ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΔΥΜΑ

ΑΘΗΝΑ 26-4-2013.

Το θάρρος υπερτερεί τού θράσους και η πίστη υπερτερεί τής απιστίας. Και όπως ο Χριστός μας έφτασε για εμάς τους ανθρώπους από την Σταύρωση στην Ανάσταση, έτσι ακριβώς οφείλει και το Ελληνικό Γένος που ο ίδιος ο Θεός ευλόγησε να σταθεί στα πόδια του πιο λαμπρό από πριν. Αλλά για να συμβεί αυτό μέσα στον καιρό τής απιστίας και τού θράσους πρέπει το φως τού πολιτισμού και τής αντρειοσύνης να κατακαύσει τα δεσμά τής δουλείας.

Στον τόπο μας, στην Γη των Αγίων και των Ηρώων συνηθίζουμε να λέμε πως η Λευτεριά και η Ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα. Αυτό το αξίωμα άλλωστε το έχουμε κάνει και τραγούδι. Όμως σήμερα η Ρωμιοσύνη μας βάλλεται από διεθνιστές και πολυφυλετιστές, τα μιαρά ανθρωπάρια τής παγκοσμιοποίησης που έχουν επεδράμει ως εξουσία, ως παραεξουσία, ως γυρολόγοι, ως φίλοι τάχα. Και η ημιτελής Λευτεριά μας έχει υποστεί πλέρια πλήγματα δεχόμενη νέες απειλές από εκείνους που τους ανοίξαμε την πόρτα τής Φυλής.

Η λήθη τής ιστορίας είναι μεγάλο ελάττωμα και όποιος δεν λαμβάνει τα μαθήματά της απειλείται να σβήσει από το χάρτη. Την ελευθερία μας εμείς οι Έλληνες δεν την πήραμε μήτε μέσα από αλισβερίσια και παζάρια μήτε μέσα από καλοσύνες ηλίθιες και ανοχές στον μισελληνισμό μήτε κάτω από σημαίες ξένες. Αυτοί όλοι που μας καλούν στις βρώμικες συναλλαγές είναι υπόλογοι και θα δώσουν λόγο στο σκληρό δικαστήριο που θα σχηματίσουν δίκαιοι Έλληνες Εθνικιστές.

Την ελευθερία μας την πήραμε με το σπαθί και με το αίμα και μόνον έτσι είναι γραφτό και δίκαιο να συμβεί. Οι κουβέντες είναι μονάχα για πολιτικάντηδες και αυτοί το ξέρουμε πολύ καλά πλέον, δεν έχουν καμία σχέση με την Πίστη και την Πατρίδα μας. Έλληνας και σκλάβος που αποδέχεται την σκλαβιά του πολύ απλά δεν είναι Έλληνας. Όπως ακριβώς είναι αρνητής τής ρωμιοσύνης του και εκείνος που πουλάει τις αξίες του και δέχεται ξένους για ανώτερους και διαχειριστές τής γης του.

Ο Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του, λατρεύει τα παιδιά του, σέβεται τις θυσίες των προγόνων του και θέλει το έθνος του αποκαταστημένο είναι το δίχως άλλο εθνικιστής. Είτε το έχει πει στον εαυτό του και την ψυχή του είτε το έχει ομολογήσει μαζί με την Ορθή Πίστη του είτε απλώς το έχει βιώσει ασυναίσθητα, ανήκει στο Έθνος με όλο του το είναι. Καιρός λοιπόν τώρα είναι να ενωθούμε ως Στρατιώτες τής Ελληνικής Φυλής και να ετοιμαστούμε για τις αντάρες που μέλλουν να έρθουν και να δοξάσουν την πατρίδα μας.

Δεν τρομάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οι γρυλισμοί τού τέρατος τής παγκοσμιοποίησης ούτε η συσπείρωση των προβατόσχημων λύκων τού ψευτορωμέϊκου. Και δεν πρόκειται να τρομάξει τον Ελληνισμό μας η κίνηση των κατσαπλιάδων να κάμουν λένε κόμμα για να κάνουν την «Τσαμουριά», την Θεσπρωτία μας δηλαδή και την Ελεύθερη Ήπειρο αλβανική. Αυτό που θα συμβεί είναι η απελευθέρωση τής σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου Μας που θα γίνει και πάλι ελληνική. Και κατσαπλιάς στον τόπο μας όποιας βάρβαρης λαλιάς δεν θα μείνει ούτε ένας.

Πήρανε αέρα όλοι οι θρασείς που τους στηρίζει ο τύραννος εμποράκος των εθνών. Κάμανε λένε συμφωνία οι Κοσοβάροι με τους Σέρβους. Και λοιπόν; Το ξέρουμε πολύ καλά πως οι τελευταίοι πιστοί στην λευτεριά και τα εθνικά ιδεώδη βρίσκονται ανάμεσά μας. Είναι γεννήματα τούτης τής γης, είναι Έλληνες. Μπορεί να μπήκαν οι «περιούσιοι» τόκοι στη ζωή μας, αλλά αυτό θα πάψει μαζί με την οριστική καταδίκη τού σύγχρονου Εφιάλτη, τού πολιτικαντισμού. Όμως Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο, τα φυσικά οχυρά τού ελληνισμού που ζητάνε βάρβαροι και ψευτοσύμμαχοι δεν θα τα πάρουνε ποτέ.

Νομίζουν πως δεν γνωρίζουμε τι ζητάνε; Νομίζουν πως δεν βλέπουμε τα σηκώματα και τα αγαπητηλίκια των λαθρομεταναστών με τη βοήθεια και τον παρά διεθνισμού και νεοταξισμού; Τις παράτες των πρακτόρων τής Τουρκίας και των Σκοπίων στον αιματοβαμμένο βορά, την επιχείρηση πτώσης τού ηθικού τού λαού και τού στρατού μας και άλλα τινά; Κούνια που τους κούναγε!

Κοσσυφοπεδοποίηση σε γη ελληνική δεν θα ευδοκιμήσει. Η Βόρεια και η Ανατολική Θράκη θα γίνουν ελληνικές. Και η Βόρεια Μακεδονία θα γίνει ελληνική. Και πάσα αλυσοδεμένη γη θα γίνει ελληνική. Έλεος σε πράκτορες και προδότες δεν πρόκειται να δείξει το ελληνικό εθνικιστικό ποτάμι. Την οικονομία μας θα την φτιάξουμε ευθύς μόλις λάβουμε εξουσία ελληνική και σχίσουμε τα μνημόνια. Τα άγια χώματα όμως που πότισαν με αίματα και δάκρυα οι πατεράδες και οι παππούδες μας και τον πλούτο που έχει ο Θεός για εμάς και οι μνήμες θα ανθίσουν και θα δώσουν καρπούς ελληνικούς.

Ήρθε ο ευλογημένος καιρός των Ελλήνων να ολοκληρώσουν το ποθούμενο όλων των πληγωμένων απελευθερωτικών αγώνων που μείνανε στη μέση. Ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί ο εθνικός δεσμός μας και να γίνουν  σωστά αδέλφια δίδυμα λευτεριά και ρωμιοσύνη. Με την ατσάλινη καρδιά τού λαού, με την Πίστη στο Θεό και τη χρυσοστόλιστη αυγή τού Έθνους, τον Στρατό και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: