ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 17-4-2013.

Νέες απαιτήσεις των παγκοσμιοποιητών τοκογλύφων, νέα χτυπήματα σε βάρος τής Πίστης μας, νέες ιταμές προκλήσεις σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων και νέες απειλές σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Οι εχθροί τού Θεού και της Ελλάδος αποδεικνύουν στην πράξη το απίστευτο μίσος μα και τον μεγάλο φόβο που νιώθουν για τον πραγματικό τους εχθρό, τον Ελληνισμό. Κι αυτός είναι αρκετός λόγος ώστε να συντομεύσουμε τον χρόνο τής παραμονής των απεσταλμένων τού «περιούσιου» νεοταξισμού στην Γη των Ελλήνων Ηρώων και Αγίων.

Το ιερό χρέος όλων μας είναι να κάνουμε τους φόβους των εχθρών μας πραγματικότητα. Να βαδίσουμε ψηλά στο μέτωπο των νέων προκλήσεων και να γράψουμε ένα ακόμη έπος στην μακραίωνη ιστορία μας. Ο κατήφορος των αιματηρών θυσιών που ζητούν να προσφέρουμε στον σύγχρονο μινώταυρο τής παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης δεν έχει σταματημό. Μας λέγουν να πεταχτούν στο δρόμο, να βγουν από τα σπίτια τους αδύναμοι και άνεργοι και ολάκερος ο λαός προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώληση τής πατρίδος μας στα αρπακτικά τού μισελληνισμού.

Μας ζητούν να βγάλουμε τον Σταυρό από τη Ελληνική Σημαία οι ψευτοευρωπαίοι. Και από την άλλη πλευρά τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Αριστεράς βάζουν βλάσφημες εικόνες που παρουσιάζουν την πρώην – μπορεί και νυν – συντρόφισσά τους και πρώην – ή και νυν – κομμουνίστρια Μέρκελ να εμφανίζεται ως Παναγία βαστάζουσα τον ελληνόφωνο πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά! Κι όλα αυτά όταν το καθεστώς οδηγεί τον δυστυχή και εύπιστο λαό στην ατίμωση, στη φτώχια και στον βιολογικό θάνατο. Μνημονιακοί και ψευτοαντιμνημονιακοί επιδίδονται και στον ψυχικό θάνατο του λαού μας βρωμίζοντας οι αντίχριστοι με τις άθλιες πράξεις τους και την Αγία Ορθοδοξία Μας.

Οι προσβολές των εχθρών μας συνεχίζονται επεκτεινόμενες σε βάρος του Ελληνικού Στρατού και του Εθνικισμού μας. Απαξιώνουν λοιπόν περαιτέρω την επιχειρησιακή δυνατότητα και τις λειτουργικές του ανάγκες  όπως στην περίπτωση των υποβρυχίων που παραμένουν στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά των πενομένων και λιμοκτονούντων εργαζομένων και συρρικνώνουν το στρατεύσιμο προσωπικό. Είναι ήδη γνωστή η υπόθεση τής μειωμένης επάνδρωσης των Ειδικών Δυνάμεων σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες ενός εξαιρετικά μάχιμου Σώματος. Με τους Τούρκους να ζητούν ελληνικές ζώνες κυριαρχίας και πλούτου και να προκαλούν αμφισβητώντας την ελληνικότητα των νησιών μας και της Θράκης μας.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα τού μισελληνισμού των προσκυνημένων και τού σιωνιστικού νεοταξισμού έρχονται οι συνεντεύξεις κάποιων παραγόντων τής «ιστορικής συμμαχίας» Ισραήλ και Ελλάδος στις καθεστωτικές φυλλάδες να μας λέγουν πως το πρόβλημα ανάμεσα στις δύο χώρες και τη «φιλία» τους είναι η Χρυσή Αυγή. Και ακόμη πως αν η «ελληνική» κυβέρνηση δεν κάνει κάτι για να εξαλείψει τον κίνδυνο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν σχέσεις και συνεργασίες!

Λοιπόν, τα πράματα είναι πολύ απλά. Ξέρουμε πολύ καλά και μαζί μας το ξέρει η πλειοψηφία τού ελληνικού λαού ότι μαζί με τα γεωφυσικά χαρίσματα και τα μεγάλης γεωπολιτικής σημασίας περάσματα οι παγκοσμιοποιητές θέλουν την κάμψη των παραγόντων που μπορούν να ανατρέψουν την κυριαρχία τους. Και η νεοταξική κυριαρχία μπορεί να ανατραπεί μονάχα από την ενδυνάμωση τού Ελληνικού Έθνους στην θέση των προσωρινών επικυρίαρχων της οικουμένης. Ζητούν λοιπόν όλοι τούτοι με τόκους και λόγχες και κάθε λογής απειλές την κάμψη τού Εθνικισμού, τής Ορθοδοξίας και τού Στρατού μας.

Το ποτάμι τού Εθνικισμού φούσκωσε, πλάτυνε και εφορμά με ασυγκράτητη ορμή. Βαδίζει μονάχα μπροστά. Δεν γυρίζει πίσω με τίποτα. Στη θέα τής Γαλανόλευκης με τον Σταυρό στη μέση θα τους τρέψουμε σε φυγή. Εκείνοι που νομίζουν πως θα τα βγάλουν πέρα με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, θα δουν τις ελληνικές λόγχες να εφορμούν στο δρόμο τής λευτεριάς απλώνοντας την εθνική μας κυριαρχία δίχως έλεος και αιχμαλώτους. Και το πλαίσιο που θα συμβεί αυτό είναι η νέα Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται να ξεπλύνει την ντροπή τού κατοχικού καθεστώτος και να ξεβρομίσει τον τόπο, δίδοντας ώθηση στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων τού λαού και της φυσικής επάρκειας γης και αγαθών.

Ξεσχίζουμε συμφωνίες υποτέλειας και υποταγής. Ακυρώνουμε τα κομματικά παιχνίδια με τις ψεύτικες διαφορές και τις κοινές συμπλεύσεις διαλύσεως της εθνικής μας ταυτότητας, της πίστης και του πατριωτισμού μας. Η δημοκρατία σοσιαλφιλελεύθερων και αριστερών δεν είναι τίποτα άλλο από το όπλο που σημαδεύει τον Ελληνισμό μας στην καρδιά. Εναντίον όλων λοιπόν, προχωράμε στην ενότητα των Ελλήνων και στην προάσπιση των αξιών μας.

Πολίτευμά μας είναι η Ελλάς και κοινοβούλιό μας είναι ο ελληνικός λαός. Απάντηση στις προκλήσεις είναι η υποταγή και η εξόντωση των θρασέων και αχαμνών εισβολέων. Όπου δεν πείθει ο ελληνικός λόγος και το εθνικό μας δίκαιο, πίπτει η λόγχη. Και για τη διαφθορά που λεηλάτησε το κράτος, υπάρχει η ρομφαία τής Ελληνικής Δικαιοσύνης τού Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος.  

Στην Πατρίδα των Μαρτύρων Ελλάδος και Ορθοδοξίας οι Ναοί μεγαλύνονται και τιμώνται. Τα προσκυνήματα της Πίστης μας εδραιώνουν τον Ελληνισμό μας και τις σχέσεις του με τον Θεό αιώνες ολάκερους.

Ψηλά στο μέτωπο των προκλήσεων για την Νίκη τής Μεγάλης Ελλάδος τού Λαϊκού Εθνικισμού μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





  

  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: