ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


"ΠΟΙΟΙ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ";;;;

ΑΘΗΝΑ 7-12-2010 .

Κορυφώνεται ο πόλεμος που δέχεται με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους το παραδοσιακό Εθνικό Κράτος από το διευθυντήριο του Διεθνιστικού Νεοταξισμού στο δρόμο για τη δημιουργία της μισάνθρωπης, αντιλαϊκής και αντεθνικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ένας πόλεμος που ασκείται από τις σκοτεινές και απρόσωπες δυνάμεις των διαφόρων λεσχών, στοών και παράκεντρων παγκόσμιας εξουσίας. Από δυνάμεις που προωθούν υποτίθεται το σεβασμό και την ανοχή στη διαφορετικότητα, ενώ στην πραγματικότητα είναι εκείνες που μάχονται να διαλύσουν την μοναδική και φυσική εστία πληθυσμιακής και πολιτισμικής διαφορετικότητας που συνιστά το Έθνος. Μια διαφορετικότητα βασισμένη στην κοινή καταγωγή, φυλετική συνείδηση, γλώσσα και Πίστη.

Στο επίπεδο του κράτους η διάσπαση της εθνικής διαφορετικότητας επιχειρείται κυρίως μέσω της αλόγιστης μετανάστευσης και της λαθρομετανάστευσης και στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως επιχειρείται με την αρπαγή κρατικών εξουσιών και την μεταφορά τους στις Βρυξέλλες. Σε μια Ευρώπη που ούτε ενιαία ανάπτυξη έχει ούτε αλληλεγγύη των μελών της διαθέτει ούτε καν λευκή ευρωπαϊκή συνείδηση. Η δε ανισορροπία της σημερινής Ευρώπης είναι φυσιολογική όταν ποδηγετείται από οργανισμούς και φόρουμ που ελέγχει ο αμερικανοσιωνισμός, ενώ από την άλλη οι ανάγκες και οι προτεραιότητες κάθε Έθνους - Κράτους διαφέρουν ανάμεσά τους.

Σε ό,τι αφορά την μεταναστευτική διαδικασία η εμπειρία της Ελλάδος είναι πικρή. Η αλλοίωση της μεταναστευτικής διαδικασίας από την εξυπηρέτηση των εργασιακών αναγκών στη μεταφορά δυστυχίας, εγκλήματος, νόθευσης και αποσταθεροποίησης του Έθνους είναι πλέον μέρος της πολεμικής που ασκεί η παγκοσμιοποίηση σε βάρος του Ευρωπαίου Ανθρώπου. Η δε εύρεση της Ελλάδος στην πύλη της ηπείρου μας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της Νεοταξικής Συμμορίας για την κατάλυση της εθνολογικής καθαρότητας και την διοχέτευση μαζών κυρίως μουσουλμανικών για τον εξισλαμισμό των Ευρωπαϊκών Εθνών. Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Η καλλιέργεια συγκρούσεων ανάμεσα στους εξαθλιωμένους αλλά και φανατικά στρατευμένους ισλαμιστές και τους Ευρωπαίους χριστιανούς και η παράλληλη κατάλυση των αμυντικών μηχανισμών αποτροπής της παράνομης μετανάστευσης στοχεύουν στην κόπωση των τοπικών μαζών και την ισοπεδωτική αποδοχή προσφυγοποίησης των νέων «Ευρωπαίων». Το νεαρό της ηλικίας και η προτίμηση ευπαθών διακινούμενων πληθυσμών βοηθά την εισβολή των στρατών - πληθυσμών της παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων, ποντάροντας στον ηλίθιο και μαζοχιστικό ανθρωπισμό των πολιτισμένων Ευρωπαίων.

Βέβαια πολλές φορές η ανοησία δεν απλώνεται σ’ όλους τους λαούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ελβετική απόρριψη της παραμονής των μεταναστών μέσα από την ενεργοποίηση δημοψηφίσματος. Διαδικασία που όταν επιστρατεύτηκε σε χώρες όπως η Γαλλία και η Αυστρία για να αποκρουστεί το ευρωσύνταγμα για την δημιουργία του ομοσπονδιακού κράτους τέρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι πολιτικάντηδες των κοινωνιών αυτών κάνανε στην άκρη για να περάσει το τέρας με προκλητική απάθεια και συνθηκολόγηση. Και όταν η Ιρλανδία θέλησε να αντισταθεί στο ίδιο ευρωσύνταγμα, οι «Ευρωπαίοι» τοποτηρητές του Νεοταξισμού μετήλθαν οικονομικών εκβιασμών. Κάτι σαν την Ελλάδα που όταν επί κυβερνήσεως Καραμανλή θέλησε να κάνει ανοίγματα οικονομικής και στρατιωτικής φύσης στην πλευρά της Ρωσίας άνοιξαν οι κρουνοί της κολάσεως. Πύρινοι και δανειακοί.

Τώρα και η Ελλάδα και η Ιρλανδία θυσιάζονται προκειμένου να θανατωθεί το Έθνος - Κράτος από έναν νεοταξικό μινώταυρο που θα αρπάξει στα δολοφονικά του δόντια και άλλα ευρωπαϊκά έθνη προκειμένου να ληστευθούν εθνικοί πλουτοπαραγωγικοί πόροι και να συρθούν οι Ευρωπαίοι υπό το φόβο ενός οικονομικού κραχ κάτω από το σκήπτρο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ένας άθλιος τρόπος συναλλαγής για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Μ’ έναν τρόπο που για όμοιους λόγους πάνε μέσω των νεοταξικών γειτόνων μας κι όχι μόνο να αρπάξουν από τη Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα το Αιγαίο κι όχι μόνο. Και για το κερασάκι στην τούρτα ετοιμάζεται ο εξευρωπαϊσμός ασιατικών και αφρικανικών χωρών, όπως Τουρκία, Ισραήλ κλπ.

Ασκείται λοιπόν ένας πόλεμος απέναντι στο Έθνος - Κράτος που επισήμανε καίρια στο Ευρωκοινοβούλιο ο Βρετανός ευρωβουλευτής επικεφαλής της ευρωομάδας Ανεξαρτησία - Δημοκρατία Φαρέϊτζ, ο οποίος διείδε την άνοδο του Εθνικισμού, συνδυάζοντάς τον ωστόσο με τη βία. Όχι κύριε Φάρεϊτζ, ο Εθνικισμός είναι επαναστατική ιδεολογία κι όχι βίαια. Ο Εθνικισμός είναι ιδεολογία που στηρίζεται στην Παράδοση και στηρίζει την Εθνική και Φυλετική καθαρότητα των Λευκών Ευρωπαίων, την εθνική ακεραιότητα του Κράτους και την Πίστη του λαού. Με μπροστάρη τον Ελληνικό Εθνικισμό. Ας δούμε εδώ την παρέμβαση Φάρεϊτζ στο Ευρωκοινοβούλιο http://www.youtube.com/watch?v=7tQ1ylp_qYc&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: