ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΑΘΗΝΑ 23-12-2010 .


Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΝΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΑΓΑΝ, ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΩΣ ΟΔΟ ΔΙΑΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ.


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ HELLAS - ORTHODOXY . ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.Κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ .Share71

ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ... ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΤΟ ΚΙΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "N.Y. TIMES"

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το θέμα με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ για Σιωνισμό, Παγκοσμιοποίηση, Νέα Τάξη, Μασωνία και άλλα τέτοια...ενοχλητικά,(το θέμα έχει καλυφθεί και από τον "ΣΤΟΧΟ" που κυκλοφορεί από σήμερα) έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, εντός και εκτός Ελλάδας: Πρώτο το γνωστό και μη εξαιρετέο Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του, ζητώντας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να τον καθαιρέσει!

Με επιστολές τους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, η Anti-Defamation League και η American Jewish Committee τόνισαν ότι "είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό να ακούγονται τέτοια λόγια από ένα θρησκευτικό ηγέτη. Η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να καταστήσει σαφές ότι ο αντισημιτισμός, σε όλες του τις μορφές, δεν είναι αποδεκτός". Παράλληλα, επισήμαναν χαρακτηριστικά ότι "Το να επιτραπεί να μείνουν χωρίς αντίδραση τα αντισημιτικά σχόλια του Μητροπολίτη, θα έστελνε το αντίθετο μήνυμα στο ελληνικό κοινό και σε εκείνους ανά τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και η ADL- που διεξάγουν διαθρησκειακό διάλογο, ότι δηλαδή ο αντισημιτισμός είναι ανεκτός -αν όχι υιοθετούμενος- από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία".

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (WJC), το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (EJC) και η Σύνοδος Ευρωπαίων Ραββίνων, με ανακοινώσεις τους ζήτησαν από την ηγεσία της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον Οικουμενικό Πατριάρχη να καταδικάσουν τις αντισημιτικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς.

Ο Ραββίνος Joseph Sitruk, επίτιμος πρόεδρος της Συνόδου Ευρωπαίων Ραββίνων και επί σειρά δεκαετιών Αρχιραββίνος της Γαλλίας, καθώς και ο πρόεδρος τους WJC κ. Ronald Lauder, στις δηλώσεις τους τονίζουν: "Ελπίζαμε ότι τέτοιες μοχθηρές κατηγορίες δεν θα εκφράζονταν από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία με δεδομένα τα τόσα χρόνια διαλόγου και συνεργασίας μεταξύ των δύο θρησκειών μας".

Ο πρόεδρος του EJC κ. Moshe Kantor, στη δήλωσή του κάλεσε την "Ελληνική Κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους της χώρας κατά της ρητορικής του μίσους".

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΜΗΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ...ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ,ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ New York Times!

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ...ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ" ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ,ΑΦΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ!

ΠΗΓΗ:
HELLAS - ORTHODOXY

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟ ΜΕGA...

http://www.youtube.com/watch?v=Au13o65fsHw

http://www.youtube.com/watch?v=hatt06Ppka0

Δεν υπάρχουν σχόλια: