζουν πως θα κάνουν το ίδιο και στην Πατρίδα τού Φωτός. Έχουν βαφτίσει τα πολιτικά και τα οικονομικά τους προγράμματα με ονόματα κίβδηλα που παραπέμπουν σε ωραίους σκοπούς. Ειρήνη, αγάπη, συνεργασία. Κι όλα αυτά για να αιχμαλωτίσουν έθνη και λαούς.

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οι Αξίες και οι Παραδόσεις μας δεν είναι κούφια λόγια αλλά Αρχές και Ιδέες που έχουν ενσωματωθεί στην βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία του Ελληνισμού μας. Η Πίστη και ο Πατριωτισμός μας παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τον Χριστιανοκοινωνισμό και τον Εθνικοκοινωνισμό μας που δεν είναι παρελκυστικοί και αποπροσανατολιστικοί λόγοι αλλά θεματοφύλακες και πρόμαχοι της Ελληνικής Φυλής. Είναι τα δομικά υλικά τού νου και της φύσης μας, η ίδια η Ελληνική Φυλή. Ο Χριστός, το Έθνος και η Ελληνική Κοινωνία αποτελούν την κεφαλή, την καρδιά και το κορμί σε έναν ενιαίο και αδιάσπαστο οργανισμό.

Όποιος μας ζητεί να διαχωρίσουμε μια ενότητα από τον ίδιο μας τον εαυτό είναι σαν να μας ζητάει να στερηθούμε το δικαίωμα στην δημιουργία και τη ζωή. Διότι αν αφήσουμε στην άκρη ένα τμήμα της φύσης μας δεν θα είμαστε πια Έλληνες. Ομοίως αν εξακολουθήσουμε να τους επιτρέπουμε να μας σκοτώνουν τα εθνοφυλετικά μας αδέλφια αδιάφοροι και σιωπηλοί, αν δηλαδή επιτρέψουμε να καταλύουν και από έναν ναό Θεού και Ελλάδος, αυτό ακριβώς που είναι ο Έλληνας, τότε θα γίνουμε υπόλογοι σε εμάς και τα παιδιά μας.

Αλλά αυτό δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ ως Έλληνες, ως Χριστιανοί και ως Εθνικιστές. Αν είναι οπισθοδρομισμός η άρνηση της παγκόσμιας και αντίχριστης διακυβέρνησης, τότε εμείς είμαστε οι πρώτοι και κύριοι οπισθοδρομικοί ενάντια στην δουλεία. Είμαστε πολεμιστές τού φωτός και της θυέλλης, οι πρώτοι της Πίστης και εξανθρωπιστές της πλάσης.

Το Αίμα των Αγίων και των Ηρώων έχει στερεώσει αιώνες ολάκερους τον Ελληνισμό και τον έχει οδηγήσει άπειρες φορές από τη Σταύρωση στην Ανάσταση. Κι αν το «περιούσιο» άδικο έχει βάλει σκοπό να βασιλεύσει, δεν έχει υπολογίσει τον Βασιλιά της Οικουμένης που έχει για στράτευμα Έλληνες με την Γαλανόλευκη και τον Δικέφαλο Αετό στην πρώτη γραμμή τού Αγώνα. Και Κοσμοκρατορία του Φωτός την Μεγάλη Εθνικιστική Ελλάδα.

Ο Εθνικοκοινωνισμός και ο Χριστιανοκοινωνισμός μας είναι οι οδικοί χάρτες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Σημαίνουν πως δεν ανοίγουμε τα τείχη και δεν παραδίδουμε τα προσκυνήματα της Φυλής. Ο Χριστιανοκοινωνισμός μας είναι οι πολεμίστρες ήθους και αυτοθυσίας και ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι το πολεμικό άρμα για την επιβολή ελληνικού δικαίου και ισχύος. Η ελληνική γη είναι μονάχα δική μας και για ανάπτυξη έχει το μεγάλωμα που τής πρέπει. Χέρια ξένα στα παιδιά μας όταν σηκώνονται κόβονται. Και ο Σταυρός του Χριστού Μας στην Σημαία είναι φύλακας και οδηγός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: