ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 23-4-2013.

Οι ελληνόφωνοι διαχειριστές τής εξουσίας έχουν βαλθεί βάσει έξωθεν εντολών να μετατρέψουν το εθνικό μας κράτος σε πεισιθάνατο προτεκτοράτο και νόθο πολυφυλετικό μόρφωμα. Η δημόσια ασφάλεια και η εθνοφυλετική συνοχή δεν εξυπηρετούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών τυράννων. Η αναρχία, το κυνήγι των μαγισσών σε βάρος πατριωτών και εθνικιστών, η εκτροπή και τελικά το χάος είναι τα στοιχεία εκείνα που σκορπούν τον φόβο και τελικά την υποταγή των κουρασμένων ραγιάδων.

Χρησιμοποιώ μάλιστα αυτόν τον χαρακτηρισμό σε όλους τους τόνους για να γίνει επιτέλους αντιληπτό ότι αυτήν την εικόνα έχουν για τον χειμαζόμενο λαό μας οι δεσμώτες πολιτικάντηδες που δεν έχουν διόλου ελληνισμό επάνω τους. Ως εκ τούτου οι ανθελληνικές ενέργειες που πράττουν είναι σύμφυτες με το καθεστώς τους. Οι δε αποτυχίες τάχα των γραικύλων στο ζήτημα τής εμπέδωσης τού αισθήματος ασφάλειας είναι στην πραγματικότητα στοχευμένες επιτυχίες.

Πρέπει λοιπόν να γίνει σαφής διαχωρισμός των Σωμάτων Ασφαλείας από το πολιτικό σύστημα της χώρας. Οι φρουροί τού νόμου τηρούν τον όρκο τους για την προστασία τού κράτους και των πολιτών από την παρανομία και τους υπονομευτές ακόμη και με την ίδια την ζωή τους ως αντίτιμο. Οι ίδιοι άλλωστε, όπως και το σύνολο τού ελληνικού λαού που αγαπάει Θεό, Πατρίδα και Οικογένεια Ελληνική, χειμάζουν στον ίδιο βαθμό. Όμως οι υπονομευτές έχουν γίνει ηγεσία τού κράτους και οι παράνομοι μαντρόσκυλα και εναλλακτικοί εξουσιαστές τής αφελληνισμένης και αιμορραγούσας Πολιτείας.

Το ψευτορωμέϊκο έχει αναγορεύσει σε προμάχους και τιμητές τής ψευτοδημοκρατίας του τους διεθνιστές συμμορίτες και συνέταιρούς του στην παγκοσμιοποίηση. Συμφωνούν άλλωστε σε όλα. Στην ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών που μας κουβαλήθηκαν για την διάρρηξη τού κοινωνικού μας ιστού και την εξάπλωση τής εγκληματικότητας τού πεμπτοφαλαγγίτη. Στην αποβολή τής ελληνικής ιθαγένειας από κοινωνία και σώματα ασφαλείας. Στην πολεμική συμπεριφορά ενάντια στους Έλληνες στην ψυχή και το Αίμα Εθνικιστές. Στην δημιουργία κοιτώνων για τους λαθροεισβολείς και την δημιουργία κοινωνικών συγκρούσεων των γνωστών πασίγνωστων που διαθέτουν ακόμη και κοινοβουλευτική έκφραση.

Οι εκφραστές τής θλίψης και τής υποταγής, φιλελεύθεροι και μαρξιστές, συνεργάζονται τέλεια στην μνημονιακή σύνθλιψη τού λαού. Έχουν μοιράσει τους ρόλους τού νομοθέτη και τού ψευτοεπαναστάτη που διαμαρτύρεται τάχα προστατεύοντας τους εισβολείς και ξεσπούν την μήνη τους στους ντόπιους μεροκαματιάρηδες και τους Εθνικιστές. Και όταν θα έρθει η ώρα να οδηγήσουν τα πράγματα σε μια Ελλάδα απορφανισμένη από Έλληνες και εθνικά ακρωτηριασμένη από τοκογλύφους και βαρβάρους, τότε θα δημιουργήσουν το μεγάλο μπλοκ «δεξιών» και αριστερών παγκοσμιοποιητών.

Όπως φαίνεται η ώρα τής ενώσεως τού κόμματος των κομμάτων ήρθε. Όμως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα τους χαλάσει την όρεξη. Για εμάς τους Εθνικιστές η εμπέδωση τού αισθήματος τής δημόσιας ασφάλειας είναι κορυφαίο αγαθό και ύψιστη υποχρέωση τής Πολιτείας προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνοχή και η ενότητα τού ελληνικού λαού. Είναι δε αποφασιστικής σημασίας προϋπόθεση ώστε να εξασφαλιστούν οι προοπτικές και οι στόχοι τού Έθνους για την ανάπτυξη και την ισχυροποίησή του.

Η Πίστη στους Δεσμούς Αίματος, στους Κανόνες Δικαίου και στους Νόμους της Φυλής είναι πολιτική επιλογή τού Λαϊκού Εθνικισμού που δεν χωράει καμία διαπραγμάτευση. Η πάταξη τού εγκλήματος στην σκληρή του μορφή θα πραγματοποιηθεί με την επαναφορά τής θανατικής ποινής όταν αφαιρείται ζωή και στρέφεται κατά των ελληνόπουλων. Η διάπραξη ποινικά κολάσιμων ενεργειών από αλλοδαπούς ακόμη και τής πλέον ήπιας μορφής θα οδηγεί στην απέλαση τού δράστη και στην απόδοση ποινής στον ελληνόφωνο που τον καλύπτει με την θέσπιση τού ιδιώνυμου αδικήματος.

Οι γιάφκες των παρακρατικών θα διαλυθούν και οι ενέργειες που θα στρέφονται ενάντια στο εθνικό συναίσθημα και τα σύμβολα τού Ελληνικού Έθνους θα αντιμετωπίζονται ως ενέργειες εσχάτης προδοσίας. Είναι η δικαιότερη αντιμετώπιση όσων βλάπτουν την κοινωνική ομαλότητα προκειμένου να κάνουν εκείνοι παρέα σε όσους παζαρεύουν τους κόπους τού λαού και την εθνική μας κυριαρχία. Ουδείς πολιτικός λόγος, ουδεμία πολιτική συμμετοχή και κοινωνική παρουσία στον ανθελληνισμό.

Το ποινικό μητρώο και η μεταναστευτική διαδικασία είναι ζητήματα που θα πρέπει να συσχετιστούν. Η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών στις ελληνικές φυλακές αποδεικνύει αυτήν την αναγκαιότητα αλλά και την σκόπιμη αμέλεια τού καθεστώτος. Άμεση λοιπόν εφαρμογή τού νόμου των απελάσεων αφού και μόνη της η παράνομη παρουσία είναι θεμέλιο άνομων ενεργειών. Και η προστασία τής φυλετικής μας καθαρότητας συνάδει με ένα κράτος που θέλει να ζήσει δίχως τον κίνδυνο τής αλλοτρίωσης ή τον φόβο στο δρόμο και το σπίτι. Οι δε «ισλαμικές ανοίξεις» και οι ψευτοεπαναστάσεις σε βάρος τού λαού μας δεν έχουν καμία θέση στην πατρίδα μας.  

Η χαλάρωση των ποινών ομοιάζει με την ανεφάρμοστη πολυνομία. Εξαχρειώνουν τα ήθη και δίδουν χώρο παρουσίας στην παρανομία. Καλλιεργούν δε το αίσθημα ότι μπορεί κάποιος να αδικεί ελεύθερα κάποιον άλλο. Η κάθαρση στις οδούς από το εμπόριο ανθρώπων και θανάτου είναι άμεση προτεραιότητα με τον αφανισμό των διακινητών. Το Ελληνικό Έθνος δεν αυτοκτονεί και δεν ενεχυριάζεται. Και η κάθαρση θα φτάσει από την κορυφή ως την βάση τού ψευτορωμέϊκου που θα κατεδαφιστεί από την αληθινή Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: