ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΕΛΕΟΣ ΜΗ ΔΕΙΞΕΙΣ



ΑΘΗΝΑ 13-4-2013.

Το ψευτορωμέϊκο που ασκεί την διαχείριση τής πολιτικής εξουσίας είναι ένα πλέριος οίκος ανοχής πάσης βλασφημίας και υποταγής τού ελληνισμού μας. Ένα πλυντήριο καθαρμού ανομιών, ένα κολαστήριο ελληνικών ψυχών και ο κοντινότερος εχθρός τού Γένους μας. Αυτό είναι το κατοχικό καθεστώς των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων και οι θεσμικοί του εκφραστές.

Μην μας ξεγελάει η γλώσσα τους. Δανεική και ανοίκεια είναι κι αυτή σαν τα δάνεια που στήσανε όλοι τους για να φορτώσουνε στις πλάτες τού ελληνικού λαού τα χρέη πολιτικάντηδων και τραπεζιτών. Κι ύστερα ζητούν λένε με τα φορολογικά τους παλιόχαρτα που βαφτίζουν νομοσχέδια εγγυήσεις και τόκους υπερημερίας από τους Έλληνες που καταληστεύουν.

Αλλά τα δάνεια ξεδιπλώνουν τους λόγους και τα αντίδωρα που σέρνουν από κοντά τους. Είναι η εκχώρηση τού ορυκτού πλούτου και των υδρογονανθράκων μας στους αιώνιους εμπόρους των εθνών και τα ενεχυροδανειστήριά τους. Εγγυήσεις για την αποπληρωμή των «χρεών» Μάνας Ελλάδος και Θυγατέρας Κύπρου ο χρυσός, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Και από κοντά βγαίνουν σωρηδόν από το Wikileaks τα τηλεγραφήματα για την απόλυτη συνεργασία ΗΠΑ και Τουρκίας στο Κυπριακό που πάλι επαναλαμβάνεται στις μέρες μας με αφορμή την «κρίση» από κοινού με τον έτερο σύμμαχό τους Ισραήλ.

Αλλά για να εξασφαλίσουν ψευτοσύμμαχοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες την επιτυχία τής μεγάλης αρπαγής τού Έθνους μας προχωρούν στο βάθεμα τής διάλυσης τής ελληνικής κοινωνίας. Οι εχθροί μας έχουν μπει μέσα στην Πολιτεία και μας κομίζουν μαζί με τη φτώχια και τις αυτοκτονίες, την μεθόδευση μιας ισλαμικής εξεγέρσεως. Οι δήθεν απεργίες πείνας στο στυλ τού Μεγάρου Υπατίας, οι φερόμενες απόπειρες αυτοκτονίας και οι επιθέσεις των λαθρομεταναστών τόσο ενάντια σε άλλους λαθρομετανάστες όσο και ενάντια σε αστυνομικούς στα κέντρα φύλαξης λαθροεισβολέων δείχνουν συντονισμό που φτάνει έως την επέκταση τής φλόγας στην ελληνική κοινωνία.

Όσοι Έλληνες έχουν απομείνει με την εντύπωση πως η λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα σε βάρος μας είναι «τυχαία», θα αναθεωρήσουν σίγουρα αυτήν την άποψη. Όπως επίσης δεν είναι τυχαία η φλόγα που έχει ανάψει στις Σκουριές τής Χαλκιδικής στο ζήτημα τής εταιρίας Ελληνικός Χρυσός όπου κάποιοι αριστερόστροφοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την οργή των ντόπιων αλλά και τις εμφύλιες έριδες. Άλλωστε οι ρέμπελοι που έλεγε ο Πατροκοσμάς θα είναι και ξένοι και παρακρατικοί. Αυτή είναι η εκτίμησή μου.

Ποιο κράτος όμως θα σταματήσει το κακό; Αυτό που κατηγορεί τους Έλληνες Εθνικιστές ως «βίαιους» και «εχθρούς» της Πολιτείας; Και ποια Πολιτεία; Αυτή που όπως πολύ σωστά λέει η Χρυσή Αυγή έχει κάνει τη Βουλή πλυντήριο παρανομίας, απατεώνων και καταχραστών με το χάρισμα από τις τράπεζες στα κόμματα εκατομμυρίων ευρώ δανεικών και αγύριστων;

Είναι η ρημαγμένη πολιτεία που δεν είναι σε θέση να επιβάλλει την προσωπική κατάθεση τού μνημονιοφόρου Γ. Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ και λεονταρίζει πως θα πάρει τις γερμανικές αποζημιώσεις τής κατοχής, ενώ αυτό θα έπρεπε να είχε ήδη συμβεί σβήνοντας το χρέος «μας» και δημιουργώντας χρέος τής Γερμανίας υπέρ της Ελλάδος. Αντί αυτού ανέχονται οι ψευτοκυβερνήτες και το καθεστώς τους τις αρνήσεις τού θρασύτατου Σόϊμπλε και πραγματοποιούν νέα φοροκλεπτική έφοδο σε βάρος άνεργων, χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων φορτώνοντας με τεκμήρια διαβίωσης τα σπίτια, είτε ιδιόκτητα είτε ενοικιαζόμενα.

Παραδίδουν τον έλεγχο τού ελληνικού τραπεζικού συστήματος, ό,τι ελληνικότητα τού έχει απομείνει (που δεν του έχει απομείνει και πολύ), στην διάθεση τού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δηλαδή στην τρόικα που θα δώσει Εθνική και Eurobank στα χέρια δικών της ιδιωτικών χεριών. Εξουσία, χρήμα και πόροι πάνε στα χέρια τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Μια ολάκερη γενιά εισέρχεται στο καμίνι τού πιο σκληρού βασανισμού όταν έχουμε φτάσει στο σημείο τα ελληνόπουλα στα σχολεία και τις γειτονιές να παίρνουν από τα σκουπίδια πεταμένες τυρόπιτες για να χορτάσουν την πείνα που σκορπούν ανθέλληνες.

Άνθρωποι τού ντόπιου νεοταξισμού λένε στα πολιτικά τσιράκια της παγκοσμιοποίησης ότι οι επιλογές τους είναι καταστροφικές, όπως το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών που προβλέπει για φέτος ύφεση 4,6% και ανεργία επίσημα καταγεγραμμένη στο 27,6%! Τις όποιες και καλά αισιόδοξες προοπτικές τις αναμένουν από τον τουρισμό και τις επενδύσεις, από τις καλές τάχα προθέσεις των ξένων δηλαδή. Βλέπουν τον Έλληνα ως υπηρέτη και φθηνό εργατικό χέρι, ο δε τουρισμός θέλει και υποδομές που είναι όμως ανύπαρκτες. Και το Ρώϋτερ βλέπει την έξοδο τής Κύπρου από το ευρώ σκορπώντας την σχετική τρομοκρατία βέβαια για το μεγάλο κακό που θα βρει τάχα την ελληνική μεγαλόνησο!

Μεγαλύτερο κακό από τους πολιτικάντηδες – θεραπαινίδες τής παγκοσμιοποίησης που ξεπουλάνε πατρίδα και λαό και ολάκερο τον ελληνισμό δεν υπάρχει. Διότι είναι άλλο πράμα να πολεμάς τον εχθρό σου κατάματα έχοντας καθαρό το Κάστρο τής Φυλής σου και άλλο πράγμα να έχεις μαζί με τους εξωτερικούς εχθρούς σου τους πεμπτοφαλαγγίτες μέσα στο Κάστρο να ανοίγουν τις πόρτες τού Έθνους στα λυκόρνεα.

Είναι άριστο πράμα να έχεις εθνική οικονομία και νόμισμα. Δυστύχημα είναι να έχεις τους πωλητές τής Πατρίδος που αναγνωρίζουν τις γειτονικές διεκδικήσεις σε βάρος ελληνικού εδάφους να δηλώνουν σωτήρες και να ζητούν αριστερά κλειδιά σωτηρίας. Να προσκυνούν νυχθημερόν οι «σωτήρες» όχι βέβαια το Θεό τής Ελλάδος που μάχονται αλλά τα ανίερα χέρια των ελληνόφωνων επικοινωνιακών κέντρων παραπληροφόρησης, ψευδολογίας και τρομοκράτησης των Ελλήνων.

Έγκλημα είναι να παρασιτοζωούν ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι τυχοδιώκτες σπάζοντας περιουσίες και κάνοντας επιθέσεις σε Έλληνες επειδή είναι Εθνικιστές! Να εξακολουθούν οι βιασμοί και οι δολοφονίες Ελλήνων από ξένους και μη παρακρατικούς. Έγκλημα είναι να δίδεται χώρος και παρουσία σε όσους ζητούν να βγάλουμε τον Σταυρό από την Ελληνική Σημαία.

Έγκλημα είναι να αφήνει το καθεστώς ανδρείκελα να αλλοιώνουν την Παναγία και τον Χριστό μας στα «περιοδικά» τους. Να δημιουργούν ελλείψεις προσωπικού στις Ειδικές Δυνάμεις τού Στρατού μας όταν μας ζητούν οι μισέλληνες παράδοση εθνικού εδάφους ή πόλεμο, ενώ κάποιοι βλέπουν λένε τη Χρυσή Αυγή ως το μόνο πρόβλημα στις «φιλικές» σχέσεις Ελλάδος και Ισραήλ!

Να τους πούμε λοιπόν ότι εμείς οι Εθνικιστές αγαπούμε πάρα πολύ την πατρίδα και το λαό μας λαμβάνοντας άριστα τα διδάγματα τής ιστορίας. Και τα διδάγματα τής ιστορίας το λέγουν καθαρά. Στον εχθρό σου έλεος μη δείξεις. Σαν σου γυρέψει πράματα δικά σου, ακόμη κι αν φυσήξει έστω απειλητικά προς το πλευρό σου, φάε τον πριν σε φάει. Κι αν δεις υπηρέτη του ανάμεσά σου μην τον λυπηθείς. Δώσε τον στο δικαστήριο του Έθνους και τέλειωνε μαζί με όλους τούτους.

Δείτε προς επίρρωση αυτής τής αλήθειας τι κάμουν τις στιγμές του πόνου οι εχθροί μας. Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου λέγει μπροστά στον Αμερικανό ομόλογό του στην κατεχομένη πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη πως η κυπριακή κρίση ανοίγει παράθυρο ευκαιρίας για μόνιμη ειρήνη και ανακούφιση στις σχέσεις ΝΑΤΟ και ΕΕ. Παράθυρο ευκαιρίας για την τουρκοποίηση δηλαδή τής Κύπρου Μας μέσω ενός νέου σχεδίου Ανάν και για την λεηλασία τού γεωφυσικού πλούτου τής περιοχής. Ο Αμερικανός φυσικά συμφωνεί. Έχουν βρει μάλιστα και τις τεχνικές επιτροπές για τα σχέδιά τους. Η ελλαδική και η κυπριακή «ηγεσία» άλλωστε τους εξυπηρετεί.

Ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών Κέρι συνεχίζεται το ταξιδάκι στο Ισραήλ όπου μας λέει πως η τουρκοϊσραηλινή συνεργασία θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων στη Μέση Ανατολή. Όμως τα τουρκικά βλέμματα είναι στο Αιγαίο και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ασκούνται με σενάριο την απόκρουση αποβάσεως και την ανακατάληψη βραχονησίδας στην Κω με την κάλυψη ναυτικών πυρών. Ο δε Ερντογάν βλέποντας τον συνωστισμό των «εταίρων» στην περιοχή μας και γνωρίζοντας πως δεν θα κρατήσει η Τουρκία την Κωνσταντινούπολη, προτείνει να γίνει πρωτεύουσα των Ηνωμένων Εθνών!

Στο ζήτημα τής ονομασίας των Σκοπίων ο «περιούσιος» διαμεσολαβητής τού ΟΗΕ Νίμιτς έφερε νέα πρόταση και μας λέει πως η λύση είναι πιο κοντά από ποτέ. Και το όνομα λένε πως είναι «Βόρεια Μακεδονία». Οι Βρυξέλλες βγάλανε ψήφισμα που βλέπει «μακεδονική» γλώσσα και «μακεδονικό» λαό. Και οι σοσιαλιστές συνεργάτες των Σκοπίων στην Βόρεια Ελλάδα ζητούν διδαχή της «μακεδονικής» γλώσσας!

Η ανακατάληψη τής πατρίδος από χέρια ελληνικά ξεκίνησε. Είναι χέρια καθαρά και εθνικιστικά. Η τιμωρία των ενόχων θα ακολουθηθεί από την επανεκκίνηση τής παραγωγής και την αξιοποίηση τού πλούτου μας. Η πτώση τού καθεστώτος τής υποταγής, η αναθεώρηση συμμαχιών και η διεκδίκηση των σκλάβων πατρίδων μας είναι στόχοι αδιαπραγμάτευτοι. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι οδηγός και εγγυητής τής Μεγάλης Ελλάδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 



 





    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: