ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ



ΑΘΗΝΑ 27-4-2013.

Η υγεία του ελληνικού έθνους τίθεται στο απόσπασμα από τον ανήθικο και βάρβαρο εσμό που μας έχει ζώσει. Η ιατρική περίθαλψη και η εθνική μας άμυνα κατακρημνίζονται και δίδονται βορά σε κείνους που θέλουν να εξαγοράσουν την ελευθερία μας. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα που να αποφασίζει η πολιτική «μας» ηγεσία αφού δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Το μόνο που επικρατεί είναι η ξενοκρατία και η αρπαγή των εθνικών μας συμβόλων.

Το κατοχικό καθεστώς το μόνο που γνωρίζει να κάνει είναι η εκτόξευση λάσπης προς τους Έλληνες Εθνικιστές περί εισβολών σε νοσοκομεία, κακοποίησης τάχα των λαθρομεταναστών και ψευδούς απεμπόλησης των γερμανικών αποζημιώσεων τής κατοχής. Έχουν γίνει τόσο γραφικοί που δεν τους πιστεύει ούτε ο ίδιος ο εαυτός τους και δεν τους έχουν εμπιστοσύνη τα νεοταξικά αφεντικά που μας τους φόρτωσαν για να εξοντώσουν την πατρίδα και το λαό μας.

Έχουν γεμίσει ολάκερη την Ελλάδα με τους λαθροεισβολείς τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας και τής Τουρκίας σπέρνοντας τον τρόμο και το έγκλημα και τολμούν να μιλάνε για «βιαιότητες». Σπρώχνουν τους Έλληνες ακρίτες των νησιών μας με την πλήρη εγκατάλειψη των νοσοκομείων στην αγκαλιά τής Τουρκίας που επιχειρεί την εισβολή με την παροχή δωρεάν ιατρικών υπηρεσιών. Ολόκληρα νησιά όπως η Λέσβος δεν έχουν ούτε ένα παιδίατρο. Έχουμε ή δεν έχουμε απειλή εσωτερικής γενοκτονίας κύριοι «δημοκράτες»;

Θέλουν να σχηματίσουν λένε κοινοβουλευτική επιτροπή που θα προωθήσει το αίτημα τής αποπληρωμής των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων, αλλά επιζητούν τον αποκλεισμό τής Χρυσής Αυγής από αυτή την επιτροπή. Γιατί το κάνουν αυτό άραγε; Προφανώς το κάνουν διότι ετοιμάζονται να διεκδικήσουν ένα ποσοστό αντίστοιχο τού 10% επί τού δικαιούμενου ποσού, δηλαδή περίπου 54 δις ευρώ όπως επισήμανε στη βουλή ο Χ. Παππάς. Αλλά και επειδή, εφόσον τελικά ληφθεί η όποια αποζημίωση, αν αυτό συμβεί στο ακέραιο, θα αποδειχθεί πως η Γερμανία είναι εκείνη που μας χρωστάει κι όχι η Ελλάς!

Μας πίεσαν να παραμείνουμε στην νομισματική φυλακή τού ευρώ ενώ το ευρωπαϊκό νόμισμα σύμφωνα με τους συμβούλους τού γερμανικού υπουργείου οικονομικών σε 5 χρόνια το πολύ θα μας αφήσει χρόνους. Οδήγησαν στην ανέχεια και τις αυτοκτονίες χιλιάδες Έλληνες για να δεσμεύσουν τον πλούτο και την εθνική μας κυριαρχία και έχουν το θράσος τώρα να ξηλώνουν το φυσικό οχυρό τού Έθνους, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Καταργούν τα Α και Β Σώματα Στρατού και κλείνουν περίπου 50 στρατόπεδα αλλά και σχηματισμούς τής Πολεμικής μας Αεροπορίας σε Αγρίνιο, Σαντορίνη, Τυμπάκι  και Ιωάννινα!

Οι καθεστωτικοί δολοφόνοι τής Πατρίδος μας καταργούν μάς λένε σημαντικές αμυντικές δομές για να εξοικονομήσουν 100 εκατομμύρια ευρώ! Στην πραγματικότητα πίσω από την απαίτηση τής τρόικας κρύβεται η επιχείρηση αφενός μεν να περιοριστεί ο κίνδυνος τής πτώσης των «δημοκρατικών» τυράννων και αφετέρου να πιεστεί το Ελληνικό Έθνος να συνθηκολογήσει στην εκχώρηση του γεωφυσικού του πλούτου και της εδαφικής του κυριαρχίας ή να πάει απροετοίμαστος σε πόλεμο! Έτσι νομίζουν προδότες, Τούρκοι και τοκογλύφοι, αφού και η Ελλάς θα αποκαταστήσει την κυριαρχία της και ο Στρατός μας θα κάνει αυτό που πρέπει!

Όμως τα γεγονότα τρέχουν και χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Δεν μπορούμε να ζητάμε ευθύνες μονάχα από το λαό. Πρέπει να αναλάβει τις δικές του ο Στρατός μας εξαλείφοντας πλήρως τους επίδοξους διαλυτές του. Κι αυτό διότι το πλήγωμα τού στρατεύματος θα οδεύσει προς το ΚΥΣΕΑ τη στιγμή που οι Τούρκοι εκδίδουν μέσα από τις φυλλάδες τους χάρτες που δείχνουν τα εδάφη μας έως τη Θεσσαλονίκη ως τουρκικά! Οι προθέσεις τους είναι απολύτως υπαρκτές, όμως η μόνη που απάντησε είναι η Βουλγαρία καθώς η Άγκυρα διεκδικεί επιπλέον τον νότο αυτής, την κατεχόμενη Ρωμυλία Μας δηλαδή.

Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά υπάρχουν εδώ και ένα χρόνο αιχμάλωτα ενός ιδιότυπου πολέμου τρία υποβρύχια με υπερσύγχρονα συστήματα τα οποία δεν μπορούν να εντοπίσουν οι ναυτικές δυνάμεις τής Τουρκίας. Είναι σχεδόν έτοιμα αλλά παραμένουν υπό ομηρία μαζί με περισσότερους από 1000 εργαζομένους λόγω διαφωνιών εταιρίας και κράτους. Είναι όμως μόνον αυτό; Στρατιωτικοί κύκλοι και επιτελείς τού Πολεμικού μας Ναυτικού ισχυρίζονται πως η Τουρκία που κατασκευάζει τα ίδια ακριβώς υποβρύχια έχει ζητήσει από την Γερμανία να βγουν πρώτα τα δικά της υποβρύχια αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούν να ξεμυτίσουν στο Αιγαίο Μας.

Οι ΗΠΑ στο μεταξύ, στηρίζοντας τους τουρκικούς σχεδιασμούς, ζητάνε μέσω παρεμβάσεως τού Τούρκου πρέσβη στην Κύπρο προς τον μνημονιακό πρόεδρο Αναστασιάδη να μην δώσει άλλες άδειες έρευνας και εξόρυξης τού φυσικού αερίου στις ενδιαφερόμενες εταιρίες. Ενώ η Noble Energy είναι έτοιμη τον Ιούνιο να προβεί στην επιβεβαιωτική γεώτρηση, βλέπουμε τον Αναστασιάδη να ετοιμάζεται για επίσκεψη στο Ισραήλ, ενώ η Τουρκία διαμηνύει με τον αρμόδιο υπουργό Γιλντίζ ότι οι έρευνες μπορούν να προχωρήσουν μονάχα με τη συμμετοχή κατακτητή και κατακτημένου.

Έχουμε λοιπόν πλήρη κάλυψη από τους Αμερικανοσιωνιστές των τουρκικών αξιώσεων διότι πολύ απλά είναι εκείνοι που έρχονται από πίσω να αρπάξουν τη μερίδα τού λέοντος έναντι τού κυπριακού ψευτοχρέους, όμοιου με το ελλαδικό. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι βγάζουν στη Μαύρη Θάλασσα για σεισμογραφικές έρευνες το πλοίο Μπαρμπαρός Χαϊρεττίν Πασά αναζητώντας πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Η τουρκοφυλλάδα Ζαμάν γράφει πως η Άγκυρα ξεκινάει αυτές τις έρευνες ως αντίποινα προς την Ελλάδα και την Κύπρο Μας, ενώ στη συνέχεια το τουρκικό σκάφος θα κατηφορίσει προς Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Στην πραγματικότητα εκείνο που θα φέρουν οι Τούρκοι με τις σιωνιστικές ωθήσεις είναι ο πολεμικός σεισμός εναντίον μας.

Οι Τούρκοι κάνουνε τα πάντα για να βαστήξουν τα δικά τους κόλλυβα καθώς έλεγε ο Γέροντας Παίσιος καθώς οι Αμερικανοί τους πιέζουν αφενός μεν να ανοίξουν την Θεολογική Σχολή τής Χάλκης και αφετέρου να μην αφήσουν τον πρωθυπουργό τους Ερντογάν να επισκεφτεί τη Γάζα. Το θέμα τής Χάλκης οι Αμερικανοί το κινούν για να κρατήσουν τη Ρωσία μακριά από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Μας στηριζόμενοι στις αντίστοιχες τουρκικές βλέψεις στη Θράκη Μας, επιδιώκοντας όμως παράλληλα τη θωράκιση τού Ισραήλ και την διατήρηση τής σιωνιστικής ποδηγέτησης τής Άγκυρας. Η δε Ρωσία επιβάλλει τους όρους της στο διαγωνισμό για την εκχώρηση ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ.

Οι κατοχικές αρχές σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο προσποιούνται ότι διαπραγματεύονται υπέρ των εθνικών μας συμφερόντων την ώρα που καθιστούν τις εφήμερες ξένες δυνάμεις διαχειρίστριες των τυχών μας. Ο Αναστασιάδης διαμαρτύρεται στα διάφορα φόρουμ ότι δεν έδειξαν λέει οι ψευτοευρωπαίοι την πρέπουσα αλληλεγγύη έναντι τού κυπριακού προβλήματος που από κοινού δημιούργησαν. Παραμένει όμως στις μνημονιακές δαγκάνες και βλέπει επιπλέον διζωνική λύση τουρκοποίησης στο Κυπριακό, βρίσκοντας σύμφωνους πολιτικάντηδες και τον Μητσοτάκη που συμφωνεί στην συγκυριαρχία τής Ελλάδος με την «ευρωπαϊκή» Τουρκία.

Οι Αλβανοί εξαγγέλλουν την πρόθεση δημιουργίας αλβανικού κόμματος στη Θεσπρωτία διεκδικώντας την ελεύθερη Ήπειρο. Στα σχολεία μας αλβανόπουλα χτυπούνε τα παιδιά μας με κίνδυνο τής ζωής τους πολλές φορές. Όμως τα ελληνόπουλα εισπράττουν τις αποβολές από τους διεθνιστές «καθηγητές». Ο δε Τούρκος ιδιοκτήτης τού Φλοίσβου θέλει να σηκώσει τουρκική σημαία, αναβάλλοντάς το προσωρινά από το φόβο τής Χρυσής Αυγής.

Οι ελληνόφωνες αρχές δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Είναι απασχολημένες με την εξαθλίωση τού ελληνικού λαού. Με τα κατοχικά νομοσχέδια που φέρνουν δημεύσεις περιουσιών ακόμη και για 5 ευρώ, με το κυνήγι επιτηδευματιών και καταθέσεων, αν κι αυτές πλέον βρίσκονται κυρίως σε χέρια παιδιών του Συστήματος. Φέρνουν επιπλέον εσπευσμένα την εισαγωγή του πλαστικού χρήματος, των ηλεκτρονικών καρτών με το γνωστό τσιπάκι ακόμη και για συναλλαγές των 300 ευρώ. Με πρόσχημα τη φοροδιαφυγή που οι ίδιοι εξέθρεψαν και διατηρούν μας οδηγούν στον έλεγχο και την καταστολή αντιστάσεων και συνειδήσεων.

Οι πολιτικοί υπάλληλοι της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας οδηγούν στην απελπισία χιλιάδες νοικοκυριά που στερούνται το ηλεκτρικό ρεύμα. Θέτουν το μεγαλύτερο αγαθό τής ζωής σε κίνδυνο ενώ εσχάτως φτάσανε να κόψουνε το ρεύμα ακόμη και από το αστυνομικό τμήμα Φερών Έβρου. Προχωρούν στην επανειλημμένη φορολόγηση των ακινήτων που επεκτείνουν στα αγροτεμάχια στερώντας από το λαό μας την δυνατότητα τής τροφοδοσίας σε μεγάλο βαθμό. Φτιάχνουν νόμους που ευνοούν την πώληση σπιτιών έναντι εξόφλησης των ψεύτικων χρεών. Επιμηκύνουν σε άλλες περιπτώσεις τις δόσεις για να σφίξουν πιο γερά τις αλυσίδες.

Το Ελληνικό Έθνος απαιτεί της ξενοκρατίας την τέλεια συντριβή. Θέλουμε να ζήσουμε ως Ελεύθεροι Έλληνες σε μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα. Η άνοδος τού Λαϊκού Εθνικισμού και τού Ελληνικού Στρατού είναι βέβαιη και αναπότρεπτη. Μια Νέα Επαναστατική Εθνική Διακυβέρνηση έρχεται και τα σήμαντρα τής Φυλής θα την υποδεχτούν χαρμόσυνα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: