ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 18-4-2013.

Λυσσομανούν οι κακοί δαίμονες τού έθνους μας για τις παρεμβάσεις τού Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος και την προβολή των θέσεών του που πολλές φορές διαστρέφουν. Λένε οι κοινοί εχθροί ελληνισμού και εθνικισμού πως αποτελούμε κίνδυνο για τη δημοκρατία, για τις ευφάνταστες «μειονότητες», για την ειρήνη τής υποταγής στους «γείτονες», για τα «περιούσια» συμφέροντα και άλλα παρεμφερή. Η αλήθεια είναι ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί κίνδυνο για τους δωσίλογους και τις συνομιλίες που κάνουν εκείνοι για την εμβάθυνση τής εξαθλίωσης τού λαού και τής εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας.

Εκεί που κυριολεκτικά φαίνεται η γύμνια των επιχειρημάτων των εχθρών μας, εντός και εκτός συνόρων, αλλά και η σκοπιμότητα των κηρυγμάτων μίσους σε βάρος τού εθνικισμού μας είναι όταν επιχειρούν να μας συνδέσουν με κινήματα τού εξωτερικού και ξένες προσωπικότητες. Επιδιώκουν κατ’ αυτόν τον τρόπο να ακυρώσουν τον πρωτογενή τρόπο σκέψης τής ιδεολογίας μας και την αρχέγονα ελληνική καταγωγή της ενώ παράλληλα μας κατηγορούν για τις δουλείες που ουσιαστικά πράττουν οι ίδιοι και τα διεθνή αφεντικά τους.

Έτσι λοιπόν μας απευθύνουν υποτιμητικά τον λόγο αρνούμενοι να σταθούν στους αληθινούς μέντορες και ήρωες τού Ελληνικού Εθνικισμού. Δεν θα ακούσετε ποτέ όλους αυτούς τους ευαίσθητους τάχα και δημοκράτες κατήγορούς μας να μιλούν για τον Εθνικό Κυβερνήτη Ι. Μεταξά εκτός κι αν τους πιάσει η δικτατορική τους παραφιλολογία, ενώ ο Εθνάρχης μας ήταν εκείνος που έφτιαξε ολάκερο το σύγχρονο εργατικό μας δίκαιο και είπε το Όχι στην προσπάθεια κατάλυσης δια των όπλων τής εθνικής μας κυριαρχίας. Τα δε «δημοκρατικά» αφεντικά τους και οι προσκυνημένοι καθεστωτικοί παρέδωσαν την χώρα δια των τόκων και συνομιλούν με την Άγκυρα.

Δεν θα ακούσετε ποτέ να αναφερθούν σε καμία απολύτως προσωπικότητα που εμπνέει τους αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών. Για τον μεγάλο Ίωνα Δραγούμη που μας είπε πως εμείς θα πρέπει να θεωρήσουμε πως μπορούμε να σώσουμε το Έθνος μας. Πως θα πρέπει να πάρουμε το δρόμο τής ζωής και του πολέμου ή αλλιώς να κάτσουμε και να σαπίσουμε. Και ακόμη πως ο Ίων Δραγούμης ήταν εκείνος που μίλησε για το συνταίριασμα εθνικισμού και σοσιαλισμού σε μια νέα Ιδέα.

Αλλά και ο τραγικός στο τέλος της ζωής του Περικλής Γιαννόπουλος είχε προκαλέσει τους σύγχρονους κηφήνες και δυνατούς τού καιρού του, ίδιους σαν τους τωρινούς, λέγοντας πως δεν θα μας κρίνουν τα αγριογούρουνα της Εσπερίας, αυτοί που εμείς τους δώσαμε πολιτισμό και φορεσιά αλλά εμείς θα κρίνουμε εκείνους. Και ακόμη είχε προτρέψει το λαό μας να αφήσει τα σάλια και τις κλάψες και να πιάσει το σπαθί για να βρει και να κερδίσει το δίκιο του.

Οι μέντορες οι δικοί μας κάμανε λόγο για κοινωνική δικαιοσύνη και ελεύθερη Ελλάδα. Η δε μεγάλη διαφορά τους ήταν ότι δεν μένανε στα λόγια αλλά προχωρούσανε σε άμεσες πράξεις. Είναι αυτές οι πράξεις που μεγαλώσανε την πατρίδα μας και έφεραν ανθρώπινες συνθήκες μέσα στα εργοστάσια. Όλα τούτα δημιουργήματα ελληνικών χεριών από ηγέτες που δεν υπολόγισαν κανενός είδους κόστος, δίνοντας ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

Μα και οι πνευματικοί μας ταγοί υπήρξαν οι εμπνευστές των αγώνων τού έθνους στις πιο δύσκολες κατοχικές στιγμές. Σαλπιγκτές στους δύσκολους καιρούς και διδάχοι σε ολάκερη τη ζωή τους για την αγάπη στο Θεό, στην πατρίδα, στον συνάνθρωπο. Ο Κωστής Παλαμάς θεωρούσε ένα πράμα με τη φύση τού Έλληνα τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό. Καλούσε το λαό να φανεί αντάξιος των προγόνων του και οδός εθνικής υπερηφάνειας για τα παιδιά του, παραδίδοντας μαθήματα ήθους και ανδρείας για να συνεχίσουν εκείνα το ένδοξο διάβα της Φυλής μας.

Οι δικοί μας οι ήρωες είναι ο Λεωνίδας και ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος που με την αυτοθυσία τους αρνήθηκαν να παζαρέψουν το μέλλον τού Ελληνισμού στους νεοταξίτες τού καιρού τους και τα βαποράκια τους. Είναι ο Μεγαλέξανδρος που σαν είδε το θράσος των βαρβάρων να καταλύσουν την Ελλάδα, ένωσε τους Έλληνες και προχώρησε στην κατάλυση τού κράτους των βαρβάρων και στην ανάδειξη τής πατρίδος μας σε Μεγάλη Δύναμη και Κοσμοκρατορία. Κραταίωσε τον Ελληνικό Πολιτισμό και σάρωσε τους αλαζόνες της Ύλης και του κλεμμένου χρυσού.

Οι δικοί μας οι μέντορες μάς καλούν να υπερισχύσουμε των βαρβάρων προετοιμάζοντας τα ελληνόπουλα γι’ αυτόν τον σκοπό από τα πρώτα τους βήματα. Ο Αριστοτέλης και ο Ισοκράτης το είπαν ξεκάθαρα και δίχως ψευτοανθρωπιστικές κορώνες στους εκπαιδευτικούς λόγους τους. Και ο Ηρόδοτος μας είπε πως εκείνος ο Έλληνας που έχει δικαίωμα και υποχρέωση να φέρει τον Τίτλο Τιμής να ανήκει στη Φυλή μας είναι εκείνος που έχει εγγράψει αυτό το δικαίωμα στο Αίμα, τη Φυλή, την Πίστη, τις Παραδόσεις και τη Γλώσσα του.

Έξω πια από την πατρίδα μας γυρολόγοι και σαπιορήτορες και άπιστοι. Η Ελλάς διαθέτει τα παιδιά της και τον εθνικισμό της. Έχει την Πίστη και τα Νάματα τής Φυλής της. Τον Λαϊκό Εθνικισμό της και την Νέα Ελλάδα που έρχεται να πάρει πίσω τον κόσμο που της έκλεψαν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: