ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ



ΑΘΗΝΑ 10-4-2013.


Η θλίψη είναι η μητέρα τής οργής για εμάς τους Έλληνες που δεν δεχόμαστε αφεντάδες τής αλλοδαπής και υποτελείς εισπράκτορες τής ημεδαπής. Αυτός είναι ο λαός μας κι αυτός είναι ο χρυσός κανόνας τής Φυλής μας. Να μένουμε απροσκύνητοι στις προκλήσεις και να προχωράμε ως γεννημένοι νικητές στην οδό κατακτήσεων και πολιτισμών.

Αλίμονο αν η θλίψη καταστεί δεσμωτήριο ελληνικών ψυχών. Αν συμβεί δηλαδή αυτό που επιδιώκουν οι γραικύλοι και προδότες πολιτικάντηδες ώστε να διαβούν σε χώμα ελληνικό ατουφέκιστοι οι μιαροί έμποροι των εθνών, τα αφεντικά τού καθεστώτος τής δουλοπρέπειας δηλαδή. Ντροπή και όνειδος θα απλωθεί σε μια νεκρική ατμόσφαιρα πάνω από τα κεφάλια μας.

Ψευτοσύμμαχοι δυνάστες και ελληνόφωνοι πωλητές τής πατρίδος μας έχουν πολλά κοινά σημεία. Λατρεύουν τον ιδιόρρυθμο σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ, εξαπολύουν ξένους ελεγκτές για να παρακολουθούν τις ζωές μας, στηρίζουν τους λαθρομετανάστες που σκοτώνουν Έλληνες, ενθαρρύνουν τις τουρκικές εισβολές πολεμικών αεροπλάνων και σκαφών. Ο σιωνισμός χρησιμοποιεί την μισοπεθαμένη Τουρκία για να γονατίσει την Ελλάδα που έρχεται.

Αλλά η Ελλάδα που έρχεται δεν πρόκειται να δώσει διαπιστευτήρια στις πρεσβείες της πόρνης Εσπερίας μήτε να προσκυνήσει τους μολυσμένους ναούς τής παγκοσμιοποίησης. Η Ελλάδα που έρχεται είναι μαχητική, διεκδικητική και αδούλωτη. Δεν προσκυνάει Αγαρηνούς και ερημίτες γυρολόγους.

Είναι η Λαϊκή Εθνικιστική Ελλάς που για κάθε δολοφονημένο ή αυτόχειρα Έλληνα και Ελληνίδα θα στήσει δικαστήριο και θα στείλει στο Γουδί τούς μισέλληνες. Για κάθε χαμένη ελληνική εργασία και υπόληψη θα απαλλοτριώσει με συνοπτική διαδικασία τα κλεμμένα από τους αγύρτες καθεστωτικούς και τις παρέες τους. Για κάθε στρέμμα ελληνικής γης που βρίσκεται σε χέρια βαρβάρων θα ενταφιάσει τούς σχεδιασμούς τους και θα ελευθερώσει τις υπόδουλες πατρίδες μας.

Οι κατσαπλιάδες που ρημάζουν τις ζωές αθώων Ελλήνων μού ανεβάζουν κυριολεκτικά το αίμα στο κεφάλι. Είναι οι γνωστοί συμμορίτες τής υπαίθρου εξ Αλβανίας που η Αριστερά εξομοιώνει με τους γνήσιους Δωριείς Αρβανίτες. Αλλά τέτοιους θα βρούμε πολλούς κοιτάζοντας σε ολάκερο το εύρος των βορειοανατολικών μας συνόρων. Οι συνομιλίες όμως και οι συνευρέσεις με τους εχθρούς μας τελειώνουν όπως και οι αντίστοιχες με τους τοκογλύφους παγκοσμιοποιητές. Τα ελληνικά ολοκαυτώματα θα λάβουν οριστικό τέρμα.

Θέλετε πόλεμο ρε παλικάρια της φακής μετά την οικονομική λεηλασία για να φέρετε την εθνική ερήμωση. Να κλέψετε ζωές απελπισμένων για να δρέψετε παγκόσμια εξουσία. Το έχετε ξανακάνει πολλές φορές όταν προκαλούσατε βαρβαρικές κατακτητικές εισβολές και παγκόσμιους πολέμους από τα αρχαία χρόνια έως τις ημέρες μας.

Όλες αυτές οι κατεβασιές μάλιστα είχαν πάντα ως τερματισμό τους την Ελλάδα. Από τους μηδικούς πολέμους έως τα τείχη της Πόλης και από την Μικρασία έως τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και την Κύπρο. Με οχήματα τελειωμένους «κοσμοκράτορες» της πλάκας και τη ληξιαρχική πράξη θανάτου ανά χείρας, σαν τους Πέρσες τότε και τους Τούρκους έκτοτε. Αλλά από πίσω τους κρυβόταν πάντα κάποιος «περιούσιος» Μαρδόνιος.

Εμείς πάντως οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε πολύ καλοί μαθητές της ιστορίας μας και πολλοί καλοί πολεμιστές της ελευθερίας μας. Μαθαίνουμε μάλιστα στα παιδιά μας την αληθινή ιστορία που οι διορισμένοι της αστικής δημοκρατίας, καπιταλιστές και μαρξιστές, δεν θέλουν να γνωρίζουν οι Έλληνες.

Μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι το Αιγαίο είναι αποκλειστικά ελληνική θάλασσα και από τις δύο ακτές του. Τα μαθαίνουμε πως η πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη. Και ακόμα πως όταν επιχειρούν οι πειρατές τής παγκοσμιοποίησης να μας κλέψουν τον κόσμο, εμείς οργιζόμαστε, δυναμώνουμε και φέρνουμε δικαιοσύνη μαζί με την ελληνοποίηση του κόσμου μας.

Και έτσι μ’ αυτό το σκεπτικό τού όρθιου και ζωντανού Έλληνα το Εθνικιστικό Κίνημα δείχνει την μόνη ασφαλή οδό διεξόδου από τα τεχνητά αδιέξοδα που μας έχουν βάλει «φίλοι» και εχθροί. Όταν έρχεται κατά πάνω σου ο εχθρός, αντί να κρύβεσαι πίσω από ψιλές κουβέντες, επιτίθεσαι και τον ξεσχίζεις. Όταν αντιμετωπίζεις διαφθορά και σαπίλα, δεν πέφτεις στις ξένες αγκαλιές αλλά κατατροπώνεις τους διεφθαρμένους που σου έχουν στείλει οι ξένες αγκαλιές.

Δεν υπολογίζουμε διόλου τους Τούρκους που μας τρίζουν τα δόντια τους. Έτοιμα να πέσουν είναι. Θα τα ρίξουν οι ίδιοι που τους κουβαλήσανε στα μέρη μας. Την Τουρκία την χρησιμοποιούν για να μας εξουθενώσουν. Όμως Αγαρηνοί και Νεοταξίτες έχουν μπερδέψει τον ελληνικό λαό με την ξοφλημένη πολιτικάντικη ηγεσία. Θαρρούν πως θα γονατίσουμε στα γραμμάτια τής υποταγής και πως θα φοβηθούμε να πιτσιλίσουμε με αίμα τα ρούχα μας.

Βλέπουν όμως παράλληλα τον ερχομό της λαϊκής εθνικιστικής εξουσίας στην πατρίδα μας. Φοβούνται το αυτοκρατορικό ξύπνημα και την χρυσοφόρα αυγή του Ελληνικού Έθνους. Και έτσι, τρελαμένοι καθώς είναι, βαρούν τη Φυλή μας από παντού.

Όμως το γαλανόλευκο Αιγαίο μας θα γίνει ο τάφος τους. Ο Ελληνικός Στρατός θα κάμει την νέα νικηφόρα εκστρατεία σαν τους χρόνους που ορθώναμε κτήσεις κυριαρχίας. Και η αλαζονεία των «δυνατών» θα τους τυφλώσει. Ερχόμαστε απροσκύνητοι και γεννημένοι νικητές, εθνικιστές μαχητές Χριστού και Μεγάλης Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


   

Δεν υπάρχουν σχόλια: