ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ



ΑΘΗΝΑ 7-4-2013.


Η διάκριση των πολιτικών στρατοπέδων είναι ξεκάθαρη και οφθαλμοφανής. Από την μια πλευρά της όχθης, στο πλευρό των εισβολέων με τους τόκους και τις λόγχες, βρίσκονται οι προσκυνημένοι διεθνιστές, δούλοι κανονικοί. Ένας σιχαμερός εσμός προδοτών. Και από την άλλη πλευρά τής όχθης βρίσκονται οι πατριώτες εθνικιστές, αγέρωχοι και ελεύθεροι Έλληνες ενάντια στο δουλοπρεπές καθεστώς των τοποτηρητών της παγκοσμιοποίησης.

Η διπλωματία των «περιούσιων» αγωγών με τον οθωμανικό φερετζέ και τα οικονομικά κουρέματα που έρχονται να συμπληρώσουν την επίθεση εξαθλίωσης στα νοικοκυριά, την εργασία και την άμυνα του Ελληνικού Έθνους βουλώνουν το στόμα όσων βλέπουν ανάπτυξη και συνεργασία με τους ανθελληνικούς λύκους. Από την άλλη πλευρά όσοι βλέπουν την λύση στο κοινό «ευρωπαϊκό» νόμισμα και την αποφυγή μιας πολεμικής σύγκρουσης ας αναθεωρήσουν άποψη. Διότι αυτό που έρχεται είναι το παγκόσμιο νόμισμα και η παγκόσμια διακυβέρνηση.

Όμως παγκόσμια διακυβέρνηση δίχως αίμα και πόνο για να πειστούν οι ατίθασοι λαοί και να ολοκληρωθεί η καταστροφή των εθνικών και οικονομικών υποδομών δεν γίνεται. Οι τρομοκράτες των λαών και οι γυρολόγοι έμποροι των εθνών θέλουν να επιφέρουν το τεχνητό αδιέξοδο ώστε να φοβίσουν τους ραγιάδες. Γιατί έτσι αντιμετωπίζουν τους ελεύθερους λαούς. Και για να ακριβολογούμε τους ελευθεροδούλους αφού οι ηγέτες τους είναι μιλημένοι σε όλα τα «συμμαχικά» στρατόπεδα.

Σπέρνουν λοιπόν φόβο και πλάνη παρόμοια στην περίπτωση του Ελληνικού Έθνους, από την Μητροπολιτική Ελλάδα έως την Κύπρο. Φίλοι δεν υπάρχουν μεταξύ των διαφόρων εταίρων. Από την κατεχόμενη Ευρώπη έως τη Ρωσία και την Εσπερία. Ο διεθνής σιωνισμός κάνει θραύση και ετοιμάζεται για την μεγάλη σύγκρουση με τον πληγωμένο, σκλαβωμένο μα υπερήφανο και αυτοκρατορικό Ελληνισμό μας.

Νικητής και περιφερειακή δύναμη στην περιοχή μας θα γίνει μονάχα ένας. Κι αυτός θα είναι ο Ελληνισμός ως ηγέτης των χριστιανικών λαών. Αλλά για να ολοκληρωθεί το γράμμα των καιρών και η Θεία Βούληση πρέπει να πετάξουμε στον Καιάδα τούς ελληνόφωνους εκφραστές τής δουλοπρέπειας και να εξασφαλίσουμε την ισόβια απόσυρση αυτών από τις ζωές μας. Συγγνώμη δεν δίδουμε σε κανένα δυνάστη και προσκυνοχάρτι δεν παρέχουμε αφού κανέναν ανώτερο επάνω από τον ελληνικό λαό δεν αναγνωρίζουμε.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την προμετωπίδα του αγώνα για εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία εγείροντας συνειδήσεις και θυμίζοντας την αληθινή ταυτότητα της Φυλής μας. Φιλελεύθεροι, μαρξιστές και σιωνιστές, νεοταξίτες από όλα τα σημεία του ορίζοντα χτυπούνε με κακοδοξίες και ψεύδη τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό όπως ακριβώς συμβαίνει με το όμορφο δέντρο που δίδει τους καλούς καρπούς. Και τα όπλα τους είναι όλων των ειδών. Από τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα μέχρι την υποτιθέμενη ασυμβίβαστη σχέση της ιδεολογίας μας με την Πίστη των Πατέρων μας και από την ανάπηρη δημοκρατία τους έως τα κηρύγματα της μικρής πλην προσκυνημένης ψευτοελλάδας τους.

Εμείς λοιπόν ως Έλληνες και ως Εθνικιστές αρνούμαστε να ταυτίσουμε το καθεστωτικό και πολιτικάντικα «ορθό» ψευτορωμέϊκο με την δική μας γνήσια Ελλάδα Ανδρείων Ελλήνων. Δεν δεχόμαστε καμία συμφωνία με τον ξένο παράγοντα που μας ζητάει να πεινάσει ο λαός μας για να ζήσουν οι τραπεζίτες και να εκχωρήσουμε εθνική κυριαρχία και ιστορικά δικαιώματα για να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα τής γης οι μολυσμένοι. Δεν μπαίνουμε στη λογική των ηττημένων με τα διακυβερνητικά συμβούλια Τουρκίας και Ισραήλ για να σκορπίσουμε τον γεωφυσικό μας πλούτο προκειμένου λένε να μην ανοίξει ρουθούνι.

Θέλουν Ελλάδα δίχως Έλληνες και πόλεμο για την τερατογένεση που επιδιώκουν οι παγκοσμιοποιητές. Και οι δουλοπρεπείς έχουν συμφωνήσει στο σύρσιμο της Πατρίδος μες στη λάσπη. Θέλουμε Ελεύθερους Έλληνες και Δυνατή Ελλάδα δίχως νταβατζήδες στη ζωή μας και θα το επιτύχουμε. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εσωτερικό μέτωπο και θα το πράξουμε.

Εφιάλτες και ζήτουλες σε ξένες αυλές δεν χωράνε ανάμεσά μας. Η Ελλάς είναι καμωμένη για αγωνιστές που λατρεύουν το φως και την πολιτισμική γέννα την ελληνική. Επάνω από οποιονδήποτε επίπλαστο κοσμοπολιτισμό υπάρχει η ευημερία και η αξιοπρέπεια του λαού μας. Δεν είμαστε πολίτες του κόσμου της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είμαστε οι εκπολιτιστές της Νέας Ελλάδος που σπάει τις αλυσίδες της σκλαβιάς και κατακτά την θέση που της ανήκει μες στα ελεύθερα έθνη, αυτή του Ηγέτη.

Τον τόκο και το χρέος εμείς οι Εθνικιστές τα μετρούμε με τα χαμόγελα των παιδιών μας, την εργασία, την αξιοσύνη και το μεγάλωμα της Εθνικής Γης. Τους θρασείς που μας προσβάλουνε τους αποσύρουμε από την κοινωνία και τον χάρτη. Και τον Θεό τον δοξάζουμε που μας έδωσε Τιμή πλέρια να γεννηθούμε Έλληνες. Είμαστε οι σημαιοφόροι μιας νέας εθνικής επαναστάσεως, μπροστάρηδες στη πρώτη γραμμή των Ζωντανών Ελλήνων ενάντια στους δειλούς και τους κουρασμένους.

Σ’ εμάς έλαχε ο κλήρος να δώσουμε πνοή στις γραφές των Αγίων και τις νουθεσίες των Σοφών. Να σηκώσουμε επάνω στα ερείπια του ψευτορωμέϊκου τη Μεγάλη Ελλάδα της ανάπλασης του ήθους και του πατριωτισμού ενάντια στην ασχήμια τής ανηθικότητας και τής υποταγής. Δεν μας νοιάζει το πλήθος των εχθρών. Έχουμε Πίστη, έχουμε πάθος για την ελευθερία και μια άγρια χαρά μέσα μας για Ελλάδα Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






     


Δεν υπάρχουν σχόλια: