ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Διαμαρτυρία για την κάρτα του πολίτη 12-12-10

ΑΘΗΝΑ 2-12-2010 .

Αυξάνονται και πληθύνονται οι λόγοι που έχει ο λαός μας προκειμένου να κατέβει στο πεζοδρόμιο για μαζικές διαμαρτυρίες. Και την ίδια στιγμή οι νέοι κοτζαμπάσηδες του καιρού μας δίνουν μηνύματα και κάνουν πράξεις που περικλείουν μεγάλης δόσεις αντίφασης. Αντίφαση που ενισχύει την επισφάλεια στην ακεραιότητα της Πατρίδας, την κοινωνική συνοχή και την ασφάλεια του λαού μας. Και έτσι μέσα από τα αντεθνικά έργα των πολιτικάντηδων και την δράση των Ελλήνων Εθνικιστών γίνεται αντιληπτή η ανάγκη της αντίδρασης απέναντι στον επερχόμενο όλεθρο.

Μας λένε πως όλα γίνονται για το καλό μας. Μονάχα που «ξεχνούν» να μας ρωτήσουν αν συμφωνούμε. Και έχουν βαλθεί να μας πείσουν με τον τρόπο τους πως όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται. Ακόμη και η υπόληψή μας, το μέλλον των παιδιών μας και η Τιμή της Πατρίδος.

Και είναι πραγματικά να απορεί κανείς. Να απορεί με την απάθεια του κόσμου σε σημείο που οι σοσιαληστάδες κυβερνήτες να λέγουν πως θα συνεχίσουν τη λεηλασία ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους. Αν και έχει αρχίσει να κινείται κάτι σε βαθμό που να φαίνεται ότι το λαϊκό ταμείο θα αποδώσει σύντομα το ανάλογο κόστος στους δεσμοφύλακές του.

Απορία υπάρχει και για την υπομονή του Ελληνικού Στρατού που έχει ήδη ανεχθεί για μακρό διάστημα την περιθωριοποίησή του και τον τραυματισμό του Έθνους και έχει κάθε δικαίωμα να προστατεύσει την Ελλάδα από εξωτερικά και εσωτερικά βόλια. Να εκφράσει την φωνή του Έθνους και να την κάνει σεβαστή.

Δείτε την περίπτωση του χρέους της Πατρίδος μας. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μας έβαλε στην διαδικασία της επιμήκυνσης του μνημονίου για την αποπληρωμή του δανείου των διεθνών τοκογλύφων με όρους κατακτητικούς και αποικιοκρατικούς. Με αύξηση του επιτοκίου στο 5,8%, παράταση έως το 2021 και φρούδες ελπίδες για την επίτευξη της ταχύτερης επανόδου στις αγορές. Για δάνεια βέβαια κι όχι για επενδύσεις.

Βέβαια κάποτε αυτή η επάνοδος ήταν κοντύτερα και τώρα πηγαίνει μακρύτερα. Με τις ευρωπαϊκές στατιστικές να βλέπουν δικαιολογημένα περισσότερη ανεργία και μεγαλύτερα ελλείμματα. Με μια ανάπτυξη που αναμένουν κάποιοι με σκοπίμως μηδενικά έργα! Και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Πρωτόπαπα όταν τον ρωτάνε αν μας περιμένει μετά κι άλλο δάνειο να απαντά κάθε πράμα στον καιρό του!

Από την άλλη ο υφυπουργός Ενέργειας Μανιάτης να ανακοινώνει επιτέλους την δημιουργία φορέα για την έρευνα και την αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου με πρώτο πεδίο δράσης το Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα. Και τον τεχνικό συνεργάτη των ΕΛΠΕ Κωνοφάγο να μιλάει για 16 τρις κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στο τρίγωνο Αιγύπτου - Κρήτης - Λιβύης. Βέβαια η κυβέρνηση ξέρει από πολύ καιρό τώρα την πραγματικότητα για το μεγάλο μας φυσικό πλούτο αφού προφανώς οι διαπιστωτικές έρευνες μεγάλων ξένων εταιριών δεν έχουν γίνει εν αγνοία της κυβέρνησης. Και αφού υπάρχουν οι πρόσοδοι γιατί μας σέρνουν στα χρηματοοικονομικά σκλαβοπάζαρα της οικουμένης; Μήπως για να μας καταστήσουν γιουσουφάκια του Νεοταξισμού, της Τουρκίας, του λαθρομεταναστευτικού στρατού τους και των…υπερεθνικών τραπεζιτών τους;

Και επειδή φοβούνται τον ατίθασο και δυσκολοκυβέρνητο κατά τον Αμερικανοεβραίο Κίσσινγκερ ελληνικό λαό, οι τυρανόσαυροι της Παγκόσμιας Εξουσιαστικής Συμμορίας έχουν αποφασίσει να φέρουν στις ζωές μας ηλεκτρονικούς ρουφιάνους παρά τα χαστούκια της δημόσιας διαβούλευσης που ξεκίνησε στο διαδίκτυο η κυβέρνηση. Μια διαβούλευση που αναδεικνύει την άρνηση των Ελλήνων στην διαβόητη Κάρτα του Πολίτη απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν επιθυμεί να αλλάξει γνώμη από το πολιτικό κόστος, δηλαδή την βούληση του λαού μας. Έχει επιλέξει να συνεργαστεί κυριολεκτικά με τον ίδιο τον διάβολο. Επιμένει να ελέγξει την προσωπικότητά μας, την Πατρίδα και την Πίστη μας με την κάκιστη χρήση της τεχνολογίας. Και μετά τι; Μήπως το χάραγμα;

Ναι, λοιπόν. Στις 12 Δεκέμβρη διαμαρτυρόμαστε μαζικά και ελληνικά έξω από τη Βουλή. Αυτή η Γη είναι η Πατρίδα Ελεύθερων Ελλήνων και έτσι θα παραμείνει. Ας δούμε οπωσδήποτε το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=VZ2hnAh4XpQ&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: