ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 6-4-2013.


Πολύς λόγος γίνεται για την κάθαρση του πολιτικού τοπίου σε συνάφεια με τη σωτηρία της πατρίδος. Όμως δεν είναι διόλου λογικό να αναμένουμε καθαρτήριες διαδικασίες από αυτούς που βρώμισαν την πατρίδα μας με ανηθικότητα, πόνο και προδοσία όσο καιρό μένει στη θέση του το κατοχικό καθεστώς. Και η σωτηρία τής Ελλάδος από το ναρκοθετημένο οικονομικό σκηνικό είναι υπόθεση μονάχα καθαρών και πατριωτικών ελληνικών συνειδήσεων.

Στο ψευτορωμέϊκο η πίστη στο Έθνος θεωρείται αμάρτημα και τελεί υπό διωγμό. Οι εθνικιστικές φωνές φιμώνονται και οι συκοφαντίες σε βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος κινούνται λαμβάνοντας ενισχύσεις ακόμη και από την σιωνιστοπροσκύνητη Δύση. Οι κατηγορίες γνωστές και τετριμμένες πια. Ναζιστικό και αντισημιτικό κόμμα με ανυπόφορα άτομα λέγει ο «Γάλλος» υπουργός οικονομικών. Να απαγορευτεί άμεσα η Χρυσή Αυγή, σκούζει με ανακοίνωσή του το παγκόσμιο εβραϊκό κογκρέσο.

Προσκυνοχάρτια βέβαια οι Έλληνες Εθνικιστές δεν δίδουν. Μάχονται μαζί με τον ελληνικό λαό για να ανατραπεί η σαπίλα που μας ζώνει. Την ίδια στιγμή μέσα στην προανακριτική επιτροπή για την διαβόητη λίστα Λαγκάρντ ο αρχηγός του κομματικού πτώματος ΠΑΣΟΚ συμπεριφερόταν με αλαζονεία, ο εκπρόσωπος τού Εθνικιστικού Κινήματος Κασιδιάρης ετίθετο σε απαγόρευση θέσεως ερωτημάτων και η συγκάλυψη των ευθυνών στο μεγάλο φαγοπότι σε βάρος της Πατρίδος κορυφωνόταν.

Κανένας όμως από τους ψευτοδημοκράτες που έδεσαν χειροπόδαρα και ενσυνειδήτως την Ελλάδα στα γαμψά νύχια των παγκόσμιων τοκογλύφων και του σιωνιστικού νεοταξισμού δεν έχει να πει τίποτα για την Ελληνίδα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη μετά από πέντε μέρες, φιμωμένη από έναν γυρολόγο λαθρεπιβάτη του κατεχόμενου κράτους μας. Κανείς τους δεν έχει να πει τίποτα για την δολοφονία τής 25χρονης Ελληνοπούλας από τους Αλβανούς παραστρατιωτικούς δραπέτες τής φυλακής των Τρικάλων. Κανείς δωσίλογος δεν είπε τίποτα για τον ηλικιωμένο Έλληνα που αυτοπυρπολήθηκε στην Χαλκίδα και νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση.

Δεν θα πουν τίποτα οι πολιτικοί κηφήνες για τον Έλληνα επιχειρηματία που αυτοπυροβολήθηκε στον περίβολο τής επιχείρησής του στο Ηράκλειο και για τον Μπαγκλαντεσιανό που ασέλγησε σε βάρος 6χρονου ελληνόπουλου στη Λέσβο. Ή για τον Έλληνα που δέχτηκε επίθεση από αναρχοκομμουνιστές έξω από το σπίτι του στο Αγρίνιο γιατί είναι εθνικιστής.

Ολάκερο το καθεστώς έχει πέσει με τα μούτρα να περισώσει τα συντρίμμια του που βουλιάζουν από το βάρος των κλεμμένων. Δεν παίρνουν καμία θέση για την ανασφάλεια και τη λεηλασία των Ελλήνων γιατί είναι αυτό που εκφράζει αυτή η μεγαλειώδης έννοια. Είναι ΈΛΛΗΝΕΣ, κληρονόμοι και ιδιοκτήτες μιας ένδοξης πατρίδος που οι γραικύλοι έχουν πάρει εντολή να την αφανίσουν.

Νομοθετούν την μονιμοποίηση του κεφαλικού φόρου σε βάρος των σπιτιών μας, ακόμη και κείνων που δεν ηλεκτροδοτούνται. Καλούν εργαζόμενους από τρίτες χώρες για να εργαστούν, όταν οι λαθρομετανάστες έχουν κάνει κανονική κατάληψη και εγκληματούν την στιγμή που οι Έλληνες μαστίζονται από ανεργία και τρώνε έως και από τα σκουπίδια ή στην καλύτερη περίπτωση από τα συσσίτια! Χτίζουν Τζαμιά για να έχουν λένε διπλωματικό προβάδισμα τάχα έναντι της Τουρκίας που προωθούν οι ψευτοσύμμαχοι για να λεηλατήσει τον πλούτο μας, ετοιμάζοντας πολεμική σύγκρουση!

Στις ελληνικές φυλακές το 63% των κρατουμένων είναι λαθρομετανάστες. Όμως το ψευτορωμέϊκο δεν συγκινείται. Απλώς διαπιστώνει με απάθεια την φρικτή αλήθεια. Στον Έβρο συλλαμβάνονται δύο μαροκινοί με ολλανδική υπηκοότητα μέσα σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη έχοντας στην κατοχή τους σύγχρονα τηλεπικοινωνιακά μέσα. Όμως ο έλεγχος εκτός της διακίνησης λαθρομεταναστών δεν επεκτείνεται κι σ’ αυτόν της κατασκοπείας!

Πολιτικάντηδες και δυνάστες δανειστές θέλουν τους Έλληνες αποκαμωμένους να μην βρίσκονται σε θέση να δουν το κακό που έρχεται έξω από τα σύνορα. Η ίδια η οικονομική εισβολή είναι αναπόσπαστο τμήμα τού πολέμου που δεχόμαστε.

Στην Θεσσαλονίκη, στην οποία ο δήμαρχος Μπουτάρης άνοιξε το Γενί Τζαμί για τους σπουδαστές τής ισλαμικής ιερατικής σχολής Κομοτηνής, μόνο μέσα στο πρώτο τρίμηνο τού 2013 έκλεισαν σύμφωνα με στοιχεία του οικείου επιμελητηρίου 602 ελληνικές βιοτεχνίες. Η Ελλάδα είναι πρώτη στην ανεργία μέσα στην Ευρώπη καταγράφοντας επίσημα αλλά όχι απόλυτα ποσοστά 26,4%, ενώ η ανεργία στους νέους έως 25 ετών βρίσκεται στο 58,4%! Οι δε μισθοί έχουν κατρακυλήσει στα επίπεδα τού τέλους τής δεκαετίας τού 1970.

Στον ίδιο τον Δήμο Θεσσαλονίκης μια άνεργη μάνα πήγε να ζητήσει δουλειά και λιποθύμησε από την πείνα μπροστά στον αντιδήμαρχο τής πόλης που οι άρχοντές της ψάχνουνε μπίζνες και πολυπολιτισμικό χαρακτήρα «περιούσιο» και τουρκικό. Η δυστυχής αυτή ελληνική οικογένεια είναι μια από τις πολλές που έχουν κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα. Όμως οι προύχοντες τού καθεστώτος είναι απασχολημένοι με την πρόβλεψη χτισίματος τουλάχιστον δεκατεσσάρων Τζαμιών με αφετηρία την Αθήνα και έπειτα ολάκερη την επικράτεια.

Στο ζήτημα τής Μακεδονίας Μας ο γνωστός διαμεσολαβητής τού νεοταξισμού Νίμιτς έχει ήδη δρομολογήσει για τις 8 και τις 9 Απριλίου στην έδρα τού ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη συνάντηση με τους εκπροσώπους Ελλάδος και Σκοπίων για να βρεθεί λέει «μια αμοιβαία αποδεκτή λύση» στο ζήτημα τής ονομασίας των κατακτητών τής Βορείου Μακεδονίας Μας! Η δε υπουργός Τουρισμού Κεφαλογιάννη σε μια πρόσφατη συνάντηση με τον κατοχικό επιτηρητή τής Γερμανίας στην Ελλάδα Φούχτελ ανέχτηκε το ξεδίπλωμα ενός ανθελληνικού χάρτη που ανέγραφε τα Σκόπια ως Μακεδονία με χαζοχαμόγελα! Αυτή είναι η «εθνική» πολιτική τού κατοχικού καθεστώτος. Δωσιλογισμός και υποτέλεια.

Η γνωστή ανθελληνική νεοταξική φυλλάδα Guardian έγραψε για την αναβίωση τής οθωμανικής αυτοκρατορίας με την μορφή τής ήπιας οικονομικής διείσδυσης στα Βαλκάνια αλλά και για την ανησυχητική κατ’ αυτήν επέκταση τού ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού στην Ελληνική Ομογένεια. Και η Independent από την πλευρά της ανησυχεί για την άνοδο τού ΕΛΑΜ στην Κύπρο. Εμείς όμως έχουμε εθνικά αδιάφορους σαν τον πρώην υπουργό άμυνας Μπεγλίτη που χαρακτηρίζει ως εθνική ψύχωση τις υγιείς αντιδράσεις ενάντια στις τουρκικές «επενδύσεις» στην πατρίδα μας, ενώ την ίδια στιγμή η παρουσία Γερμανών αστυνομικών ως τοποτηρητών των δυναστών δανειστών στα ελληνικά αεροδρόμια αντιμετωπίζεται ως απολύτως φυσιολογική ενέργεια.

Η Τουρκία, βλέποντας το σκύψιμο μέσης της πολιτικής «μας» ηγεσίας, βλέπει ως σημαντική ευκαιρία την οικονομική κρίση στην Κύπρο για την αναβίωση τού σχεδίου Ανάν για την τουρκοποίηση τής ελληνικής μεγαλονήσου και μάλιστα σε συνδυασμό με τη συνεργασία Ελλάδος και Τουρκίας! Ήδη το μνημόνιο τής Κύπρου, κινούμενο στα χνάρια τού ελλαδικού μνημονίου, έχει υποθηκεύσει τα έσοδα τού γεωφυσικού πλούτου. Η δε Τουρκία στηριζόμενη στις πλάτες των ψευτοσυμμάχων και ενεργώντας για λογαριασμό τους έρχεται να εισπράξει το μερίδιο που τής έχουν τάξει.

Απόρρητες πληροφορίες τού Ελληνικού Πενταγώνου κάνουν λόγο για τον φόβο μιας πιθανής τουρκικής προβοκάτσιας στην Κύπρο και για την κλιμάκωση τής έντασης στο Καστελόριζο με αφορμή πάντα τους υδρογονάνθρακες. Η Κάλυμνος γίνεται στόχος των τουρκικών ελικοπτέρων για τη δοκιμασία των αμυντικών αντανακλαστικών μας και την συλλογή πληροφοριών. Και ο υπουργός αμύνης των ΗΠΑ δηλώνει φανατικός θαυμαστής τής Τουρκίας και του αρχισφαγέα Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ.

Έχουμε λοιπόν μια διαρκή εναλλαγή μιας ανθελληνικής πολιτικής που κινείται ανάμεσα στην υποθήκη τής πατρίδος μας, την ανίερη συγκυριαρχία και τις στρατιωτικές απειλές. Κι όλα αυτά όταν τα ερευνητικά και τα πολεμικά σκάφη βαρβάρων και «συμμάχων» συνωστίζονται στα νερά μας με τις πολεμικές εστίες σε Εγγύς και Μέση Ανατολή να ξερνούν φλόγες. Ιδού λοιπόν πως αποδεικνύεται περιφανώς η διασύνδεση τού εσωτερικού με το εξωτερικό μέτωπο σε όλη του την μισελληνική αθλιότητα.

Οι εχθροί μας έχουν κάθε λόγο να στρέφονται ενάντια στον Εθνικισμό μας τρέμοντας παράλληλα την ανάσταση τού Ελληνισμού και την αντιπαράθεση με τον Στρατό μας. Είναι αυτή η άμεση αναβίωση τής Κραταιάς Ελλάδος που θα επακολουθήσει ως ύψιστο εθνικό μας χρέος για την ανάληψη τής ιστορικής μας ευθύνης έναντι του λαού και των πεπρωμένων μας.

Λέγουν κάποιοι Γέροντες της Πίστης μας πως κάποια πασχαλιά στις 5 του Μαΐου μέλλει να έρθει το ποθούμενο. Θα έρθει από την συντριβή της «συμμαχικής» αλαζονείας. Και ακόμη πως θα είναι για το καλό μας για να τραβηχτούν μακριά οι αντίχριστοι και να γυρίσουμε στην πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη. Εμείς ως εκφραστές τού πηγαίου Λαϊκού Εθνικισμού μας και της Μεγάλης και Ελεύθερης Ελλάδος θα είμαστε στις θέσεις μας, όπως και ο Ελληνικός Στρατός. Κινούμε για την ανάληψη αληθινής ελληνικής διακυβέρνησης και προχωρούμε στο μέγα ποθούμενο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   





 


Δεν υπάρχουν σχόλια: