ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ




ΑΘΗΝΑ 24-4-2013.

Το καθεστώς ολάκερο συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τον ελληνικό λαό με τα φοβικά σύνδρομα τής Ελλάδος που θα κακοπάθει τάχα έξω από το ευρώ. Καμώνεται πως ευπρεπίζεται από τις λίστες καλύπτοντας τους ενόχους. Τάζουν «δεξιοί» και αριστεροί κοινωνική σωτηρία αλυσοδένοντας το Έθνος.

Ένας ολάκερος θίασος από προσκυνημένες και εθνικά αποστειρωμένες υπάρξεις εμπαίζει το λαό την ώρα που εκείνος λιμοκτονεί προκειμένου να ολοκληρωθεί το περιβάλλον μετάβασης τής Ελλάδος από ανεξάρτητο κράτος σε απολύτως χειραγωγούμενο κατεχόμενο μόρφωμα. Οι τραπεζικές λειτουργίες έχουν εκχωρηθεί στην τρόικα, η ανέχεια ενισχύεται διαρκώς από μέτρα πτώχευσης, οι στρατιές των Ελλήνων ανέργων αυξάνονται, η εγκληματικότητα και η λαθροχειρία από λαθρομετανάστες και τοκογλύφους ρημάζουν τον τόπο και την εθνική παραγωγή.

Είναι σαφές λοιπόν ότι οι οικονομικές διεργασίες κινούνται έξω από την λογική τής υπηρέτησης τού εθνικού συμφέροντος. Όλα κινούνται στην τροχιά τού ξεπουλήματος τής Πατρίδος με την διάλυση τής ελληνικής κοινωνίας όταν μεθοδεύεται η λεηλάτηση τού ελληνικού πλούτου που φυλάσσουν έως σήμερα η γη και η θάλασσά μας στα σπλάχνα τους.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες βάζουν μπροστά έναν ψεύτικο στόχο στο όνομα τού ευρωπαϊκού νομίσματος που τώρα πια θα δώσει τη θέση του αργά αλλά σταθερά στο παγκόσμιο νόμισμα. Την ίδια στιγμή απομακρύνουν τον Έλληνα από την εργασία του στερώντας από τον ίδιο το ψωμί και το σπίτι, από δε την πατρίδα την μόνη οδό διαφυγής από το αδιέξοδο. Έτσι η Ελλάς, δεμένη πιο πολύ στο άρμα τής τοκογλυφικής παγκοσμιοποίησης, στερείται τη δυνατότητα αυτάρκειας και λήψεως εθνικών αποφάσεων.

Ζούμε λοιπόν την διεθνοποίηση τής οικονομίας μας παράλληλα με τον μαρασμό, την ανασφάλεια και την διεθνοποίηση στον κοινωνικό μας ιστό. Διαδικασία ολέθρου που επιτυγχάνεται με την ομηρία ολόκληρων γειτονιών και χωριών από τις συμμορίες παρακρατικών και λαθροκατσαπλιάδων. Η ελληνική κοινωνία βιώνει με αυτόν τον τρόπο έναν πρόσθετο απομονωτισμό βυθιζόμενη στην απελπισία που συχνά ακολουθείται ακόμη και από την απώλεια ελληνικών ψυχών που έρχονται να προστεθούν σε όσους χάνονται από την κρίση και τη φτώχια.

Πίσω από το ξεστράτισμα τής κοινωνίας και της οικονομίας έρχεται με ταχύ ρυθμό η ήττα στις εθνικές μας υποθέσεις και ο κατακερματισμός τής πατρίδος μας. Η οικονομική ένδεια χρησιμοποιείται ως αίτιο αδυναμίας για την προάσπιση τής γης και τής ιστορίας μας. Οι υποχωρήσεις που μεθοδεύονται θα είναι απείρως πιο επικίνδυνες από την «κρίση», αφού οι απώλειες στο εδαφικό ζήτημα που έπονται τής απώλειας στην εθνική κυριαρχία δεν θα μπορέσουν να αποκατασταθούν αν επιτρέψουμε να συμβούν.

Έχουμε λοιπόν τις εισόδους τής Τουρκίας στη Θράκη να μεθοδεύονται κάτω από την μύτη των ανευθυνοϋπεύθυνων των Αθηνών για τον προσεταιρισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων με το πέπλο συσκότισης από τα συστημικά ΜΜΕ. Το κακό συνεχίζεται με την απαίτηση μερτικού εκ μέρους τής Άγκυρας στους υδρογονάνθρακες τού Αιγαίου Μας που έρχονται να ξεμπροστιάσουν τις τεράστιες ευθύνες των προδοτών τού ελληνόφωνου καθεστώτος στις λεγόμενες γκρίζες ζώνες. Γκρίζες ζώνες που έρχονται τώρα να φτιάξουν την γέφυρα τής καταλήψεως ελληνικού ζωτικού χώρου μαζί με τα μνημόνια τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Φυσικά οι πολυδιαφημισμένες κυβερνητικές ενέργειες για την χάραξη τής ελληνικής ΑΟΖ ουδέποτε τέθηκαν σε εφαρμογή. Ένα ζήτημα που βάζουν στο περιθώριο τόσο οι σοσιαλφιλελεύθεροι ευρωλιγούρηδες όσο και οι αριστεροί λαθρολάγνοι, αμφότεροι θεραπαινίδες τής παγκοσμιοποίησης.

Η δε συρρίκνωση τής εθνικής μας κυριαρχίας επεκτείνεται στο μείζον ζήτημα τής Μακεδονίας Μας τής οποίας το όνομα οι προσκυνημένοι ολόκληρου τού καθεστώτος είναι έτοιμοι να εκχωρήσουν και τυπικά με την έσχατη πρόταση τού «περιούσιου» μεσολαβητή τού ΟΗΕ Νίμιτς. Αλλά όνομα που εκχωρείται καθ’ οιονδήποτε τρόπο τεκμηριώνει εχθρικές διεκδικήσεις όταν εμείς απαρνούμαστε την σκλαβωμένη Βόρεια Μακεδονία Μας.  

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν αποδέχεται καμία απολύτως διεθνοποίηση και κανέναν απολύτως συμψηφισμό τής οικονομίας και των εθνικών μας υποθέσεων. Δεν παραχωρούμε ούτε μια σπιθαμή ελληνικής γης στους τυμβωρύχους ψευτοσυμμάχους και τα βαρβαρικά τους υποπόδια που κυνηγούν τον ορυκτό πλούτο και τους υδρογονάνθρακες που υπάρχουν στη γη που μας ζητούν. Ξεσχίζουμε όλα τα σχέδια και τις συμφωνίες τής υπαγωγής μας σε μια άμορφη παγκόσμια μάζα.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές η σωτηρία, η ανάπτυξη και η ισχύς τής Πατρίδος μας εξασφαλίζονται με την ανεξαρτησία των ενεργειών μας, τη διασφάλιση τής εθνικής μας περιουσίας και τον απρόσβλητο χαρακτήρα τής εθνικής μας ταυτότητας. Η κοινωνία και η οικονομία κινούνται αποκλειστικώς στην οδό τού ελληνικού έθνους αφού τις λύσεις διαθέτουν μονάχα οι Έλληνες και η πηγή τους βρίσκεται στην γη που μας θρέφει αιώνες ολόκληρους.

Αδέσμευτη και εθνικιστική διακυβέρνηση και καθαρμός τής κοινωνίας μας από ξένους και προδότες. Σκάψιμο τής γης μας και επένδυση τού εθνικού μας θησαυρού στην κίνηση εργασίας, οικονομίας και έθνους ελληνικού. Άμεση χάραξη των κυριαρχικών μας ζωνών και αμείωτη διεκδίκηση τής επέκτασης των ζωτικών μας χώρων σε γαίες προσωρινά αλύτρωτες. Κοινωνία μυριόστομη και καθάρια ελληνική που θα χαλάσει τις φωλιές των εχθρών τού Έθνους μας και θα χτίσει Μεγάλη Ελλάδα, Μάνα για τα παιδιά της και φόβητρο για τις νεοταξικές σκιές. Τίποτα λιγότερο από τούτα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  


Δεν υπάρχουν σχόλια: