ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΑΡΧΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 28-4-2013.

Το Ελληνικό Έθνος δεν αποφάσισε να ξεκάνει τον εαυτό του και δεν πρόκειται να το πράξει ποτέ. Άλλοι καταχράστηκαν εξουσίες έχοντας κάμει υπόγειες συναλλαγές και επιζητούν το τέλος μας. Όμως όποιος σκάβει τον λάκκο τού άλλου πέφτει μέσα ο ίδιος. Και εκείνοι που νόμισαν πως μελέτησαν καλά τους Έλληνες και τον ψυχισμό τους θα μετανιώσουν πικρά για τα εγκλήματα που κάμουν σε βάρος μας.
                                                                                                           
Ο Ελληνισμός είναι Έθνος, Φυλή και Αίμα. Δεν είναι εσμός γυρολόγων και τυμβωρύχων διεθνιστών. Και φυσικά δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει άμορφη μάζα εθελόδουλων σκλάβων και πεισιθάνατων υπάρξεων. Το τσαλαπάτημα τής συνείδησης και τού φιλότιμου που επέφεραν παγκοσμιοποιητές και ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες, κράτος και παρακράτος τής υποταγής, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Κακώς τους πληροφόρησαν πως το χρήμα είναι ανίκητο. Νικιέται από το αίμα κείνων που διψούν για λευτεριά και εθνική περηφάνια.

Τρέμουν οι ψευτοσύμμαχοι τού εξίσου ψεύτικου «ρωμαίικου» που μας διοικεί τον ελληνικό εθνικισμό. Τρέμουν την αλματώδη άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος διότι αποτελεί την ζωντανή απόδειξη πως η διεθνιστική ψώρα που μας έστειλαν σαν οσμή θανάτου δεν πιάνει στο Σώμα της Φυλής μας.

Τα εθνικά μας αντισώματα είναι ισχυρά. Δεν κατάφεραν τίποτα με την λαθρομεταναστευτική επιχείρηση αλλοίωσης τής πληθυσμιακής μας σύνθεσης. Γι’ αυτό άλλωστε άφησαν ασύδοτη την ξένη εγκληματικότητα μίσους σε βάρος των Ελλήνων. Ενορχηστρώσανε αντιρατσιστικές παράτες και πάλι φάγανε πόρτα από το λαό μας. Κάμανε μοντέρνες θεσπίσεις για την ρατσιστική εγκληματικότητα. Κι όμως για την προστασία των Ελλήνων το καθεστώς αδιαφόρησε.

Ο οπλισμός που έρχεται στην πατρίδα μας από τα σύνορα αυξάνεται. Κι όμως τα αντανακλαστικά τής Πολιτείας κινούνται με βραδείς ρυθμούς. Όλα γίνονται χάριν στο φιλότιμο των αρχών ασφαλείας. Κι όμως οι αντιρατσιστές αρνητές τής Ελληνικής Φυλής μας είπαν πως θα κάνουνε Τζαμιά. Θα τα φτιάξουνε για να ενσωματώσουν και επομένως να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες.

Τι κι αν υπάρχουν περιστατικά απειλών σε βάρος Ελλήνων. Τι κι αν υπάρχει κίνδυνος μιας «ισλαμικής ανοίξεως» στην Πατρίδα μας! Άλλωστε το παρακράτος και η Αριστερά έχουν αγκαλιάσει την εισαγόμενη δυστυχία. Ανθρώπινα δικαιώματα σου λένε. Και από την άλλη νεοφιλελεύθεροι και σοσιαλισταράδες βρίσκουν τα φθηνά εργατικά χέρια που θα ρημάξουν παραγωγή και οικονομία. Ναι, αυτήν την πρώην εθνική οικονομία που θέλουν τάχα να σώσουν με τις οδηγίες των «περιούσιων» δανειστών.

Όμως οι Έλληνες αντιδρούν. Ζητούν πίσω την Πατρίδα τους. Αμύνονται για το ψωμί των παιδιών τους, την εργασία τους, το πατρογονικό σπίτι που κατέλειπαν οι πατέρες τους, το δικαίωμα να μείνουνε ατόφιοι και πιστοί Έλληνες. Ο λαός μας αποκρούει το διεθνιστικό εμβόλιο τού θανάτου, όμοιο σαν εκείνα τα δήθεν ιατρικά που επιδιώκουν την μείωση των λαών. Βλέπει την βρώμικη επιχείρηση τόκων, πολυφυλετισμού και Τουρκίας, αλλά δεν λυγίζει. Φωνάζει με στεντόρεια φωνή: Είμαι Έλληνας Πολεμιστής και την Γη μου δεν σας τη χαρίζω!

Το είπε εγκαίρως ο Εθνομάρτυρας και μέγας Διανοητής τού Ελληνισμού και τού αυθεντικού Εθνικοκοινωνισμού μας Ίων Δραγούμης. Ο διεθνιστής είναι στοιχείο θανάτου για το Έθνος του. Επομένως όπως ακριβώς ξεριζώνουμε τις επιβλαβείς παραφυάδες για να ανασάνει και να αναπτυχθεί το χωράφι, έτσι ακριβώς πρέπει να ξεριζώσουμε και τον διεθνισμό που γυρεύει να αδυνατίσει την άμυνα από την μέσα πλευρά των συνόρων και να ανοίξει την πόρτα τής Φυλής στον εχθρό.

Τον άκουσαν λοιπόν τον Πατέρα, Φιλόσοφο και Πολέμαρχο τού Γένους οι Έλληνες. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ανθίζει ολούθε στην δήθεν ελεύθερη μα σκλαβωμένη Ελλάδα που την ζώνει σήμερα ο μισελληνισμός. Τα μηχανάκια των δημοσκοπήσεων, όσο κι αν ταΐζονται από νεοταξικά συμφέροντα και νενέκους, όσο κι αν ταΐζουν με αλλοιωμένη εικόνα το λαό μας μαζί με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, δεν μπορούν να κρύψουν την άνοδο τού Ελληνικού Εθνικισμού. Αλλά κι αν μπορούσαν να το κάνουν, έρχονται τα ξένα ΜΜΕ και χαρακτηρίζουν «δολοφόνους» τους Έλληνες Εθνικιστές και «αδικαιολόγητη» την υποστήριξη τού ελληνικού λαού.

Παραμερίζουμε την γνώμη των δολοφόνων και βιαστών τού λαού μας. Η ώρα τής νεμέσεως έρχεται και η τιμωρία θα είναι αμείλικτη. Καλά κάμουν και ξεμπροστιάζονται οι βασανιστές τού λαού μας. Δίδουν μάλιστα και την πηγή τής αντικειμενικής τάχα πληροφόρησής τους. Είναι οι παχυλά αμειβόμενοι ψευτοανθρωπιστές και οι διάφοροι διεθνείς οργανισμοί που νοιάζονται τάχα για την ανθρώπινη δυστυχία εξάγοντας αυτήν μέσα από πολέμους και φυτευτές ταραχές. Είναι οι υποστηριχτές των συγκυριαρχιών με τους βάρβαρους κατακτητές ελληνικών εδαφών. Αυτοί που μας ετοιμάζουν νέα άλωση.

Το εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα γίνουμε κακό παράδειγμα για τα ευρωπαϊκά έθνη δείχνοντας τον σωστό δρόμο με την επιστροφή της Ελλάδος στην Ηγεσία των Δυνάμεων της Ελευθερίας.

Προχωράμε μαζί με το λαό μας στην αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας και τού κύρους τής Πατρίδος μας. Στην αποβολή όλων των ξένων σωμάτων και των ελληνόφωνων κακοπλασιών από την Γη Ελλήνων Ηρώων και Αγίων. Στην ανάπτυξη τής Ελλάδος δια των δικών της δυνάμεων, την καθαρότητα τής εθνικής μας ιδιοπροσωπίας, την άλωση των μισητών μας. Είναι η Μεγάλη Εθνικιστική Ελλάδα τής καρδιάς μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

  










Δεν υπάρχουν σχόλια: